تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 175 از 461 اولاول ... 75125165171172173174175176177178179185225275 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,741 به 1,750 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آقا گرفتن پنالتی با دسته رو میگید چطوری هست من خودم رو کشتم ولی نشد فقط چپ و راست میره شیرجه نمیزنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
    باید با آنالوگ سمت راست برای پرش استفاده کنی.

آقا امین آقا افشین لطفا این دعوا های الکی رو تموم کنید.هرکس قرار باشه بفهمه تا حالا حتما فرق این دو کنسول رو فهمیده هر کسی یه عقیده ای داره.
    این بحث ها همیشه بوده و از هیچ کدوم خاطره خیلی خوشی باقی نمونده بعضی مواقع حتی به بن شدن هم کشیده.
    تا قبل سر فیفا و pes و حالا سر کنسول ها.به نظر من خوب نیست بخاطر یه کنسول این بحث به جای باریک کشیده بشه و دوستی شما بهم بخوره.
    (در ضمن یه نکته کوچولو.شما میشه یه نگاهی به پست هاتون بکنید که چند نفر از پست های شما تشکر کردند؟)
    Last edited by MJ assassins creed; 05-10-2011 at 20:02.

2. 4 کاربر از MJ assassins creed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

-چقدر تفاوته بین صحنه های خوشحالی و تصاویری مثل زوم کردن رو بازیکن یا تعویض با صحنه های اصلی بازی
    یه اشتباه کردم چمن رو باید تو تصاویر اصلی میدیدم که خیلی فرق داره با صحنه های مثل خوشحالی که استوک ها اصلا توی چمن نمیرن

تصویر زیبای چمن Full HD HIGH:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [[

4. 2 کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

من فیفا 11 رو هم یه سال همینطوری بازی کردم! چشام مثل هویجه هنوز!

شما با چند درصد قطعیت این حرفو می زنی؟
    منم حدودا 1 ماه فیفا 11 رو اینطوری بازی کردم که رید تو چشمام!!!
    البته شاید شما هر 1-2 روز 2 3 بار بازی کنید که در این صورت فکر نکنم مشکلی چندانی پیش بیاد ولی اگه زیاد بازی میکنید اصلآ این کارو نکنید...
    از ما گفتن بود...
    موفق باشی...

6. این کاربر از LiverBarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام بچه ها تو این بازی نمیشه تمرین کرد؟اونو که قبله هر بازی یه نفر تمرین میکنه رو نمیگم ها میخوام به صورت گروهی تمرین کنم مثلا ضربه ازادارو یا پنالتی هارو تمرین کنم؟اگه میشه لطفا بگین که چطوری برم به اون قسمت
    چرا نمیشه شما اگه بخواهی تمرین کنی میتونی دکمه ی select (کناری دکمه ی start) رو بزنی و بری تو تمرینات اونحا میتونی انتخاب بکنی که میخواهی ضربه ازاد بزنی کرنر بزنی پنالتی بزنی یا هر چیز دیگه ای
    ولی اگه میخواهی با همون بازیکنی که تو منوی اولی داری (در حالت پیش فرض کاکا) ضربه ازاد بزنی یا پنالتی بزنی وقتی که چراغ انالوگ روشن هست هر کجا که جهتها رو تکون بدی میتونی از همنجا ضربه ای بزنی که جلوت دیوار دفاعی نیست
    امیدوارم خوب توضیح داده باشم

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دست گلت درد نکنه ولی اخه من با کیبورد بازی میکنم!!!

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

-چقدر تفاوته بین صحنه های خوشحالی و تصاویری مثل زوم کردن رو بازیکن یا تعویض با صحنه های اصلی بازی
    یه اشتباه کردم چمن رو باید تو تصاویر اصلی میدیدم که خیلی فرق داره با صحنه های مثل خوشحالی که استوک ها اصلا توی چمن نمیرن

تصویر زیبای چمن Full HD HIGH:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [[
    این چمن از اول فعاله یا باید جایی فعالش کرد؟
    کلا به غیر از فایل کانفیگ جای دیگه ای هست که بشه گرافیکو بالا برد و مثلا اگه نرمال باشه یه چی High کردش؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

ای بابا آدمی که کم میاره میخواد با یه مشت حرف مفت ملت رو به طرف خودش بکشه همینه اگه آدم مقایسگری بودی همه چیز از نظرت عالی نمیومد به شما مقوا هم بدی جایی پیتزا نوشجان میفرمایی میگی عالیه.خوش باش Get a Life یا آقایه lol نمیدونم چی صدات کنم 2 کلاس en خوندی دیبدمینی که میگفتی یادت رفته ما که بابا ننه خودم یه پا اینجا یه پا سویس هستیم نمیایم با یه ایرانی کلماته en بندازیم که چی بشه؟خوش باش با pc یا قوطی کبریتت آره عزیز فیفات حرف نداره انقدر طبیعیه که طبیعت بهش فحش داده.

