تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 177 از 461 اولاول ... 77127167173174175176177178179180181187227277 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,761 به 1,770 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

يا سلام
    به نظرم اين تاپيك جاي بحثاي مفيده جنگ و دعوا رو ببريد جاي ديگه چند صفحه رو نابود كرديد

2. این کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بحث بر سر ِ اینه که ایشون قبول نمیکنه از سر ِ باد ِ معده حرف زده ، الانم با پستای کاملا بی ربط داره گندی که زده رو میپوشونه!
    آقا جون دیگه یه بچه ی ناقص العقل هم میدونه آخرای نسل بازیهای مالتی پلتفرم روی PC گرافیک ِ بهتری دارن .
    بیخود و بیجهت هم میاد میگه نسخه ی PC و 360 با هم فرق دارن ،علتش هم مشخصه ، کارت ِ خودش زیر ِ 1080 با AA میزائه و با 360ش بهتر اجرا میشه ، میخواد اینجور خودشو خالی کنه.
    تا زمانی که کسی باشه بدون اطلاعات حرف بزنه من توی این تاپیک دستشو رو میکنم .
    میخواد بگه من خیلی حالیمه ! میاد با یه پست خوشحال و بدون دلیل میگه با هم دیگه فرق دارن ! مدرک بیار عزیز !
    کسی که نمیفهمه 5570 بهتره یا 560ti تکلیفش مشخصه !

داره خودمونی میشه amir_k2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

بحث بر سر ِ اینه که ایشون قبول نمیکنه از سر ِ باد ِ معده حرف زده ، الانم با پستای کاملا بی ربط داره گندی که زده رو میپوشونه!
    آقا جون دیگه یه بچه ی ناقص العقل هم میدونه آخرای نسل بازیهای مالتی پلتفرم روی PC گرافیک ِ بهتری دارن .
    بیخود و بیجهت هم میاد میگه نسخه ی PC و 360 با هم فرق دارن ،علتش هم مشخصه ، کارت ِ خودش زیر ِ 1080 با AA میزائه و با 360ش بهتر اجرا میشه ، میخواد اینجور خودشو خالی کنه.
    تا زمانی که کسی باشه بدون اطلاعات حرف بزنه من توی این تاپیک دستشو رو میکنم .
    میخواد بگه من خیلی حالیمه ! میاد با یه پست خوشحال و بدون دلیل میگه با هم دیگه فرق دارن ! مدرک بیار عزیز !
    کسی که نمیفهمه 5570 بهتره یا 560ti تکلیفش مشخصه !
    البته باید متذکر بشم که دوست بالاییمون حرف خوبی زد که در گیم پلی کنسول بهتر از قوطی کبریت جناب عالی بوده و من هم قبول دارم اما انقدر وراجی میکنی حواس واسه آدم نمیزاری بعدشم والا الان 5 ساله کنسول هرچی داده همه لذت بردن اینم بدون اون دوستمونم دونست که گفت شرکتها سیاستشونه که یه فرقی بین کنسول و pc بزارن آخه کی از قوطی کبریت نون میخوره پس 100% یه فرقی هم از نظر گرافیکی و گیم پلی تویه این نسخه با نسخه کنسولی هست الان آمارم بگیری کنسولیها بیشتر از pc ها حالشو میبرن ببین pc پلتفرم بازی نیست حتی میکرو هم ویندوزشو واسه بازی و پلتفرم بودن مناسب نمیدونه حالا تو هی زور بزن.انقدر میگی من دروغ میگم یه اثبات کن که اون عکسها ماله خودت بوده ما که هیچکاری نکردیم از الان زیر سوالیم چه برسه انجام بدیم.ای بابا نرود میخ فولادی در سنگما رفتیم بخوابیم بای شما هم با قوطیت حال کن بگو آخر گرافه اگه گراف ببینی چی میگیبای همگی

5. 2 کاربر از amir_k2m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Loaded_nigga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    i.n.t.e.r.n.e.t

پيش فرض

بزرگـــــــــــترین ایراد FIFA ها و کلا FIFA-12 اینه که قیافه ی بازیکنا حتی بازیکنای معروف به پدربزرگشون بیشتر شبیه هست تا خودشون برای همینه که PES بیشتر دوست دارم با اینکه یخورده سطح GamePlay پائین تری نسبت به Fifa داره ولی خیلی Realistic تره !!!

آخه بگید انصافه: یه بازیکن تو لیگ سوئیس یا استرالیا (دقیق یادم نیست) پیدا کرده بودم تیپش خیلی واقعی میزد رفتم گوگل سرچ کردم عکسشو دیدم انصافا خود قیافه ی یارو رو درست کرده بودن. ولی قیافه ی یه بازیکن معروف مثل Messi زمین تا آسمون فرق میکنه با تیریپ خود Messi

در مورد FIFA 12 بگم که دفاع سخت و بسی ناجوانمردانه شیرین شده ! این سیستم جدید impact که دو تا بازیکن به هم میخورن آشغال تر از آشغاله اینجور برخوردهایی تو فوتبال واقعی اتفاق بیفته هر دو بازیکن مصدوم که هیچی ضربه مغزی میشن داور هم به هردو طرف کارت قرمز میده میگه جمع کنید ببرید سردخونه این کفتران عاشق رو ...

یه سوال در مورد USER & CPU Game Customization :

من با سختی Legendary بازی میکنم
    تو قسمت Game Settings اون دو تا پنجره ی آخر که ویژگیهای بازی خودتون و CPU رو تنظیم میکنه و در حالت نرمال همشون 50 هستن... وقتی همشون 50 بودن منم بارسلونا بودم با والنسیا میدادم خیلی سخت میتونستم پاس عمقی بدم چون با اینکه سرعت مثلا Villa و Mesi از دفاع اونا خیلی بیشتر بود و اوایل خوب سرعت میگرفت ولی بعدش دفاعشون تقریبا 20 متر مونده به دروازه از پشت پیرهنمو میکشد از اونطرف یکی تکل میرفت جلوم خلاصه ناک آوت میکردنمون داور هم که چایی میخوره خوبه مصدوم نمیشدم

بعد رفتم تو اون قسمت که بالا گفتم سرعت خودمو و سرعت پاسهامو از 50 بردم بالا کردم 70 حالا هم همیشه بالای 5 گل میزنم و گل نمیخورم چون دفاعهام هم سرعتشون رفته بالا

خلاصه خیلی ور رفتم با اون قسمت چون با 50 اصلا بازی حال نمیداد و حتی دفاعهای مایورکا هم جلوی کریستسانو رونالدو رو بعضی اوقات ناجوانمردانه میگرفتن و داور هم بیخیال !!!

شما خودتون چه تنظیماتی رو برای سختی Legendary پیشنهاد میکنین تا بازی متعادل و واقعی بشه بجای اینکه هر بازی 0-8 تموم بشه و یا اصلا دفاعها رو با پاس عمقی یا تکنیک نشه رد کرد ؟؟؟
    Last edited by Loaded_nigga; 05-10-2011 at 23:51.

7. این کاربر از Loaded_nigga بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

البته باید متذکر بشم که دوست بالاییمون حرف خوبی زد که در گیم پلی کنسول بهتر از قوطی کبریت جناب عالی بوده و من هم قبول دارم اما انقدر وراجی میکنی حواس واسه آدم نمیزاری بعدشم والا الان 5 ساله کنسول هرچی داده همه لذت بردن اینم بدون اون دوستمونم دونست که گفت شرکتها سیاستشونه که یه فرقی بین کنسول و pc بزارن آخه کی از قوطی کبریت نون میخوره پس 100% یه فرقی هم از نظر گرافیکی و گیم پلی تویه این نسخه با نسخه کنسولی هست الان آمارم بگیری کنسولیها بیشتر از pc ها حالشو میبرن ببین pc پلتفرم بازی نیست حتی میکرو هم ویندوزشو واسه بازی و پلتفرم بودن مناسب نمیدونه حالا تو هی زور بزن.انقدر میگی من دروغ میگم یه اثبات کن که اون عکسها ماله خودت بوده ما که هیچکاری نکردیم از الان زیر سوالیم چه برسه انجام بدیم.ای بابا نرود میخ فولادی در سنگما رفتیم بخوابیم بای شما هم با قوطیت حال کن بگو آخر گرافه اگه گراف ببینی چی میگیبای همگی
    بیخود حرفای صد من یه غازتو تکرار نکن ، بحث بر سر بازیهای کنسول و ... نیست !
    شما بیخود و بیجهت و از روی باد ِ معده اومدی گفتی دو نسخه با هم فرق دارن چون یه دلیلی داره !! دلیلش توهمات تخیلی ذهن مشوش شماست
    به هر دلیلی امسال نسخه ی PC و 360 فرقی با هم ندارن ! با پریدن از این شاخه به اون شاخه گندی که زدی و حرفی که بیخود و بی دلیل زدی رو ماس مالی نکن.
    هیچ فرقی با هم ندارن از نظر ِ گیم پلی !
    صد بار دیگه هم پست بدی میام و میگم که از روی باد ِ معده حرف زدی و اومدی بگی که آره ! منم هستم ! منم حالیمه ! در حالی که بدون ِ اطلاعات حرف زدی ، الانم توش موندی با کشوندن ِ بحث به مسائل بی ربط داری گندتو میپوشونی.
    امیدوارم مرد باشی و سر حرفت بمونی بری بخوابی و دیگه نظرات LoLشناسانه ی گرانقدرتو توی تاپیک نبینیم ! البته بعید میدونم باشی ! چند بار تا همین الان بر عکسشو ثابت کردی

پروفشنال sirchicco's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    No Idea

پيش فرض

دوستان کسی میدونه چجوری میشه یک-دو زد؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

A+LB رو بزنید ، پاس میده و توی عمق حرکت میکنه بعد میتونید توپ رو واسش بفرستید (به هر طریقی که دوست داشتید ، پاس توی عمق ، پاس هوایی ...)

11. 2 کاربر از afshin_baranii67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Loaded_nigga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    i.n.t.e.r.n.e.t

پيش فرض

مثل PES هست فکر کنم!
    یعنی l1 یا همون تریگر چپ بالا رو همره با جهت میگیری بعد پاس میدی خودش بعد از پاس میدوه هر وقت دلت خواست میتونی بهش پاس بدی
    ولی توی Be A Pro خودت باید بعد از پاس دادن فرار کنی و قبل از اینکه آفساید بشی پاس بخوای یا دکمه ی پاس عمقی رو بزنی تا توپو بندازه جلوت

من موندم چطور میشه وقتی 0-1 جلو هستی و دقیقه ی 89 بازی هست مثل Thierry Henry توپ رو ببری تو زمین حریف درست کنار پرچم کرنر حفظ توپ کنی تا وقت تموم بشه ، میدونم یخورده ناجوانمردانه هست ولی بعضی وقتا لازمه اما اصلا نمیتونم بیشتر از 5 ثانیه توپو نگه دارم همیشه هم میزنن به من توپ اوت میشه ضد حال میخورم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

مثل PES هست فکر کنم!
    یعنی l1 یا همون تریگر چپ بالا رو همره با جهت میگیری بعد پاس میدی خودش بعد از پاس میدوه هر وقت دلت خواست میتونی بهش پاس بدی
    ولی توی Be A Pro خودت باید بعد از پاس دادن فرار کنی و قبل از اینکه آفساید بشی پاس بخوای یا دکمه ی پاس عمقی رو بزنی تا توپو بندازه جلوت

من موندم چطور میشه وقتی 0-1 جلو هستی و دقیقه ی 89 بازی هست مثل Thierry Henry توپ رو ببری تو زمین حریف درست کنار پرچم کرنر حفظ توپ کنی تا وقت تموم بشه ، میدونم یخورده ناجوانمردانه هست ولی بعضی وقتا لازمه اما اصلا نمیتونم بیشتر از 5 ثانیه توپو نگه دارم همیشه هم میزنن به من توپ اوت میشه ضد حال میخورم
    باو کنار ِ زمین رو بیخیال ، دوس داری CPU رو خر کنی ؟! توپ رو بده به دفاع ، با دروازه بان و مدافیعن میشه روی حالت Legendary هم یه نیمه ی کامل توپ رو به CPU نداد
    اونقدرا هم عاقل تشریف نداره این CPU

14. این کاربر از afshin_baranii67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    چه جوری میشه دکمه های صفحه کلید در فیفا 12 رو تغییر داد لطفا راهنماییم کنید ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •