سه لام کا دمت آبگرمکن خونمون اگه راه داره ای نوحه "بنشین تا به تو گویم" رو برام بذار. اونیکه تو تاپیک 3 هس کار نمیده .
فقط فوری فوتی . mer30 مردی از آبودانم.![]()
سه لام کا دمت آبگرمکن خونمون اگه راه داره ای نوحه "بنشین تا به تو گویم" رو برام بذار. اونیکه تو تاپیک 3 هس کار نمیده .
فقط فوری فوتی . mer30 مردی از آبودانم.![]()
سلام داداش...خیلی باحالی ....تو دیگه چرا اینو نداری؟ تو که تو منبعش داری زندگی میکنی...الان برو لب پنجره خونتون صدای حسین فخری از همه حسینه ها و مساجد ونوارفروشیها به گوش میرسه....
اینم خدمت شما....نوحه معروف و زیبای بنشین تا به تو گویم زینب....غم دل با تو بگویم زینب با صدای حسین فخری
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزيز ali6803
خيلي ممنون بابت زحمتهايي كه تا به حال براي آپلود كردن اين همه فايل كشيدي . خير ببيني جوون . اگه برات امكان داره يه لينك مستقيم از نوحه "خواهر من" بهم بده و يا اگه ميشه اونو تو سايتي غير از Mediafire اپلود كن . خيلي ها با اين سايت مشكل دارن .
راستي يه نوحه ديگه هم هست از آقاي فخري كه با اين جمله شروع ميشه " دوست دارم كز غم جانسوز عاشورا بميرم " . اينو داري شما يا نه ؟
Last edited by Samin_System; 21-12-2009 at 19:34.
ممنون از حسن توجه شما....يا اگه ميشه اونو تو سايتي غير از Mediafire اپلود كن . خيلي ها با اين سايت مشكل دارن
جالبه من تمام لینک ها رو مدیا فایر دادم.....از شانس تو دقیقا نوحه خواهر من رو نمیدونم چرا تو 4shared اپلود کردم دقیق بالای پست خودت هستش چطوری ندیدیش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.4shared.com/file/175901394/d0396549/khahare__manFAKHRI.html
اره اون نوحه رو که گفتی هم دارم ...به زودی برات میگذارم
با سلام
من دنبال یک مداحی حسین فخری میگردم که چند سال پیش تو مسجد ولیعصر تهران خواندند
آغاز اون مداحی هم با چند جمله اولین زیارت عاشورا شروع می شه بعد هم چیزی که یادمه اینه
الهی تو گواهی که از زبان حضرت امام حسین پس از شهادت علمدار کربلا روایت شده
عاشقان انا الیه راجعون گفتندو رفتند................الهی الهی تو گواهی
اقا این مداحی بسیار سنگین و تو اوج صدای آقای فخری اجرا شده من اونو رو نوار داشتم که متاسفانه امروز در دسترس نیست
از بچه ها هر کدوم نشونی از این اجرا دارند ملتمسانه خواهان ان هستم
مخصوصا اون چند خط اولیه زیارت عاشورا آدمو میتر کونه
سلام کوکا دمت گرم کلی حال کردم یا حق
دارمش عزیز...تا فردا میگذارم برات...........![]()
با سلام خدمت اعضا محترم
من از همشهری های حاج حسین هستم زیاد مذهبی نیستم ولی افتخار میکنم یه ماه محرم رو با نوحه های ایشون سر میکنم
خدا قوت به ایشون و اجرش با امام حسین ( ع )
من دنبال نوحه عربی دولبنی زیمانی بیک یا سلوه میگردم که پیدا نکردم اگر میشه مدیر سایت بزارن واقعا قشنگه و اگر لطف کنند به ایمیل من بفرستند یک دنیا ممنون میشم
موفق و موید باشید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم زودتر برامون بفرستید
دوستان کسی صدای ((سنج و دمام ))نداره بزاره؟
دمت گرم می خوامت هوارتا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)