حرف ِ مفت رو کسی میزنه که هیچ مدرکی برای حرفش نداره ، واست عکس گذاشتم ، مرد باش ، تو هم از نسخه ی کنسول عکس بگیر و بزار اینجا ! منم نگفتم فیفا عالیه ، گفتم از نسخه ی کنسولی گرافیکش بهتره و گیم پلیش فرقی نداره ! این شمایی که با قوطی کبریت ِ 5 سالت بازی میکنی و فکر میکنی آخر ِ دنیا همون XBox 360 ِ که نهایت ِ قدرتش 720P ِ و بعضی مواقع که زور میزنه Upscale میکنه به 1080
    البته مشکل ِ تو نیست ، چیزی جز 360 ِ قشنگت ندیدی فکر میکنی هیچی بهترش نیست !
    در ضمن دو وعده کلاس در روز فراموش نشه ... شدیدا محتاجی بهش
    Last edited by afshin_baranii67; 05-10-2011 at 21:24.

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آیا زدن پنالتی روی زمین ممکنه؟

هرچی هم کم پر کنی، باز با ارتفاع می زنه! لذت پنالتی روی زمین زدن از بین رفته.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

آیا زدن پنالتی روی زمین ممکنه؟

هرچی هم کم پر کنی، باز با ارتفاع می زنه! لذت پنالتی روی زمین زدن از بین رفته.
    با آنالوگ ِ سمت ِ چپ فلش ِ پایین رو بگیر زمینی میزنه!
    اون پر کردن ، قدرت رو مشخص میکنه نه جهت ! برای جهت گرفتن از آنالوگ ِ سمت ِ چپ به همون جهتی که میخواید پنالتی بزنید استفاده کنید.هر چقدر هم بیشتر فلش رو نگه دارید توپ زاویه ی بیشتری پیدا میکنه و اگه بیش از حد نگه دارید به اوت میره
    Last edited by afshin_baranii67; 05-10-2011 at 21:33.

داره خودمونی میشه amir_k2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

حرف ِ مفت رو کسی میزنه که هیچ مدرکی برای حرفش نداره ، واست عکس گذاشتم ، مرد باش ، تو هم از نسخه ی کنسول عکس بگیر و بزار اینجا !
    حیف که مثل تو الافه نت نیستم وگرنا عکسی میذاشتم که پش... فر بخوره با او سیستم آبکیت بار آخرتم باشه که کنسول 9 هسته ای رو با قوطی کبریتت مقایسه میکنی آخه به چیت مینازی به سیستم نفتیت؟عکست هم دیدم والا بیشتر شبیه 11 بود تا 12 من که بعید میدونم تنظیمات رو تا آخرین حد گذاشته باشیش کاش وقتشو داشتم رو سیستمم بودم الان با سیستم دومم توی نتم دلمم واست میسوز که عکسها رو ببینی بری گریه کنی به حاله خودت این آخرین جوابیه که بهت میدم در دیدن و برداشت کردن دوربرت خوب دقت و درک کن گرچه میدونم IQ نداری که بخوای درک کنی خوش باشی با فیغا 10 یا بهتر بگم 11هت

---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------

حرف ِ مفت رو کسی میزنه که هیچ مدرکی برای حرفش نداره ، واست عکس گذاشتم ، مرد باش ، تو هم از نسخه ی کنسول عکس بگیر و بزار اینجا !
    حیف که مثل تو الافه نت نیستم وگرنا عکسی میذاشتم که پش... فر بخوره با او سیستم آبکیت بار آخرتم باشه که کنسول 9 هسته ای رو با قوطی کبریتت مقایسه میکنی آخه به چیت مینازی به سیستم نفتیت؟عکست هم دیدم والا بیشتر شبیه 11 بود تا 12 من که بعید میدونم تنظیمات رو تا آخرین حد گذاشته باشیش کاش وقتشو داشتم رو سیستمم بودم الان با سیستم دومم توی نتم دلمم واست میسوز که عکسها رو ببینی بری گریه کنی به حاله خودت این آخرین جوابیه که بهت میدم در دیدن و برداشت کردن دوربرت خوب دقت و درک کن گرچه میدونم IQ نداری که بخوای درک کنی خوش باشی با فیغا 10 یا بهتر بگم 11هت

14. 2 کاربر از amir_k2m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •