خیلی ممنونم دوست عزیز سعی میکنم پیداش کنم![]()
خیلی ممنونم دوست عزیز سعی میکنم پیداش کنم![]()
من گوشی رو آپدیت کردم بازم درست نشد؟
راه دیگه ای به نظر تون نمیرسه
ممنون اسمکینگ جان
اما امروز رفتم یک مغازه تعمیرات موبایل نشون دادم یارو گفت تنظیم صفحشو ریختی بهم
امودم خونه بعده کلی اکتشاف در گوشی پیدا کردم مشکل چیه
بحمدا......... درست شد
اما کسی میدونه این چشمک زدنه پایین گوش ماله چیه ؟؟![]()
هر وقت میس کال یا اس ام اس جدید داشته باشی یا دلیوری اس ام است بیاد چراغ پایین گوشی با رنگ سبز چشمک میزنه و زمانی هم که شارژ گوشی در حال تموم شدن باشه چراغ چشمک زن به رنگ قرمز در میاد.
یه سوال!
گوشی من فایل هایWMV باحجم زیاد رو اصلا نشون نمی ده و فقط صداش Playمیشه و اگه حجمش کم باشه هم، تصویر قطع و وصل میشه.شما هم این مشکل رو دارید؟ اگه بله، چطور میشه حلش کرد؟
خوب خدا را شکر که درست شد حالا بگو چجوری درستش کردی؟؟؟
منظورت با core player دیگه! نه من که این مشکل رو نداشتم. حتی یه فیلم 20 دقیقه ای رو باهاش دیدم.البته با بدبختی!(صفحه هر 1 دقیقه خاموش میشه
)
ممنون سعيد جان.من تا حالا دقت نكرده بودم كه بايد شيفت يا همون فلش به سمت بالا رو زد تا ادامه حروف هم بياد.ممنون.خيلي لطف كرديد.
منم این مشکل رو دارم! البته تو بازی...(صفحه هر 1 دقیقه خاموش میشه)
یه برنامه هست که LCD رو روشن نگه می داره،دیروز دنبالش گشتم، پیداش نکردم متاسفانه!
حتما پیداش می کنم و براتون می ذارم.![]()
دوستان من این مشکللی که برام پیش اومدو میگم شما احتیاط کنید .
اونم اینه که در کنترل پنل قسمت اودر . قسمت ستاپ ویزارد رو اجرا کنید اول یک سری توشیح میده بهتون بعد چند صفحه یک صفحه خاکستری با 4 نقطه مشکی در طرفین صفحه که منویسه روی انها کلید کنید
دوستان اینو بدونن که دقیقا روی نقطها کلید کنن و اگر نه تنظیم کله صفحه به هم میریزه جوری که برای کلید کردن روی یک دکمه 3 4 میلی اینور تر باید فشار بدید تا درست عمل کنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)