wow چه خبرته؟؟؟فکر کردی اینارو من نمی دونم که گفتی؟کی من سنگ نوکیا رو به سینه زدم؟؟من نه نوکیا نه سونی برام مهم نیست
به خاطر چند تا گوشی که وسیله سرگرمی و رفع نیاز آدمند به کسی توهین نکن.
این تیکرو خوندی اصلا؟؟؟؟؟؟؟معنیش چیه؟؟؟
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کن ببین این حرفت قشنگه؟؟؟تو داری از این بی ادبیت حمایت می کنی؟؟من چی کاره سیاستو فکر اونا در مورد ما ایرانی ها دارم؟؟؟لازم نبود کل ناراحتیتو از اونا بریزی بیرون اصلا بحثی که کردی ربطی نداشت پسر.اگر فنلاندی ها از ما خوششون نمیاد 1000 تا علت داره آسیای شرق هم ار ما آنچنان خوششون نمیاد حالا منظورت تحریم کالاهای فنلاندی بود که این حرفهارو زدی؟اون وقت باید با توهین به بقیه کارتو پیش ببری؟؟؟؟
اینجا اصلا و ابدا بحث این حرفها نیست.اگر مقایسه ای میشه مقایسه گوشیه.منم P990 دارم اصلا دلم نمی خواد N95 بگیرم چون اگر خواسته بودم تا حالا گرفته بودمش.اگر هم سونی گوشی در این حالت بخواد بزنه مطمئن باش گرونه.
من چند وقت پیش P1i گرفتم دستم اصلا نه از قیافش خوشم اومد نه از عکس گرفتنش نه تفاوت چندانی جز تو Stable بودن برنامه هاش دیدم(در مقایسه با P990) حالا بیام به هر کی این گوشیو گرفته توهین کنم؟تازه کی گفته N95 گوش کوبه؟؟؟تفاوت چندانی که تو اندازه با P1i نداره تازه یه خورده سبکتره و N95 حدود 4 میلیمتر ضخیم تره.N95 که قیافه نداره ولی P1 هم قیافه نداره.تازه اینو بدون من طرف هیچ کدوم نیستم برای کلوپ سونی بیشتر کار کردم تا کلوپ نوکیا تو P30world .