تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 180 اولاول ... 81415161718192021222868118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 1794

نام تاپيک: Max Payne 3

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

راستی یه سوال تو صفحه اول نوشته موتورش Cry Engine هست

میگم این Cry Engine مال کرایتک نبود ظاهرا حالا دست راک استار چیکار میکنه نکنه دانلود کرده

اینقدر بدم میاد از این بازی هایی که باید 10-20 تا تیر بخوری تا بمیری طرف مخالفم همینه

توی بازی ها به نظرم باید واقعی باشه . یه تیر بزنی به نقطه حساس بمیره . مثلا به وسط قلبش زدی بمیره . به دست و پاش زدی بیفته زمین

نه اینکه به طرف 5 تا تیر میزنی قلبش تازه میفته

از این بازیا که نیستش انشالله آخه این عکسی که سعید داد در حال شیرجه از اون عکسا بود !

2. این کاربر از HoJJaT_007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

من تسلیم!!!!نظرمو گفتم.
    خوب وقتی مکس پین بشه uncharted (طبق گفته سازنده عزیز که دوستان میخوان سرشو خورد کنن از جمله من ) باید حساس بود

دیگه کمتر کسی هست که مکس پین رو نشناسه (مامان بزرگ و پدر بزرگا ) ! پس باید در ساختنش دقت بیشتری به خرج بدن ! []
    درسته ولی کپی از uncharted.gears of war و .... اگه بتونن کپی خوبی ازشون بدن برای هیچ بازیی عیب نیست.(نظر من)
    حالا این بحث رو بیخیال شید دیگه !
    ok

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

اطلاعات اوليه Max Payne 3 به صورت رسمي توسط Rockstar منتشر شده است. اين بازي توسط Rockstar Vancouver ساخته مي شود. البته استوديو هاي ديگر اين شركت در ساخت بازي همكاري مي كنند.

وقايع Max Payne 3 چيزي حدود 12 سال بعد از واقايع قسمت دوم به وقوع مي پيوندد. مكس حالا پيرتر , سخت گير تر و بيزاتر از هميشه از دنيا شده است. بعد از ترك NYPD ( پليس نيويورك ) مكس حالا يك يك شغل حفاظتي را بر عهده گرفته است. مكس به عنوان محافظ يكي از خانواده هاي پول دار سائوپائلو برزيل انجام وظيفه مي كند. سائوپائلو يكي از خشن ترين و بي رحم ترين شهر هاي حال حضر دنيا است و مكس بايد از تمام قدرت هاي خودش براي محافظت از خويش استفاده كند. مكس در اين حال متوجه مي شود دردسر هاي وي تمامي ندارد و وي به دنياي سياه و جنايت كارانه برزيل وارد شده است.

Max Payne 3 بسياري از بارزه هاي سابق خويش را حفظ كرده است. هدف بازي تمركز بر روي عواملي همچون : داستان و شخصيت پردازي قوي , تعداد زيادي السحه قوي و قابليت حمل اسلحه به صورت دو تايي , Bullet-Time , اعتياد مكس به مسكن , درون مايه اي خشن و بزرگسالانه همراه با صحبت هاي مكس درباره خودش و وقايعي كه برايش اتفاق افتاده , است.

قسمت سوم اين اثر از موتور داخلي شركت Rockstar يعني RAGE به همراه يك تكنولوژي فيزيك جديد استفاده مي كند. Max Payne 3 داراي مبارزات نزديك پيشرفته , سيستم كاور گيري هوشمندانه و يك گيم پلي متنوع در هر مرحله است.

وقايع اين قسمت در برزيل كه پنجمين كشور بزرگ جهان است به وقوع مي پيوندد. اين كشور داراي بيشترين ميزان قاچاق مواد مخدر , گروه هاي مافيايي و ادم ربايان است. در برزيل به ميزان هر 75 نفر يك نفر داراي اسلحه گرم است. كه از اين ميزان 95 درصد اش غير قانوني است. مكس در مشكل بزرگي گرفتار شده است.

Max Payne 3 در زمستان 2009 توسط Rockstar Games براي Xbox 360, PS3, PC منتشر خواهد شد.
    سعید دو صفحه قبل این متنو گذاشته بود در هر صورت
    مرسی

5. این کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

خوب اين Uncharted 2 هست فكر كنم
    در هر صورت گند زدن به هيكل مكس ديگه ! از اين بحث هم خارج بشيم بهتره ...

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

ببخشید ولی عین همین مطلب 2 صفحه پیش بودا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

پروفشنال Khashayar King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In the Hell

پيش فرض

راستی یه سوال تو صفحه اول نوشته موتورش Cry Engine هست

میگم این Cry Engine مال کرایتک نبود ظاهرا حالا دست راک استار چیکار میکنه نکنه دانلود کرده

اینقدر بدم میاد از این بازی هایی که باید 10-20 تا تیر بخوری تا بمیری طرف مخالفم همینه

توی بازی ها به نظرم باید واقعی باشه . یه تیر بزنی به نقطه حساس بمیره . مثلا به وسط قلبش زدی بمیره . به دست و پاش زدی بیفته زمین

نه اینکه به طرف 5 تا تیر میزنی قلبش تازه میفته

از این بازیا که نیستش انشالله آخه این عکسی که سعید داد در حال شیرجه از اون عکسا بود !
    دوست عزیز شما اصلا نخسه های قبلی مکس پین رو بازی کردی ؟! فک نکم ! اصلا همین بازی هایی میبینی که توش یارو میپره

اسلو موشن میشه همه از روی مکس پین ساخته شده ! اون موقع ها که تازه اومده بود هرکسی کامپیوتر نداشت بشینه این بازی

رو بازی کنه یادم اون موقع دو تا بازی بود که خیلی معروف شده بود یکی هیتمن بود یکی مکس پین ! مکس پین همیشه بهترین بود

الانم که بچه ها و من داریم انتقاد میکنیم دلیلی بر بد بودن بازی نیست بر سر محیط بازی و چهرش ! این بازی هم از این 10-20 تا

تیره نیست ! یه نکته دیگه باید بگم اینه که مکس پین 2 که منتشر شد تقریبا خوب بود! ولی فک نکم اون موقع ها وقتی تیر به پای

طرف میزدی می افتاد زمین !!؟

واقعا خیلی بازی خوبی بود البته من به نظر شما احترام میزارم ! و اگر شما نمیخواین بازی کنین نمیام جولو تو با شاتگان بگیرم که

بازی کنین خواستم اطلاعاتتون رو در این زمینه کامل کنم ! پیر شی !

با تشکر ،خشایار
    Last edited by Khashayar King; 24-06-2009 at 16:41.

9. 3 کاربر از Khashayar King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

نمی دونم چرا به اکثر بازی ها دارم بدبین می شم ... آخه راک استار چی فک کرده بازی رو داره اینطوری می سازه ؟!
    جای تاسف داره واقعا ... اون از کپکام که RE5 رو کرد اکشن خالص اینم از راک استار که شاهکار خودش رو به سخره گرفته ...
    دلم بازی بلیزارد می خواد !! :دي

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

نمی دونم چرا به اکثر بازی ها دارم بدبین می شم ... آخه راک استار چی فک کرده بازی رو داره اینطوری می سازه ؟!
    جای تاسف داره واقعا ... اون از کپکام که RE5 رو کرد اکشن خالص اینم از راک استار که شاهکار خودش رو به سخره گرفته ...
    دلم بازی بلیزارد می خواد !! :دي
    ببخشيد ولی مگه سازنده ی اصلی مكس پين Remedy نبود ؟

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

Remedy زیر دست راک استار هست
    حق انتشار بازی دست راک استاره نه Remedy
    به خاطر همین هم خودش داد به یه شرکت دیگه که اینطوری شده الان !

13. این کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

زیاد جوش نزنین بابا
    نصف بیشتر کسایی که دارن بازی را میکوبنن وقت ریلیز بازی به به و چه چه خواهند کرد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •