تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 176 از 359 اولاول ... 76126166172173174175176177178179180186226276 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,751 به 1,760 از 3585

نام تاپيک: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

پيش فرض

راجع به محدودیت حجمیش هم بگم که اگر شما تو طول روز حتی 1 کیلو بایت بیشتر از 1gig استفاده داشته باشید(مجموع اپلود و دانلود) اونوقت برای اونروز کلا اینترنتتون قطع میشه من خودم بعینه دیدم اینرو.اما از فرداش روز از نو روزی ازنو...
    واسه من که خیلی روزا بالای یه گیگ دانلود داشتم به هیچ وجه اینطور نبود... من اینو تکذیب میکنم... :پی :دي

فعلاً که تنها چیزی که در دسترسه بسته های محدود حجمیه که واسه یکی مثل من کار راه اندازه... 50 مگ در حالت عادی میشه حدود 10 هزار و خورده ای (طول روز 7 ریال - شب 2 ریال)... از اونطرف 50 مگ چهار تا سایت باز کنی نفله میشه... مجبوریم فعلاً تمام عکس و فلش و اینا رو تو مرورگرمون غیرفعال کنیم....

2. این کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه XDbit68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    green hell

1

واسه من که خیلی روزا بالای یه گیگ دانلود داشتم به هیچ وجه اینطور نبود... من اینو تکذیب میکنم... :پی :دي

فعلاً که تنها چیزی که در دسترسه بسته های محدود حجمیه که واسه یکی مثل من کار راه اندازه... 50 مگ در حالت عادی میشه حدود 10 هزار و خورده ای (طول روز 7 ریال - شب 2 ریال)... از اونطرف 50 مگ چهار تا سایت باز کنی نفله میشه... مجبوریم فعلاً تمام عکس و فلش و اینا رو تو مرورگرمون غیرفعال کنیم....
    شما مطمئنی؟من اینی که گفتم رو خودم تجربه کردم با نرم افزار BWmeter و دیدم که حوالی ساعت ده شب که
    نرم افزار دانلود 981 مگابایت و آپلود 19 مگابایت رو نشون میداد دیگی پیج باز نکرد با خود گوشیم هم اومدم وصل شم بهم پیغام داد : invalid server...

اون 50 مگ رو هم که فقط باید برای مواقع اورژانسی استفاده کرد و بدرد نمیخوره.امیدوارم این مشکل هم حل شه.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

اين ايرانشل ان شاا... هميشه موفق باشه!دستش درد نكنه ديگه طرح نامحدود فعال نميكنه! 17 روز با سرعت بيشتر و قطعي كمتر كيف ميكنيم!(شوخي)

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_9192's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    متغیر

پيش فرض

با سلام

دوستان کسی نمیدونه از کی امکان استفاده از سرویس نامحدود رو دویاره فعال میکنن؟
    طرح زمستانه یعنی باید تا اول دی ماه صبر کنیم؟
    این 700 یه جواب درست حسابی به ما نداد.
    (هر بار هم تماس میگیرم 2 ساعت طول میکشه که اپراتور جواب بده)

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    فکک نم اینبار که ایرانسل اینترنت بده باید چند ماه بگیریم مثلا 30 تومان بدیم 3 ماه بگیریم که اگه نداد راحت باشیم
    ولی یک مشکلی هست که یکدفعه دیدی کل پولتو خورد و کلا نداد از این ایرانسل هر چی بگی بر میاد

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت

پيش فرض

شما مطمئنی؟من اینی که گفتم رو خودم تجربه کردم با نرم افزار BWmeter و دیدم که حوالی ساعت ده شب که
    نرم افزار دانلود 981 مگابایت و آپلود 19 مگابایت رو نشون میداد دیگی پیج باز نکرد با خود گوشیم هم اومدم وصل شم بهم پیغام داد : invalid server...

اون 50 مگ رو هم که فقط باید برای مواقع اورژانسی استفاده کرد و بدرد نمیخوره.امیدوارم این مشکل هم حل شه.
    قبلاً که شبا همون حول و حوش 9-12 ترافیک خیلی زیاد میشد و قطعی پیش میومد و سایتا به زور باز میشدن یا نمیشدن و اینا ، مشکل سراسری بود...

ولی دو سه هفته اخیر (بعد از یه روز که کامل قطع بود) مثل اینکه ایرانشل یه سری بهبودایی تو شبکه ـش داد و خیلی کیفیت بالا رفته بود و شبا قطعی و مشکلات به وجود نمیومدن...

البته من قبلشم مشکل چندانی نداشتم و در اون ساعات یکم قطع و وصل میشدم چون اینجایی که هستم جای نسبتاً خلوتیه...

با سلام

دوستان کسی نمیدونه از کی امکان استفاده از سرویس نامحدود رو دویاره فعال میکنن؟
    طرح زمستانه یعنی باید تا اول دی ماه صبر کنیم؟
    این 700 یه جواب درست حسابی به ما نداد.
    (هر بار هم تماس میگیرم 2 ساعت طول میکشه که اپراتور جواب بده)
    نه تا خود اول دی ، تا هر وقتی که شروع طرح زمستانه و تعرفه ها و بسته های افزایشیش اعلام بشن (احتمالاً چند روز قبل از اول دی) ، این طرحا دوباره فعال میشن... احیاناً حدس میزنم شاهد یکم تغییرات تو قیمتا باشیم و چند تا بسته جدیدم اضافه کنن...

8. این کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ایرانسل از 3 ماه 28 روزش رو طرح نمیده..این اصلا خوب نیست...باید 1 فکری بکنه...اگه نکنه اونوقت خیلی ها میرن سراغ چیزای دیگه

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

ایرانسل از 3 ماه 28 روزش رو طرح نمیده..این اصلا خوب نیست...باید 1 فکری بکنه...اگه نکنه اونوقت خیلی ها میرن سراغ چیزای دیگه
    اين طور نيست. هر كسي بخواد ميتونه طرح رو يك ماهه يا يه هفته اي فعال كنه
    ولي كلا سيستم ايرانسل جوري برنامه ريزي شده كه زير 10 روز(‌نيمه ي دوم ماه )‌ بخاطر اينكه بسته ها يك ماهه هست غير فعال ميكنه
    بسته هاي يك هفته اي هم ده روز قبل از پايان فصل بخاطر بسته شدن اون كد فعال سازي سيستم رو به حالت تعليق در مياره!
    ولي اينطروي كه من متوجه شدم قراره براي فصل آينده كلا سيستم به روز رساني بشه
    اين قطعي بخاطر اينه كه يوزر هاي كمتري وارد سيستم بشن و سيستم سبك بشه تا بشه روش مناور داد و سيستم رو تقويت كرد
    چه فايده شما يك هفته اي فعال كن ولي يك هفته GPRS قطع باشه. اونطروي كه بدتر ضرر ميكني!!
    ولي به طور كلي من تازيگياا به ايرانسل معتقد شدم
    -
    راستي
    جدا از اين بحث خواستم بگم مناقصه ي اپراتور سوم رو صاايران برنده شده. و تا آخر سال تهران و تا 6 ماه ديگه بايد كل ايران رو پوشش بده
    البته از زمان معرفي !!!

11. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت

پيش فرض

راستي
    جدا از اين بحث خواستم بگم مناقصه ي اپراتور سوم رو صاايران برنده شده. و تا آخر سال تهران و تا 6 ماه ديگه بايد كل ايران رو پوشش بده
    البته از زمان معرفي !!!
    عقل که پاره سنگ برمیداره به این میگن... صاایران یکی از سهامداران ایرانشله..... اونوقت اپراتور سومم یکی از زیرمجموعه های صاایران گرفته دستش......

خوب همین ایرانشل رو بکنیدش 3 دیگه... تجهیزاتش که 3 هه....

LOL

صاایران = شرکت صنایع الکترونیک ایران - وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح

با وجود نداشتن شریک خارجی و معتبر ، انتظار استاندارد بودن و بالا بودن کیفیت و رضایت مشتری و این چیزا رو احتمالاً نباید از اپراتور سوم داشت...

اسمشم میزارن حتماً "همراه اول - قسمت دوم"... یا "ایران شـُـل"... یا مثلاً "همراه مردم دوست خیلی خوب اصلاً مال اون کسانی که فکرشو میکنیدم نیست"..... :دي

البته "اون کسان" که کل یوم اپراتورا و مخابرات و همه چیو چنگیدن اینم روش...... :پی

واللا... اعتراض داری...؟ برو.....

13. این کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

11

سرعت 30 رو قبول میکنم چون خودمم این سرعت رو دارم . اما ..... 50 یا 60 بیشتر شبیه خیال بافی هست .
    حداکثر سرعت edge تا 35 میره. این رقم ها های 50 و60 و.. رو اگه دانلودرتون(مثل IDM) نشون میده لحظه ای و بی ثباتند. اینهارو نباید در نظر بیارید. ببینید میانگین چنده ... یک ثانیه میره60 ولی 1دقیقه روی 30میمونه . مسلمه که اون 60 تراکم دیتاست و ربطی به سرعت نداره.
    بطور کلی انتهای ظرفیت تکنولوژی EDGE در حد ADSL128کیلو بیته(20-30دان) و GPRSهم که درحد 56دایال آپه(4-5 دان)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •