نه دوست عزیز توی سایت همین برنامه نوشته از بیشتر گوشی ها پشتیبانی میکنه به جز Smart Phone های Sony Ericsson
نه دوست عزیز توی سایت همین برنامه نوشته از بیشتر گوشی ها پشتیبانی میکنه به جز Smart Phone های Sony Ericsson
سلام
یه سوال داشتم اونم اینه که چه طوری میشه از ورژن آخر موجود در سایت اریکسون مطلع شد برای p1 یا کلا برای هر گوشی
ولا عزیزم برای p1 من در اطلاع هستم اما بقیه گوشی هارو شرمندتم!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يك سر به سايتسلام
یه سوال داشتم اونم اینه که چه طوری میشه از ورژن آخر موجود در سایت اریکسون مطلع شد برای p1 یا کلا برای هر گوشیبزنيد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جوابتون رو ميگيريد.
دوستان کسی نیست بعد از 2 سال پست دادیم سوال بی جواب منو پاسخ بدهیعنی کسی اینجا Cda عوض نکرده؟!
![]()
بازش کن گوشیت p1 بود دیگه
WG1 رو انتخاب کن و فلش رو بزن
آره ديگه رضا.همونه.يا اينكه بگردي و script رو پيدا كني.
لطف کردید
مرسی![]()
سلام بر دوستان عزیز
خسته نباشید
من قصد خرید خرید p1 رو دارم ولی شندیم سری جدیدش مشکل دارن ؟ راستش من الان یه سال میشه که p990 دارم واقعا گوشی عالیه و تا حالا همه کار باهاش کردم و یه آخ هم نگفته . از انجایی که پی 1 هم شبیه پی990 هست با کارایی بالاتر ( رم و دوربین و همون چیزایی که خودتون می دونید ) و قیمت خوبی هم داره می خوام پی 1 بگیرم
به نظر شما کار درستی می کنم؟
یه چیزه دیگه : پی 1 هم مثه پی 990 تقلبی و هنگی داره ؟ چون من خودم به چشم خودم فرق پی 990 های اصل با چینی رو دیدم ( خوشبختانه واسه اصل از آب در اومده بود )
البته من یه 20 صفحه ای از تاپیک رو خوندم ولی نتیجه ی مطلوبی نگرفتم آخه خیلی زیادن
با تشکر
آره ديگه رضا.همونه.يا اينكه بگردي و script رو پيدا كني.
مرسی خیلی ممنونم از حامد جان و آقا فربوداون محلی که جای خالی گذاشتن تایپ کنم WG1 ؟ چون می ترسم خراب بشه اینم خیلی حساسه ! و یا اینکه اگه وستای کار یه هو Error بده چه بلای سر گوشیم در میاد؟
بعد باید پشت بندش آپدیت کنم دیگه آره؟ فکر می کنم به تنها مشکلی که بر خورد کنم همینscriptباشه
![]()
![]()
Last edited by Re Z a; 05-06-2008 at 03:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)