سلام
موقعی که روی فایل دوبار کلیک میکنی با پيغام روبرو ميشي
سلام
موقعی که روی فایل دوبار کلیک میکنی با پيغام روبرو ميشي
سلام
آقا من بالاخره فهمیدم ایراد کار از کجاست . ببینید یه سری برنامه ها هستند که با برنامه هاي تحت net. نوشته شده اند . الان دیگه مایکروسافت بیشتر برنامه هایی رو که روانه بازار میکنه تحت net. هستند . به خاطر همین هم امروزه برنامه نویسان دارن سعی میکنن که برنامه هاشونو تحت net. بنویسند . فکر کنم در آینده ای نه چندان دور net framework. جای java virtual machine رو بگیره . این patch بازی هم در صورتی اجرا میشه که package برای net framework. رو سیستم شما نصب باشه . اصلا به نظر من باید یه همچین برنامه ای رو سیستم نصب داشته باشید . باور کنید من هر موقع که ویندوز نصب میکنم و بعد anti virus ها رو میریزم اولین کاری رو که میکنم این است که این برنامه رو رو سیستمم نصب میکنم .
حالا دوستانی که میخوان net framework. رو download کنند من لینکش رو پایین گذاشتم . ولی بهتره که از جایی در بیرون تهیه کنید چون حجمش خیلی زیاده . یه چیزی در حدود 22.4 مگا بایت هست . روی لینک زیر کلیک کنید که صفحه ای باز میشود و سپس در صفحه باز شده روی download کلیک کنید . اینم لینکش :
Last edited by rezamjir; 18-08-2006 at 01:09.
سلام به همه دوستان
من تازه عضو شدم
ببخشيد من هم توي اين بازي گير كردم
توي قسمت كليسا
وقتي ناقوس ها به صدا در مي آيند
اون در باز ميشه و من از اون پايين ميرم بعد با يك
گاوصندوق مواجه مي شو م
يه عكسي دارم كه روي اون مي گذارم بعد يه سري اعداد مشاهده مي شوند كه دورشان فلش هايي مي باشد.
من نم دانم چطور اين اعداد و فلش ها را روي گاو صندوق پياده كنم. باتشكر منتظر جواب شما هستم
سلام.
4 تا پست تكراري ؟
خوش اومديد .
اونجا تا جايي كه من يادم مياد شما يك عكسي چيزي داريد روي اون كاغذ قرار بديد بعد يك سري اعداد مشخص ميشه كه رمز گاو
صندوق اونه بعد ميتونيد باز كنيد.
زياد يادم نمياد بازم مشكلي بود بگيد تا بينيم چي ميشه.
سلام
شما ميتونيد با مراجعه به صفحه هات قبل جواب اين سوال و دهها سوالي كه در بين بازي براتون پيش مياد رو پيدا كنيد
ممنون
ببخشيد چيزي پيدا نكردم ميشمه براي من كمك پيدا كنيد؟
ممنون
سلام hadijoon
جواب اينه 3157
شما بايد عدد سه را يك بار در جهت عقربه هاي ساعت و عدد دوم را در خلاف جهت عقربه هاي ساعت حركت بدي و باقي اعداد رو همينطور ....اگه نشد عدد سه رو كه بطرف عقربه هاي ساعت ميرفتي رو بر خلاف عقربه هاي ساعت برو و باقي اعداد رو هم همينطور برو
ممنون از اونجا عبور كردم الآن توي يه جايي مثل كارخونه ام مي رم جلو تا ببينم چي پيش مياد
راستي ماه مبارك رمضان بر همه دوستان مبارك
الان توي كارخونه ام و ژنراتور رو با اون تسمه به كار انداختم حالا بايد چيكار كنم؟
سلام
تو بايد وارد يك دري كه اونجا هستش بشي ....وقتي وارد شدي برو داخل ...يك دستگاه كنترل مي بيني كه با اون ميتوني اون وسيله رو راه بندازي ...البته تو براي اينكه بتوني اون دستگه رو راه بيندازي بايد يك كليد رو فشار بدي كه اون كليد زير يك صفحه شيشه اي كه تو باشكستن اون صفحه شيشه اي ميتوني دستگاه رو راه بياندازي و سوار اون بشي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)