خب خدا رو شکر،ولی خواهشا اگه کسی آدرس منوی مخفی رو خواست بهش ندید،مخصوصا اونایی که بدون گارانتی میخرن
(راستی منو مخفی چه جوری میاد)
خب خدا رو شکر،ولی خواهشا اگه کسی آدرس منوی مخفی رو خواست بهش ندید،مخصوصا اونایی که بدون گارانتی میخرن
(راستی منو مخفی چه جوری میاد)
دوستان نظرتون چیه به کمک دوستانه فعالی مثل t-tanhayam و آفتاب و غیره عزیزان که اینجا داریم بهترین حالات تنظیمات منوی مخفی رو بذاریم و دوستانی که اطلاعاتی میخوان از همین مطلب استفاده کنن یعنی اکثر جوابها یکجا داده میشه ، نظرتون چیه ؟؟
Last edited by ommolfesad; 24-09-2010 at 22:28.
عـــالــــیـــــه !![]()
خبری نشد؟!؟!
این یه بلوری پلیر سه بعدیه سامسونگه که تازه اومده و فکر کنم الان 50% مشکل سه بعدی (توی زمینه ی پلیر) حل بشه!
حالا میمونه 50% دیگه که اونم تهیه نسخه ی بلوری سه بعدیه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
BD-6900 يكي از 3D پلير هاي خيلي خوب بازار هست و امتيازات بسيار خوبي كسب كرده از سايت هاي معتبر دنيا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز من هم دچار همین مشکل شدم USB اصلا کار نمیکنه لطفا راهنمای کنید
-شما هم اگه ميتونيد تماسي با نمايندگي داشته باشين و مشكلتون رو مطرح كنيد شايد جوابگو بودند
دوست عزیز سلام
اگر شما هم با آپگرید دچار این مشکل usb شده اید گارانتی به هیچ عنوان این مشکل رو ساپورت نمیکنه !
من خیلی خیلی تو این مورد پیگیر بودم و بچه ها میدونن .
تنها راهش تعویض برد usb هست و من با پرداخت مبلغی به نماینده ای مشکلم رو حل کرد و برد usb رو عوض کرد .
اگر هستی و پیگیر ، پیام خصوصی بدید تا بگم چه بکنی
جناب ommolfesad عزیز دستش شما درد نکنه من هم همین کار را کردم و به نمایندگی تماس گرفتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)