دمت گرم رفیق حل شد خدا رو شکر. مشکل از اینستال کردن بود که دوباره کردم جواب داد. حالا مشکل اساسی بازی کردن که اصلا نمیدونم باس چه کنم هلند رو برداشتم اون اول هر چی رو خواستم اپ کنم یه عکس ساعت بالاش بود روش کلیلک میکردی همنجوری تو لودینگ میموند!
دمت گرم رفیق حل شد خدا رو شکر. مشکل از اینستال کردن بود که دوباره کردم جواب داد. حالا مشکل اساسی بازی کردن که اصلا نمیدونم باس چه کنم هلند رو برداشتم اون اول هر چی رو خواستم اپ کنم یه عکس ساعت بالاش بود روش کلیلک میکردی همنجوری تو لودینگ میموند!
Last edited by kod89; 13-04-2009 at 05:12.
سلام، چرا رو پرچم بعضی از کشتی ها که مال خودمون هست، علامت دزدان دریایی چشمک میزنه؟
بچه ها من راز ساخت مدرسه رو کشف کردم: دی
که هر چقدر مدرست بیشتر باشه، جنتلمن بیشتری هم برات ماید!
دو راه داره! یا صبر میکنی تا با بالا رفتن جمعیت یه دهکده کوچیک به وجود بیاد، که بعد حدود 5تا انتخاب داری! که چی بسازی
مثلا میتونی کلیسا بسازی، یا کارخونه نساجی و ...
یا اینکه مثلا یه کلیسا رو خراب کنی، بعد دوباره میتونی بین اون 5تا یکی رو انتخاب کنی!
اما در کل وجود کالج یکم دردسر هم هست! چون باعث شورش میشه! اولین جایی هم که میزنن ویران میکنن، همون کالج هست!
ببینم ارزش خریدن رو داره ؟؟؟؟؟![]()
اره ارزش خریدن داره ولی خیلی بازی پیچیده ای هست تا بفهمی دنیا از چه قراره 1 کم اذیت میشی.
آره دقیقا! کلا باید یکی دوبار تا اخر یا وسطاش بری، بعد دوباره از اول که شروع کنی، قشنگ حساب کار میاد دستت، از اون اول رویایی شروع میکنی![]()
اگر شما با کشتیهای جنگیتون توی مسیر تجارت کشورهای دیگه بایستید که با نقطه چین قرمز مشخص شده این حالت پیش میاد
به اصطلاح دارید با این کارتون پول زور وگیرید![]()
آهانخوبه پس!
راستی نمیشه بایان دزدای دریایی هم رفیق شیم؟: دی
ببخشيد ، من اين بازي رو نصب كردم، با اين خيلي بازي استراتيك بازي مي كنم ولي اصلآ از اين بازي خوشم نيومد!! تيك هم مي زد!!!
سيستم من::
cpu:3.0 Full intel
Graphic: 1024(8500)
RAM :4gig
??
براي شروع بايد كجا برم؟؟
همون جايي كه نقشه داره!؟؟
جينگيدنش معلوم نيست چي چيه!!!
رو چه حساب بهش 9.5 داده IGN؟؟
Review
كيفيت SD:
كيفيت HD:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)