تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: P1i <<< یا >>> K810i

راي دهنده
380. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Sony Ericsson P1i

341 89.74%
  • Sony ericsson K810i

39 10.26%
صفحه 18 از 503 اولاول ... 81415161718192021222868118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 5022

نام تاپيک: کلوپ P1

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

wow چه خبرته؟؟؟فکر کردی اینارو من نمی دونم که گفتی؟کی من سنگ نوکیا رو به سینه زدم؟؟من نه نوکیا نه سونی برام مهم نیست
    به خاطر چند تا گوشی که وسیله سرگرمی و رفع نیاز آدمند به کسی توهین نکن.
    این تیکرو خوندی اصلا؟؟؟؟؟؟؟معنیش چیه؟؟؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فکر کن ببین این حرفت قشنگه؟؟؟تو داری از این بی ادبیت حمایت می کنی؟؟من چی کاره سیاستو فکر اونا در مورد ما ایرانی ها دارم؟؟؟لازم نبود کل ناراحتیتو از اونا بریزی بیرون اصلا بحثی که کردی ربطی نداشت پسر.اگر فنلاندی ها از ما خوششون نمیاد 1000 تا علت داره آسیای شرق هم ار ما آنچنان خوششون نمیاد حالا منظورت تحریم کالاهای فنلاندی بود که این حرفهارو زدی؟اون وقت باید با توهین به بقیه کارتو پیش ببری؟؟؟؟
    اینجا اصلا و ابدا بحث این حرفها نیست.اگر مقایسه ای میشه مقایسه گوشیه.منم P990 دارم اصلا دلم نمی خواد N95 بگیرم چون اگر خواسته بودم تا حالا گرفته بودمش.اگر هم سونی گوشی در این حالت بخواد بزنه مطمئن باش گرونه.
    من چند وقت پیش P1i گرفتم دستم اصلا نه از قیافش خوشم اومد نه از عکس گرفتنش نه تفاوت چندانی جز تو Stable بودن برنامه هاش دیدم(در مقایسه با P990) حالا بیام به هر کی این گوشیو گرفته توهین کنم؟تازه کی گفته N95 گوش کوبه؟؟؟تفاوت چندانی که تو اندازه با P1i نداره تازه یه خورده سبکتره و N95 حدود 4 میلیمتر ضخیم تره.N95 که قیافه نداره ولی P1 هم قیافه نداره.تازه اینو بدون من طرف هیچ کدوم نیستم برای کلوپ سونی بیشتر کار کردم تا کلوپ نوکیا تو P30world .

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

من از یه اخلاق اروپایی ها خوشم میاد
    و واقعا شیفته اش هستم اونم اینه که
    وقتی اشتباهی میکنند وقتی متوجه میشن
    به راحتی میان و عذر خواهی میکنن
    و تموم میکنن قضیه رو ......>مورد توجه پرشین بوی
    ولی ما نه تنها این کارو نمیکنیم
    بلکه عذر بدتر از گناه هم میاریم و کاره غلط واشتباهمونو
    می خواهیم توجیه کنیم
    امیدوارم پرشین بوی این اخلاق اونا رو شما هم تاثیر داشته باشه

یه موضوع هم اضافه کنم اونم اینه که پست من فقط در مورد جمله ی
    شما در مردم نفهمیدن مردم بود نه بحث گوشی ها
    هر چند که در اون موردم با شما هم رای نیستم

ولی این 2تا موضوع زمین تا اسمان فرق دارن !!

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

wow چه خبرته؟؟؟فکر کردی اینارو من نمی دونم که گفتی؟کی من سنگ نوکیا رو به سینه زدم؟؟من نه نوکیا نه سونی برام مهم نیست این تیکرو خوندی اصلا؟؟؟؟؟؟؟معنیش چیه؟؟؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فکر کن ببین این حرفت قشنگه؟؟؟تو داری از این بی ادبیت حمایت می کنی؟؟من چی کاره سیاستو فکر اونا در مورد ما ایرانی ها دارم؟؟؟لازم نبود کل ناراحتیتو از اونا بریزی بیرون اصلا بحثی که کردی ربطی نداشت پسر.اگر فنلاندی ها از ما خوششون نمیاد 1000 تا علت داره آسیای شرق هم ار ما آنچنان خوششون نمیاد حالا منظورت تحریم کالاهای فنلاندی بود که این حرفهارو زدی؟اون وقت باید با توهین به بقیه کارتو پیش ببری؟؟؟؟
    اینجا اصلا و ابدا بحث این حرفها نیست.اگر مقایسه ای میشه مقایسه گوشیه.منم P990 دارم اصلا دلم نمی خواد N95 بگیرم چون اگر خواسته بودم تا حالا گرفته بودمش.اگر هم سونی گوشی در این حالت بخواد بزنه مطمئن باش گرونه.
    من چند وقت پیش P1i گرفتم دستم اصلا نه از قیافش خوشم اومد نه از عکس گرفتنش نه تفاوت چندانی جز تو Stable بودن برنامه هاش دیدم(در مقایسه با P990) حالا بیام به هر کی این گوشیو گرفته توهین کنم؟تازه کی گفته N95 گوش کوبه؟؟؟تفاوت چندانی که تو اندازه با P1i نداره تازه یه خورده سبکتره و N95 حدود 4 میلیمتر ضخیم تره.N95 که قیافه نداره ولی P1 هم قیافه نداره.تازه اینو بدون من طرف هیچ کدوم نیستم برای کلوپ سونی بیشتر کار کردم تا کلوپ نوکیا تو P30world .
    من جواب شما رو در صفحه قبل کامل دادم. اگر متوجه نشدید میتونید برید و دوباره بخونید.

من چی کاره سیاستو فکر اونا در مورد ما ایرانی ها دارم؟؟؟لازم نبود کل ناراحتیتو از اونا بریزی بیرون اصلا بحثی که کردی ربطی نداشت
    دیدی متوجه نشدید که چی گفتم. اینها ناراحتی نیستند بلکه واقعیاتی هستند که متاسفانه چشم و گوش بعضی ها

نه ظرفیت دیدنشون رو داره و گنجایش شنیدنش رو. این واقعیت ها در دنیای اطافمون وجود داره و وظیفه هر انسانیه

که بدونه جنسی که استفاده میکنه از کجا اومده و به کجا میره. البته هستند کسانی که واسشون مهم نیست که

دنیای اطافشون چی میگذره و چه خبره اما فقط میتونم بگم براشون متاسفم چون دنیاشون رو فقط توی خونه

خودشون میبینند و بس.

حالا منظورت تحریم کالاهای فنلاندی بود که این حرفهارو زدی؟

مطمئنی نوشته هامو خوندی؟ چرا حرف تو دهن من میزاری من کجا گفتم کالا ها رو باید تحریم کرد. اتفاقا من اشاره

کردم که جواب بدی رو نباید با بدی داد. هر وقت متوجه منظور من شدید اون وقت باهاتون بحث میکنم اما زمانی که

متوجه نشدید منظور من از اون همه حرف چی بوده و هست چه حرفی میتونم با شما داشته باشم.

چون بی فایده است و نتیجه ای نخواهد داشت.

من چند وقت پیش P1i گرفتم دستم اصلا نه از قیافش خوشم اومد نه از عکس گرفتنش نه تفاوت چندانی جز تو Stable بودن برنامه هاش دیدم

خوبه منم بیام مثل شما چماق بگیرم دستم و بگم از شما دیگه بعیده ... یعنی نمیدونید فرق پی1 با پی990 چیه و

فلان و فلان.... پس در نظر داشته باشید که هر کسی ممکنه عقیده ای داشته باشه و اگر اون عقیده و نظر با نظری

که شما داشتید فرق داشت زود جوش نیارید و آتیش از همه جاتون نزنه بیرون که بعدش بگید شما چرا این حرف رو

زدید.

به نظر من هیچ اشکالی نداره اگر یکی از پی1 خوشش بیاد و یا نیاد . خوب نظر شخصی شه نمیشه بهش ایراد گرفت.

اما شما اومدید و از من دارید ایراد میگیرید و تا حالا هم اعتراف نکردید که مدل 8 گیگابایتی نوکیا نسبت به این قیمتش

ارزش خریدن رو نداره. چون در صفحه قبل شما کاملا بر عکس این صفحه نظر دادید و بسیار خشمگین و تند با من

بر خورد کردید یعنی با کسی که به ان 95 میگه گوش کوب. خوب اینم نظر منه ... اشکالی داره؟ از نظر من این ان 95

مثل گوش کوب میمونه. منظورم هم از لحاظ انداره ش نیست که شما اومدید و میلی متر گوشی ها رو گفتید منظورم

کلا مدلشه. گوش کوب هم که هم کوچیکشو داریم و هم بزرگشو. گوش کوبای کوچیک واسه دیزی و آبگوشت

استفاده میشن و گوش کوبای بزرگ هم تو رستورانهای خیلی بزرگ برای کوبیدن سیب زمینی و از این جور حرفها...

حالا من منظورم گوش کوب از نوع کوچیکش بود نه بزرگش.

تازه اینو بدون من طرف هیچ کدوم نیستم برای کلوپ سونی بیشتر کار کردم تا کلوپ نوکیا
    خوبه که اینطوری فکر میکنید. مهم این نیست که کی کجا بیشتر کار کرده. مهم اینه که چطوری اون کارو کرده. حالا

که شما میگید آدم تعصبی نیستید که زود ار کوره در برید پس حرفهای منو قبول دارید که نوکیا ان95 با امکاناتی که داره

ارزش خریدن رو نداره ... جون این امکانات رو پی 1 و یا دبلیو 960 سونی اریکسون هم میتونند جواب بدن.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من از یه اخلاق اروپایی ها خوشم میاد
    و واقعا شیفته اش هستم اونم اینه که
    وقتی اشتباهی میکنند وقتی متوجه میشن
    به راحتی میان و عذر خواهی میکنن
    و تموم میکنن قضیه رو ......>مورد توجه پرشین بوی
    ولی ما نه تنها این کارو نمیکنیم
    بلکه عذر بدتر از گناه هم میاریم و کاره غلط واشتباهمونو
    می خواهیم توجیه کنیم
    امیدوارم پرشین بوی این اخلاق اونا رو شما هم تاثیر داشته باشه

یه موضوع هم اضافه کنم اونم اینه که پست من فقط در مورد جمله ی
    شما در مردم نفهمیدن مردم بود نه بحث گوشی ها
    هر چند که در اون موردم با شما هم رای نیستم

ولی این 2تا موضوع زمین تا اسمان فرق دارن !!

شما 2 نفر از طرفداران نوکیا که تعصب خیلی شدیدی نیز بهش دارید اما اعتراف نمیکنید که طرفداری بی جا دارید

ازش میکنید اومدید و حرف توی دهن من میزارید و حرفای منو یک جور دیگه تحویل خودم میدید.

من در صفحه قبل توضیحات لازمه رو دادم و گفتم که منظور من توهین نبوده و اگر کسی از حرف من ناراحت بشه بهتر

از اینه که بیام و پیشنهاد نا بجا بهش بکنم و بگم فلان چیز خوبه و اینجا همه کشته مردشن.

شما فقط اون جمله من رو میبینید و بالاترش رو یا نمیخواید ببینید یا میخواهید که سرپوش بزارید روش. وقتی که در

صفحه قبل بعد از اون همه توضیح گفتم که قصد من توهین نبوده پس چه معذرت خواهی رو از من انتظار دارید؟

به کار که نکردم منو محکوم میکنید؟

شما رگ غیرتتون بخاطر اینکه به ان95 گفتم گوشت کوب بلند شده و اصلا هم ناراحت این حرف من نیستید. چون توی

تایپک های دیگه روزی صدتا از از این جور حرفها میشنوید و ککتون هم نمیگزه. حالا چون من گفتم خریدن ان95 با این

قیمت کار عاقلانه ای نیست بهتون بر خورده؟ نه بابا... جدی میگید؟ ... یعنی باور کنم؟

رک بگو طرفدار نوکیا هستم و خودتون خلاص کن. چرا میاید و حرفای منو تفسیر میکنید. باب اون چیزی که باید تفسیر

درست و حسابی ازش بشه یک کتابه دیگه است که تو خونه خیلی ها هم هست نه نظرات شخصی من در مورد ان95

فکر میکنید من فقط همین تایپک رو دیدم و اصلا تو کلوپ نوکیا نیودمدم که ببینم شما و اون دوستتون چیا دارین

مینویسین و از چی دارین دفاع میکنید؟

نکنه خودتون فروشنده اید و سود خوبی براتون داره که اینقدر حرفهام براتون گرون تموم شده؟ حتما هم یا فروشنده اید

یا سودی از این کاراتون دارید وگرنه این حرفها اینقدر هم گزنده نبود که دود کسی رو بلند کنه.

رک حرف زدید مجبور شدم رک جواب بدم.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بچه ها اگر لطف کنید یکم بیشتر رعایت کنید بهتر نیست.این تاپیک جزء بهترین تاپیکهای بخش سونی اریکسون بوده به نظره من.پس پیشنهاد میکنم همون روال قبل رو ادامه بدین و به حاشیه ها کمتر بپردازید.ممنون از دوستان.

حامد جان باور کن منم اصلا دوست ندارم که این جور بحث ها نه در این تایپک نه در تایپک های دیگه بشه. اما شما یک

نگاهی به پست های Optimus Prime و ali racer بنداز متوجه میشی که منظور من چیه...

هر دو تاشون دقیقا پشت سر همدیگه پست میدن. هم در صفحه قبل و هم در این صفحه ای که الان توش هستیم.

انگاری که این 2 تا از قبل با هم قرار گذاشتن که بیان و مثلا این تایپک رو به هم بزنند.

شما یک نگاهی به تایپک ان95 بنداز ببین این 2 نفر چطور قربون صدقه خودشون و ان95 میرن. پست هاشون رو بخون

بعد نظرتون رو بدید.

من یک چیزی میدونم که اومدم و دارم جواب میدم. اگر یک کاسه ای زیر نیم کاسه نبود باور کن اصلا برام مهم نبود که

این یکی دو نفر چی میگن. بزار هر چی دلشون میخواد بارمون کنن. اما متاسفانه مساله به این سادگی ها هم نیست

اینها یک منظور دیگه ای دارند و من هم اجازه نمیدم که افکارشون رو بر ما تحمیل کنند.

اما اگر میبینید که جواب ندادن به این افراد از نظر شما کار دستیه باشه منم حرفی ندارم دیگه جوابی نمیدم تا خسته

بشن و برگردن به آشیونه گرم خودشون کلوپ نوکیا.

اما اگر میبینید که لازمه جواب این افراد داده بشه پس چرا فقط از دور نظاره گر باشیم و وارد عمل نشیم؟

هر چند که من شروع کننده نبودم اما بخاطر جمع و شما سعی میکنم خاتمه دهنده این بحث باشم و دیگه حرفی نزنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه New World's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Hell!

پيش فرض

لطف كنين دعواها رو با pm ادامه بدين و اعصاب خودتون و ما رو خورد نكنين.
    خب بخاطر اينكه جو عوض شه به ادامه سوالات مي پردازيم

gps داره ولی تو خود گوشی نیست.
    اين يعني چي؟ توي پكيجش هس؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه New World's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Hell!

پيش فرض

آقا اين jog dial دقيقا كارش چيه ؟

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

ببین Persian Boy تو هم اصلا منظور منو متوجه نشدی اصلا.1% حرفهای منو نگرفتی.خط هارو جدا جدا میدم متوجه بشی:
    1.بله ما می دونیم شما خیلی تو موارد خاصی اطلاعات دارید.
    2.تاپیک N95 8GB زدم اونم به خاطر اطلاع رسانی بود و چون اطلاعات جدیدی از N95 میومد خبر هاشو میدادم.
    3.منظور من فقط بی احترامی بود که تو کردی همین حالا هم داری بی احترامی می کنی:
    اینها یک منظور دیگه ای دارند و من هم اجازه نمیدم که افکارشون رو بر ما تحمیل کنند.

تو پارانویا داری مثل اینکه؟چه منظوری داریم طفلی ali که اینقدر تحویلت می گرفت تو پستهای قبل منم اگر دیده باشی ازت تشکر کردم تو 5 صفحه قبل تازه تو تاپیک P1" و N95 کدام بهترند؟"من به علی میگم برو P1i بگیر حتی توی تاپیک N95 8GB میگم که ali فعلا نمی خواد منتظر N95 8Gb بمونی برو P1i بگیر.پس چطور تاپیک هارو خوندی؟؟
    من در صفحه قبل توضیحات لازمه رو دادم و گفتم که منظور من توهین نبوده
    اصلا اون حرفات توجیه اون حرفات نبود هر کسی آزاده تو انتخابش شما هستید که داری نظرتو تحمیل می کنی که N95 ارزش خریدن نداره که منم با این مسئله موافقم که اصلا N95 ارزش خریدن نداره.ولی جملاتت بسیار زشت بود چون مخاطبت انسان بود نه گوشی.
    کل پستهاتو خوندم در آخر فهمیدم که اصلا درک درستی از پستهام نداشتی و تند و سریع و بدون فکر جبهه گرفتی.
    تو تاپیک N95 8GB فقط اطلاع رسانی می کنیم همونطور که تو در مورد P1i میکنی قربون صدقه هیچ چیزی نمی ریم.
    علتش هم تعصب بیش از اندازه شما روی سونیه همین تعصب باعث شد این پست های مزخرف بی مورد بی ربط را بنویسی.
    اگر هم واقعا این جمله:
    واقعا که ... انگاری که مردم .... و نمیفمن. به نظر من هر کسی این مدل نوکیا رو با این قیمت بخره یا خیلی دیونه
    تشریف داره و یا مغزش تاب برداشته. وگرنه هیچ آدم عاقلی این کارو نمیکنه.

می تونستی مودب بیان کنی که دوستان N95 ارزش خریدن نداره و این اشتباهه که آدم پول اضافه بده و از این جور حرفا.اگر واقعا فکر می کنی که این طور حرف زدن درسته و بر حسب اینکه نوکیا مارک مزخرفیه خودتو مجاز می دونی که به هر کی خواستی و فکر می کنی که دوستدار مارک خواستی توهین کنی واقعا ........
    کل هر 3 پستت خنده دار بود.در کل من فقط وقت تلف کردم و تو هم آخر منظور منو متوجه نشدی.

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

لطف كنين دعواها رو با pm ادامه بدين و اعصاب خودتون و ما رو خورد نكنين.
    خب بخاطر اينكه جو عوض شه به ادامه سوالات مي پردازيم

اين يعني چي؟ توي پكيجش هس؟
    آره تو پکیجش هست. برو صفحات اول همین تاپیکو بخون عکسشم هست

داره خودمونی میشه sadegh1366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر گل و بلبل

پيش فرض کمک کنید

باسلام میخواستم بدونم الان قیمت نو و کارکرده ی گوشی
    k810
    چقدره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •