تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 176 از 461 اولاول ... 76126166172173174175176177178179180186226276 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,751 به 1,760 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

حیف که مثل تو الافه نت نیستم وگرنا عکسی میذاشتم که پش... فر بخوره با او سیستم آبکیت بار آخرتم باشه که کنسول 9 هسته ای رو با قوطی کبریتت مقایسه میکنی آخه به چیت مینازی به سیستم نفتیت؟عکست هم دیدم والا بیشتر شبیه 11 بود تا 12 من که بعید میدونم تنظیمات رو تا آخرین حد گذاشته باشیش کاش وقتشو داشتم رو سیستمم بودم الان با سیستم دومم توی نتم دلمم واست میسوز که عکسها رو ببینی بری گریه کنی به حاله خودت این آخرین جوابیه که بهت میدم در دیدن و برداشت کردن دوربرت خوب دقت و درک کن گرچه میدونم IQ نداری که بخوای درک کنی خوش باشی با فیغا 10 یا بهتر بگم 11هت
    اطلاعات نداری مجبور نیستی بیای یه پست در کنی توی تاپیک که بعد هم مثه ... بمونی توی پستت ! حرف با دلیل و مدرک بزن که این جوری سکه ی یه پول نشی توی تاپیک !
    360 هم سه هسته ای هست اگه نمیدونی بدون !
    بازم میگم ، افراد خودشون عقل و شعور دارن و فهمیدن کی حرف مفت زده و کی از روی باد معده حرف زده !
    منم به هیچیم نمینازم ، ولی خوش ندارم ببینم یکی بیاد بیخود و بیجهت یه بازی رو ترول کنه چون خودش یه 360 خریده و بهش مینازه .
    همه باید حقایق رو بدونن و با طناب افراد ناآگاهی مثل شما توی چاه نرن.
    این بازی روی کنسول و PC هیچ فرقی به جز گرافیک نداره که قطعا روی PC گرافیکش بیشتره !
    درضمن خواهشا دلت نسوزه واسه من ، واسه شفاف سازی برای کاربرا هم که شده از کنسولت عکس بگیر بزار اینجا !

2. این کاربر از afshin_baranii67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

این سایت جای دعوا کردن نیس ...لطفا به بقیه کاربرا احترام بزارید.

4. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

این چمن از اول فعاله یا باید جایی فعالش کرد؟
    کلا به غیر از فایل کانفیگ جای دیگه ای هست که بشه گرافیکو بالا برد و مثلا اگه نرمال باشه یه چی High کردش؟
    از همون اول فعاله فقط فیفا انگار خودزنی داره تو صحنه های دموییش مثل شادی پس از گل به شدت گرافیکو اورده پایین (شایدم بخاطر این باشه که افت فریم رو حل کنه)
    شما مگه چمن رو مثل عکسی که گذاشتم نداری؟ فقط من گذاشتم روی 1080P و 4X و HIGH
    مطمئنن داری فقط باید زوم کنی بیبنی

-----------------------------
    کاش همه ی بازیکنارو مثه خولیو سزار طبیعی طراحی میکردن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه amir_k2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اطلاعات نداری مجبور نیستی بیای یه پست در کنی توی تاپیک که بعد هم مثه ... بمونی توی پستت ! حرف با دلیل و مدرک بزن که این جوری سکه ی یه پول نشی توی تاپیک !
    360 هم سه هسته ای هست اگه نمیدونی بدون !
    بازم میگم ، افراد خودشون عقل و شعور دارن و فهمیدن کی حرف مفت زده و کی از روی باد معده حرف زده !
    منم به هیچیم نمینازم ، ولی خوش ندارم ببینم یکی بیاد بیخود و بیجهت یه بازی رو ترول کنه چون خودش یه 360 خریده و بهش مینازه .
    همه باید حقایق رو بدونن و با طناب افراد ناآگاهی مثل شما توی چاه نرن.
    این بازی روی کنسول و PC هیچ فرقی به جز گرافیک نداره که قطعا روی PC گرافیکش بیشتره !
    درضمن خواهشا دلت نسوزه واسه من ، واسه شفاف سازی برای کاربرا هم که شده از کنسولت عکس بگیر بزار اینجا !
    واقعا ارزش جواب دادن رو نداری حیف اون جوابایی که به تویه بیسواد زدم اینم یاد بگیر اون 3 هسته ای که میگی خود هر هسته داخلش 3 هسته دیگه هست شما برو توی کار قوطی کبریتت اینجا اطلاعات غلط به مردم در مورد کنسول نده که من از سن تولدت با کنسولو از این چیزا بودم اما تویی که هیچ اطلاعی از کنسول نداری میای یه سری حرف مفت تحویل مردم میدی که خودت هنوز باید دستگاهت رو واسه آپگرید ببری بیرون 30تومن 30 تومن خرجش کنی واسه فیفا بازی کردن بعد میای تو سر مال هم میزنی واقعا واسه همچین آدمها باید تاسف خورد خوش باش عزیزم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

واقعا ارزش جواب دادن رو نداری حیف اون جوابایی که به تویه بیسواد زدم اینم یاد بگیر اون 3 هسته ای که میگی خود هر هسته داخلش 3 هسته دیگه هست شما برو توی کار قوطی کبریتت اینجا اطلاعات غلط به مردم در مورد کنسول نده که من از سن تولدت با کنسولو از این چیزا بودم اما تویی که هیچ اطلاعی از کنسول نداری میای یه سری حرف مفت تحویل مردم میدی که خودت هنوز باید دستگاهت رو واسه آپگرید ببری بیرون 30تومن 30 تومن خرجش کنی واسه فیفا بازی کردن بعد میای تو سر مال هم میزنی واقعا واسه همچین آدمها باید تاسف خورد خوش باش عزیزم
    آقای ادعا اونا هسته ی واقعی نیستن ، Virtual Core هستن ! اطلاعات نداری بزور اطلاعات ِ غلط غلوط نکن تو حلق ِ ملت !
    در ضمن اینقدر نگو قوطی کبریت ، به جان ِ خودم اونی که بهش میگن قوطی کبریت کنسول ِ نه PC !
    درضمن من کنسولم رو هم دوس دارم ، GeOW واسم داره ، Halo واسم داره ، Uncharted و GOW واسم داره
    آدم واسه فریمور پول بده و خودش لحیم و پیچ گوشتی دستش نگیره ولی لاقل سواد داشته باشه و از حرفی که میزنه مطمئن باشه نه از روی باد معده حرف بزنه
    درضمن اگه ارزش ِ جواب دادن ندارم پس جواب نده ، گندی که زدی رو پهن تر نکن ! حرف ِ بدون مدرک میزنی انتظار ِ نقل قول هم داشته باش.

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

آقای ادعا اونا هسته ی واقعی نیستن ، Virtual Core هستن ! اطلاعات نداری بزور اطلاعات ِ غلط غلوط نکن تو حلق ِ ملت !
    در ضمن اینقدر نگو قوطی کبریت ، به جان ِ خودم اونی که بهش میگن قوطی کبریت کنسول ِ نه PC !
    درضمن من کنسولم رو هم دوس دارم ، GeOW واسم داره ، Halo واسم داره ، Uncharted و GOW واسم داره
    آدم واسه فریمور پول بده و خودش لحیم و پیچ گوشتی دستش نگیره ولی لاقل سواد داشته باشه و از حرفی که میزنه مطمئن باشه نه از روی باد معده حرف بزنه
    درضمن اگه ارزش ِ جواب دادن ندارم پس جواب نده ، گندی که زدی رو پهن تر نکن ! حرف ِ بدون مدرک میزنی انتظار ِ نقل قول هم داشته باش.
    Virtual Core !!!!!!!!!!واقعا در بیسواد بودنت دیگه شک ندارماگه یک زره سواد داشتی خودت کنسولت رو آپ میکردی اگه من بیسوادم که میتونم کنسولم رو آپ کنم ببین تو دیگه چی هستیآخه فضاپیما تکنولوژی مهندس آپ کردنم کاری داره بخاطرش پول میدی دست مردمالان تویه یه سایت توی تاپیکش اسمش نمیگم تبلیغات نشه پسر 13 سالشه آپ میکنه بعد توی مهندس....بیخیال از بس حرف مفت زدی واقعا باد معدم درومد هر جور تو راحتی باسواد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

Virtual Core !!!!!!!!!!واقعا در بیسواد بودنت دیگه شک ندارماگه یک زره سواد داشتی خودت کنسولت رو آپ میکردی اگه من بیسوادم که میتونم کنسولم رو آپ کنم ببین تو دیگه چی هستیآخه فضاپیما تکنولوژی مهندس آپ کردنم کاری داره بخاطرش پول میدی دست مردمالان تویه یه سایت توی تاپیکش اسمش نمیگم تبلیغات نشه پسر 13 سالشه آپ میکنه بعد توی مهندس....بیخیال از بس حرف مفت زدی واقعا باد معدم درومد هر جور تو راحتی باسواد
    خب دیگه ، حرفی نداری بیخود زدی به هوچی گری . دیگه مشخصه به کی فشار اومده . فرق ِ Virtual Core رو با هسته ی واقعی نمیدونی دیگه دم از سواد نزن !
    آپدیت کردن ِ فریمور هم بلدی و غیر بلدی نداره ، خرجش خوندن ِ یه PDF ـه ! پس اینقدر به این حرکتت نناز ! گرچه واسه این حرفتم که خودت آپدیت میکنی مدرکی نداری و مثل ِ اون مقایست از باده معده هست !
    فعلا برو با 5570 روی Full HD و 4XAA بازی کن
    در ضمن از روی باد ِ معده حرف نزن ،مرد باش سر حرفت بایست ، گفتی ارزش ندارم جوابمو بدی ، پس هیسسسسسس ! دیگه هی نقل و قول نکن و که بوی گند ِ دروغات تاپیک رو به فنا داده !

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    شهر عشق

پيش فرض

من برای اولین بار فیفا رو بازی کردم واقعا یه چیزه................
    حالا شاید بعضی ها دوست دارند
    راستی چطوری میشه گرافیک بازی و رزولوشن را بالا برد هرچه گشتم چیز خاصی پیدا نکردم

11. این کاربر از hompoil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

خب دیگه ، حرفی نداری بیخود زدی به هوچی گری . دیگه مشخصه به کی فشار اومده . فرق ِ Virtual Core رو با هسته ی واقعی نمیدونی دیگه دم از سواد نزن !
    آپدیت کردن ِ فریمور هم بلدی و غیر بلدی نداره ، خرجش خوندن ِ یه PDF ـه ! پس اینقدر به این حرکتت نناز ! گرچه واسه این حرفتم که خودت آپدیت میکنی مدرکی نداری و مثل ِ اون مقایست از باده معده هست !
    فعلا برو با 5570 روی Full HD و 4XAA بازی کن
    در ضمن از روی باد ِ معده حرف نزن ،مرد باش سر حرفت بایست ، گفتی ارزش ندارم جوابمو بدی ، پس هیسسسسسس ! دیگه هی نقل و قول نکن و که بوی گند ِ دروغات تاپیک رو به فنا داده !
    تکستهاتو میخونم کلی خندم میگیره ایول که باز یکی پیدا شد لحظهای شادی رو واسمون فراهم کنهجان من دیگه اون Virtual Core رو نگو دوستم داره خفه میشه از خندهاگه کارش یه pdf چرا یاد نمیگری خودت انجام بدی؟آهان الان واست میخونم نمیدونستم سواد نداریحالا یه مشکل!چطوری میخوای یاد بگیری با IQ چند کیلوبیتیت؟بیسواد خیال میکنه 5570 کم کارتیه از ماله تو سرتره اگه فن pc بودم انقدر عکس میذاشتم از فیفا که فیوز کلت بپره فیفا که گراف نداره چندتا از کرای 2 واست میزاشتم بعد میرفتی به حاله قوطی کبریتت گریه میکردی کوچولوبرو با آتاریت بازی کن تو موفق میشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hirad HRD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان عزیز این حرفارو میتونین تو تایپیکم نزنینا من خودم رو کنسول بازی کردم و هم خونه دوستم رو pc من فیفا رو از سال 1994 رو sega اون موقع به نام soccer بود 1995تا 1996 هم همینطور بعدشم 1997 تا 2007 روی pc و از سال 2008 تا 2012 روی کنسول / اینها رو گفتم بدونین تو این تاپیک شاید به اندازه انگشتان یک دست مثل من بازی نکرده دلیلی نداره به pc بگم قوطی کبریت و به کنسول بگم 5 ساله یک روز هم خودمون همونا رو داشتیم این چه استدلالیه که ما داریم / منم موافقم که 90% تو این نسخه کنسول و pc شبیه همند ولی تو گیم پلی نسخه کنسولیش واقعاً فرق میکنه حالا هم بیام بگم این بهتره اون بهتره بابا جون برین حالشو ببرین از هر چی دارین لذت ببرین این سیاست سازندگان بازیه هیچوقت نمیاد برای پلتفرما یک بازی رو یکسان بده مگه من میگم رو pc میتونم استراتجیک بازی میکنم ولی رو کنسول بازی نمیکنم همینطور تو بازی COD , MW مسلماً pc گرافیکش بهتره
    بریییییییییییییین حالشششششششششششششششو ببریییییییییییییییییییییی یییییین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •