تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 174 از 461 اولاول ... 74124164170171172173174175176177178184224274 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,731 به 1,740 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

آقایه LOL من گفتم خیلیم بازی با DX10یا11 یعنی تعداد کمی از بازیها از این اسفاده میکنن اکثرا همون 9 رو دارن.واقعا چطوری درک میکنی چیزی رو!!!!!!!!!!!!!
    وقتی چنین جمله ای رو میخواید بگید میتونید از اختراع ِ جدید ِ علم زبان شناسی یعنی علامت ِ سوال "؟" در آخر ِ جملتون استفاده کنید که معنی Sarcasm ی که توی جملتون استفاده کردید مشخص باشه.

درضمن اینا رو که یادت نرفته ؟
    BF3
    C2
    Devil May Cry 4
    BF BC2
    Resident Evil 5
    Dirt 3
    Lost Planet 2
    Metro 2033
    و ....
    Last edited by afshin_baranii67; 05-10-2011 at 18:00.

داره خودمونی میشه amir_k2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

- دقت کردین استوک ها داخل چمن نمیرن؟ تو فیفا 11 داخل چمن بود تو 12 بازیکنا انگار روی موکت راه میرن! خیلی عجیبه
    - یکی از نکات انقلابی نچسبیدن توپ به پای بازیکنا ست مظورم اینه که توی pes یا fifa11 ما همیشه مجبور بودیم با کمک کلیدهای جهت دار + کلیدهای دفاعی توپ رو بگیریم ولی تو فیفا 12 با کلیدهای جهت دار میتونیم توپ رو با تیزهوشی و بدون کمک کلیدهای دفاعی از بازیکنان حریف بگیریم این بنظرم فوق العاده است
    - دوستان از نسخه های کنسول عکس بزارید تا متوجه بشیم فرق دارند یا خیر
    - اگر لول افسانه ای بی منطق و با هوش مصنوعی کم بود هیچگاه تیم های ضعیف رو با تیم های قوی نمیتونستیم ببریم اگر باور ندارید بارسلونا رو بردارید با مثلا تیم های دو سه ستاره و زمان هم 8 دقیقه به بالا ...به نظر من هوش مصنوعی هم زیاد بد نیست تو این نسخه
    - دوستان راست میگفتند تو ترنسفر بازیکنا در کریر هر بازیکنی رو میشه با پول خرید فقط کافیه پول داشته باشید
    خدا بخیر کنه یکی میگه بازیکنها از هم رد میشن شما هم میگی استوکها به زمین نمیچسبن خدا بعدیاشو خیر کنه من گفتم به اون دادش lol هم گفتم با میگه مرغ یک پا داره گفتم ea سیاست داره تویه کاراش یارو نگرفت این فیفا هم مونت شده 12 نست به نسخه قدیمیاش بیشتر شباهت داره تا 12

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

خدا بخیر کنه یکی میگه بازیکنها از هم رد میشن شما هم میگی استوکها به زمین نمیچسبن خدا بعدیاشو خیر کنه من گفتم به اون دادش lol هم گفتم با میگه مرغ یک پا داره گفتم ea سیاست داره تویه کاراش یارو نگرفت این فیفا هم مونت شده 12 نست به نسخه قدیمیاش بیشتر شباهت داره تا 12
    اون از توی هم رد شدن توی نسخه ی کنسول هم هست ، علتش هم مشکلات و باگهای Impact Engine هست ، بیخود ربطش نده به PC .

4. این کاربر از afshin_baranii67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

وقتی چنین جمله ای رو میخواید بگید میتونید از اختراع ِ جدید ِ علم زبان شناسی یعنی علامت ِ سوال "؟" در آخر ِ جملتون استفاده کنید که معنی Sarcasm ی که توی جملتون استفاده کردید مشخص باشه.

درضمن اینا رو که یادت نرفته ؟
    BF3
    C2
    Devil May Cry 4
    BF BC2
    Resident Evil 5
    Dirt 3
    Lost Planet 2
    Metro 2033
    و ....
    درک اینم نداشتی که از حرفات تعجب کردمبابا از 100 تا بازی 5 تاش DX10 یا 11 هستش پس بقیه چی؟؟!!!اندفه هم تعجب کردم هم سوال دیگه شاخه داره در میاد

---------- Post added at 08:04 PM ---------- Previous post was at 08:03 PM ----------

اون از توی هم رد شدن توی نسخه ی کنسول هم هست ، علتش هم مشکلات و باگهای Impact Engine هست ، بیخود ربطش نده به PC .
    والا ما بالایه50 دست بازی کردیم ندیدیم احتمالان همون 11 رو سفارشی واسه نسخه pc پیچیدن دادن خدمتتون

6. این کاربر از amir_k2m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

درک اینم نداشتی که از حرفات تعجب کردمبابا از 100 تا بازی 5 تاش DX10 یا 11 هستش پس بقیه چی؟؟!!!اندفه هم تعجب کردم هم سوال دیگه شاخه داره در میاد

---------- Post added at 08:04 PM ---------- Previous post was at 08:03 PM ----------

والا ما بالایه50 دست بازی کردیم ندیدیم احتمالان همون 11 رو سفارشی واسه نسخه pc پیچیدن دادن خدمتتون

با اسمایلی و اینجور جفنگیات هم درستی حرفتون ثابت نمیشه ، 2 تا عکس بگیر و بزار ملت خودشون با عقل و شعورشون تشخیص بدن کدوم یکی بهتره !
    درضمن کلاس ِ ادبیات و زبان ِ فارسی هم دو وعده در روز توصیه میشه .
    وقتی هم بازی رو نمیتونید روی همه ی Platform ها تجربه کنید بیخود اطلاعات ِ غلط فرو نکنید تو حلق ِ ملت ! میخوای 1 دونه 360 داشته باش یا 100 تا ، وقتی سخت افزار ِ لازم برای مقایسه ی نسخه های PS3 و PC رو نداری بیخود با 5570 مقایسه انجام نده ، 4X AA توی فول اچدی با 5570
    Get A Life جوون ... پیرشی ایشالله ! عجب غلطی کردیم توی این P30World پست دادیم ! به نظرات ِ خوشحالتون ادامه بدید !

8. این کاربر از afshin_baranii67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

-نگفتم نمیچسبن!!!
    -بازیکنها به هیچ عنوان در جریان بازی از هم رد نمیشن اصلا نمیتونید نمونه ای بیارید که بازیکنها در جریان بازی از هم رد میشن
    -با بازی زیاد و کسب تجربه، یوزرها متوجه خواهند شد فیفا 12 واقعا انقلابی ست

10. این کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

آقا گرفتن پنالتی با دسته رو میگید چطوره؟فقط واسه من تکون میخوره شیرجه نمیزنه با هیچ کدوم از آنالوگا!

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با اسمایلی و اینجور جفنگیات هم درستی حرفتون ثابت نمیشه ، 2 تا عکس بگیر و بزار ملت خودشون با عقل و شعورشون تشخیص بدن کدوم یکی بهتره !
    درضمن کلاس ِ ادبیات و زبان ِ فارسی هم دو وعده در روز توصیه میشه .
    وقتی هم بازی رو نمیتونید روی همه ی Platform ها تجربه کنید بیخود اطلاعات ِ غلط فرو نکنید تو حلق ِ ملت ! میخوای 1 دونه 360 داشته باش یا 100 تا ، وقتی سخت افزار ِ لازم برای مقایسه ی نسخه های PS3 و PC رو نداری بیخود با 5570 مقایسه انجام نده ، 4X AA توی فول اچدی با 5570
    Get A Life جوون ... پیرشی ایشالله ! عجب غلطی کردیم توی این P30World پست دادیم ! به نظرات ِ خوشحالتون ادامه بدید !
    ای بابا آدمی که کم میاره میخواد با یه مشت حرف مفت ملت رو به طرف خودش بکشه همینه اگه آدم مقایسگری بودی همه چیز از نظرت عالی نمیومد به شما مقوا هم بدی جایی پیتزا نوشجان میفرمایی میگی عالیه.خوش باش Get a Life یا آقایه lol نمیدونم چی صدات کنم 2 کلاس en خوندی دیبدمینی که میگفتی یادت رفته ما که بابا ننه خودم یه پا اینجا یه پا سویس هستیم نمیایم با یه ایرانی کلماته en بندازیم که چی بشه؟خوش باش با pc یا قوطی کبریتت آره عزیز فیفات حرف نداره انقدر طبیعیه که طبیعت بهش فحش داده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouya_1631's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    PC و دیگر هیچ

پيش فرض

آقا گرفتن پنالتی با دسته رو میگید چطوری هست من خودم رو کشتم ولی نشد فقط چپ و راست میره شیرجه نمیزنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

14. این کاربر از pouya_1631 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    شهر عشق

پيش فرض

استپ دیگه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •