دوستان کسی نمیدونه با Quest3D هم میشه برای XboxLive بازی ساخت یا نه ؟
پولی هم میدن یا نه ؟ ایران تحریمه ؟
دوستان کسی نمیدونه با Quest3D هم میشه برای XboxLive بازی ساخت یا نه ؟
پولی هم میدن یا نه ؟ ایران تحریمه ؟
حالا شما بگید فلان موتور بهترینه فلان موتور قدرتمنده و ... میخواید چی رو ثابت کنید!!؟
خروجیتون از UDK یا Unity یا ترگ یا موتور دیگه ای چی بود!!؟ آیا کار مثبتی با این موتورها انجام دادید!!؟
جز این که یه موتور خاصی رو قدرتمند کردید و یه موتور دیگه رو ضعیف!!؟
فردا یه موتور قویتر میاد همه میرن طرفش بعد اون قبلی رو ول میکنید!! تا ابد ادامه داره
همه اینا رو که گفتم با خودم هم بودم
بهرحال موفق باشید![]()
Last edited by Omid_Sadeghvand; 24-01-2011 at 21:09.
خیلی موافقم !
البته من خیلی تو کار بازی سازی نیستم ولی یه مدت داشتم یونیتی کار میکردم ولی بعد از آشنایی با UDK دیگه کلا یونیتی رو بیخیال شدم راستش توی یونیتی هر کاری که میخوای بکنی باید هی اسکریپت بنویسی ولی UDK خیلی اسکریپت نویسیش کمه البته یونیتی یه قابلیت خوبی داره اونم خروجی وبی که میگیره خیلی باحاله
تا اونجایی که من میدونم ربطی به انجین نداره ... اگه بازیت خوب باشه صد در صد برای فروش میره توی XL و کاری هم ندارن که ایرانی هستی یا نه
از اون خطی که توی نقل قول پر رنگ کردم احساس میکنم شخص مورد خطابت، من هستم به خاطر همین جواب ها مربوط به خودم هست و جمع نمیبندم
امید جان. انتخاب کردن یه انجین و ادامه دادن کار با اون مهمترین چیز برای یک بازیساز هست. من رو الان نگاه کن ! چند ماه وقتم رو به خاطر یه انتخاب اشتباه از دست دادم. اینکه بیای یه دفعه یه انجین رو انتخاب کنی صد در صد کار اشتباهی انجام دادی. یونیتی یه سری چیز های اساسی رو نداره . UV ابتدائی ، نبودن ادیتور UI ، نداشتن شیدر ادیتور ، نداشتن یه ادیتور درست و حسابی برای طراحی مرحله و مهمتر از همه ساپورت نکردن Vertex Animate. وقتی یه کاری با یونیتی 5 دقیقه طول میکشه و با UDK همون کار با کیفیت بهتر توی زمان کمتر انجام میشه چرا باید انتخاب اشتباه کنیم و صرفا برای اینکه یه خروجی گرفته باشیم با همون انجین قبلی کار کنیم. من میتونستم The Secret رو تموم کنم ولی میدونم که انجام این کار کاملا اشتباهه و فقط وقت تلف کردنه. در مورد اینکه انجین جدید میاد حرفت کاملا درسته و اصلا باید اونجوری باشه ! اگه اون انجین که جدید میاد قوی تر باشه و خصوصیاتش بهتر از انجینی که من الان دارم باهاش کار میکنم باشه صد در صد میرم سمت اون انجین. ما که شرکت بازیسازی نیستیم یه انجین مخصوص خودمون ساخته باشیم و هر روز هم در حال آپدیت باشه ! ما بازیساز مستقل هستیم یعنی از امکانات محدودی که اطرافمون هست بهترین هاش رو انتخاب کنیم.
اگه خدا بخواد تا یه 4-5 ماه دیگه یه خروجی خوب ارائه میکنم که کاره قوی باشه . من اخلاقم اینه که یا یه کاری نمیکنم یا اگه بکنم به بهترین نحو انجامش میدم .
اگر کاری رو با بهترین نحو انجام ندم اون کار تفریحی هست و تا همین چند وقت پیش بازی سازی هم برام تفریحی بود ولی حالا جدی شده !
ای خدا امید جان خیرت بده حرف دلم زدی .من می خواستم بگم از امید جان بگیرید به هرچی دست می زنه طلا می شه![]()
سعید جان اشتباه پیدا کردم.uv ساپورت میکنه بدون مشکلی تو cinmea 4d .برای vertex animtaion باید از سskined meshاستفاده کنی برای مثال تو جزیره یونتی (مثال خود یونتی ) اون پرنده از بازیکن فرار می کنه پاهاش انتخاب کن کمی بچرخونش یا جابه جاش کن همون طور که می بنید پاه هنوز به پای پرنده چسبیده در حالی که کشیده شده.بحث kissmentبا unreal script قاطی نکنید این دوتا باهام خیلی فرق می کنند .راستی سعید جان چند وقته پیش با len falre یونتی مشکل پیدا کردی ؟ مشکل چیه بود ؟
خودش UV نداره ... FPSC هم میتونه شیء که UV شده رو ایمپورت کنه. تازه UV که ساپورت میکنه هم مشکل داره. بعضی موقع ها قاطی میکنه باید از نو UV کنی.
Vertex Animate رو توی خود ادیتور ساپورت نمیکنه. الان شما برو یه Cube بساز ( توی خود یونیتی ) بعدش سعی کن که Vertex هاش رو تکون بدی
Kismet توی UDK برای ساخت یه سری اتفاق های معمولی توی لول هست. مثلا ساخت آسانسور یا روشن خاموش کردن یه لامپ.
مشکلم با Lens Flare این بود که هنوز یه ادیتور برای ساخت یا ویرایش Lens Flare نزاشتن! باید یه تکسچر آماده گیر بیاری با فتوشاپ تغییرش بدی تا Lens Flare خودت رو بسازی !
یه سرچ زدم اینجا انگار نوشته برای Xbox Live فقط میشه با XNA بازی ساخت ؟!:توی این لینک هم توضیحات کاملی از ماکروسافت گذاشته یکی که زبانش خوبه خواهشا" ببینه چجوریه جریانش خیلی خیلی برام مهمه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب بحث تایپیک رو منحرف نکنیم ! ( خودم اومدم گند زدما ! ) :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم حرفه Omid Sadeghvand رو قبول دارم ادم یه انجینی رو که رفت دنبالش باید تا اخرش ادامه بده ( البته اگه اون انجینی محدودیتی نداشته باشه مثله گیم میکر یا گیم استادیو ) . از این شاخه به اون شاخه پریدن هیچ سودی نداره جز اینکه وقتتو تلف میکنی و هیچ وقت نمیتونی ادعا کنی من فلان موتور رو کاملا کار کردن باهاش رو بلدم .
منم تصمیم گرفتم LUA Script رو توی Quest 3D یاد بگیرم چون شنیدم اگه این زبانو بلد باشه دیگه پروژه هات پیچیده نمیشن که تنها ضعف همین پیچیدگی بود .
Last edited by Reza Azimy_RW; 25-01-2011 at 11:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)