من فکر میکنم کلا گرافیک فیفا جا مونده از بازی ها فقط بخاطر این کنسولای مغز فندوقی !!!
من فکر میکنم کلا گرافیک فیفا جا مونده از بازی ها فقط بخاطر این کنسولای مغز فندوقی !!!
دعوا تموم شد؟تازه داشتیم حال میکردیم با دعوا جان من بیاین باز دعوا کنین
دوربین رو سیستمدوستم دورتر نشون میده چون lcd مستطیل داره و روزیلیشنش تا آخر بالاست
مال من نزدیکتر نشون میده چون lcd مربع دارم روزولیشنمم به خاطر صفحه کوچیک lcdیم تا 1280 بالاتر نمیره مال دوستم 1600 هستش
خوب این پسره هم روی یه lcd کوچیک و روزولیشن کمتر بازی کرد رو کامپیوتر فکر کرد بنده خدا دوربین رو pc برا همه نزدیکتره نسبت ه کنسول چرا میزنین تو سر هم حالا؟
ولی خداییش دعواتون باحال بود.
ببین... تازه چهارمین، پنجمین بار می فهمی داری چی بازی می کنی!![]()
سلام دوستان ! من الان یه نسخشه گرفتم نصب شده ولی نمیدونم باید چجوری اجراش کنم ! Play رو میزنم یه ارور میده کهorigin نصب نشده ! origin رو از نو نصب کن ! پوشه ی کرک هم یه فایل فیفا 1 رو داره که خیلی کم حجم تره و بعد ریپلایس کردن اصلا اجرا نمیشه ! جریان چیه ؟
این رو دانلود کن بریز روش احتمالا مشکلت برطرف میشه:
این کرک سالمه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام میشه یه کاری کرد گرافیک بازیو بالاتر برد تا واقعی تر بشه ؟کلا تو تنظیمات چیزی هست که بازی باحالتر و جذابتر بشه؟
منظورت چجور تصويريه ؟
با سلام و عرض خسته نباشید
اگه ممکنه یکی از دوستان که اطلاع داره بگه آیا لینک دانلود از rapidshare گذاشته شده؟؟؟
ممنون میشم اگه هست لینک هارو بدین تا من بازی رو دانلود کنم
با تشکر
دوست عزيز من با كيبورد بازي مي كنم بايد چيكار كنم ؟
دسته ي PS3 رو وصل كردم تو اين چه جوريه انالوگ كدومه ؟![]()
بعد از گذشت بیش از 5 سال از اومدن کنسول ها مقایسه اونها در بازی های مشترک و یکسان با PC ، در زمینه گرافیک ، کنسول بازنده هست ، دلیلش هم پایین بودن رزولوشن کنسول ها هست و کمبود AA و ... که دوستمون افشین اشاره کردن !
برای فهمیدن این موضوع لازم نیست حتما فیفا 12 کنسول و فیفا 12 پی سی رو با هم مقایسه کنیم ، کافیه فیفا 11 پی سی رو که یک سال از فیفا 11 کنسول عقب تره رو در کامپیوتر متوسط به بالا (رو آخرین تنظیمات) با مانیتور یا LCD/LED/TV یکسان اجرا و با کنسول مقایسه کنیم ، بعد با اولین نگاه متوجه میشید که چقدر نسخه PC از نظر گرافیک چشم نوازتر از نسخه کنسول هست و اون وقته که میگید : موقع اومدن نسل جدید کنسول ها رسیده ...
البته این صحبت ها رو به اون آقای بی سواد نزدم ، چون با خوندن حرف هاش به دو احتمال رسیدم : 1 - کاملا بی سواد هست 2 - از اومدن نسخه ای مانند کنسول برای PC ناراحته ، بعد می خواد با گفتن این چرندیات خودش رو خالی کنه ... بنابراین حرف زدن باهاش بی فایده هست !
نمی دونم چرا این بحث ها اینجا کشیده شد اما باید به کسی که اطلاعات غلط به کاربرها میده پاسخ داد.
Last edited by Locker; 06-10-2011 at 03:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)