چرا در حالت هارد زنده میمونه؟ چرا تو ایزی نه؟
باید برعکس باشه که !! چون هارد اونا سخت میشن! و نمیتونی راحت دخلشونو بیاری !![]()
چرا در حالت هارد زنده میمونه؟ چرا تو ایزی نه؟
باید برعکس باشه که !! چون هارد اونا سخت میشن! و نمیتونی راحت دخلشونو بیاری !![]()
ماشاالله با اون عکسایی که هست از دوش بود تو اینترنت فکر کردم خیلی دیگه ترکونده... متاسفانه کل شهرو گشتم ولی هیچ جا نداشت...اگه سومش رو با دوبله بخرم خیلی کیفیتش میاد پایین؟؟؟کلا گند زده میشه؟اخه gtaاین شکلی بود!
این بازی open worldـه ؟
Last edited by GOLDFINCH; 29-07-2013 at 20:40.
نه
خطیه بازی.
سلام دوستان
من این بازی رو تازه دانلود کردم ولی یه مشکلی دارم
وقتی میخوام وارد پوشه بازی ( منظورم محل نصب بازیه ) بشم صفحه کاملا ابی میشه و ویندوز ریست..........
سریع کمکم کنید.......
صفحات این تاپیک رو جستجو کن شاید یکی مشکلت رو داشته باشه ببین چیکار کرده..اگه نبود همونجا بپرس.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
مشکل قبلیم حل شد (بازی رو روی درایو ویندوز نصب کردم*\................حالا یه مشکل دیگه دارم....اونم اینه که وقتی دکمه افلاین مود رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته....بازیمم نسخه بلک باکسه....................................
سلام دوباره
من مشکل دیکمه افلاین مودم هم حل کردم ) با نصب اپدیتها* ولی حالا یجای دیگه گیر میکنه......همون فیلم اولش که نشون میده چند نفر میان دزدی بعد ما باید از راهپله ها بریم و بعدش بریم داخل یه اتاق...خوب بازی من دقیقا قبل از باز کردن در اتاق گیر میکنه......................
مشکل از کجاست؟؟؟سریع کمکم کنید........
salam
به اینترنت که وصل نیستی؟
کرکو از سایت زیر بگیر بریز ببین درست میشه یا نه؟
محتوای مخفی: سایت
نه به اینترنت وصل نبودم..................الان دان میکنم تا شب خبر میدم....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)