آخه عزیزمن کنسول کجا pc کجا ؟ pc راحت کنسولو میخوره ،تا یه سال دیگه عملا کنسولا شوت میشن مگه این ک جدید ش بیاد!
---------- Post added at 05:19 PM ---------- Previous post was at 05:19 PM ----------
کاملا موافقم !
آخه عزیزمن کنسول کجا pc کجا ؟ pc راحت کنسولو میخوره ،تا یه سال دیگه عملا کنسولا شوت میشن مگه این ک جدید ش بیاد!
---------- Post added at 05:19 PM ---------- Previous post was at 05:19 PM ----------
کاملا موافقم !
دوست عزیز هیچ وقت این کارو نکن!!!
به خدا چشماتو کور میکنیا!!!!
درسته شاید کمی گرافیک به نظرت بهتر بشه و اگه کنتراست رو تا اخر پر کنی خیلی به چشمات فشار میاد و مطمئن باش اگه زیاد با این وضعیت بازی کنی چشمات ضعیف و حساس میکنه...
ببین من مثل شما نیستم که برم همه کنسولها رو دور خودم جم کنم که ببینم این کدومش بهتر یا بدتر من چیزی رو میخرم که از همه باکیفیت تره همه میدونن 360 به ps3 از همه نظر برتری داره چه سخت افزار چه live همه هم میدونن لذت بازی رو کنسول از pc شما هم بالاتره بازم بخاطره سخت افزار بالا نه اینکه از ورژن گراف من یا تو بهتره در کل سخت افزارش از مال من تو بالاتره میتونی تحقیق کنی و ببینی رو 360 چه چیزهایی بسته شده که 5 ساله همه بازیها رو ساپورت کرده حالا dx9 بماندخیلیم بازی با dx10 یا 11 میاد بیرون که این کنسول استفاده کنه ازش.این BF3 که ازش حرف میزنی والا اینجا تاپیک فیفاست و منم از فیفا حرف میزنم اما یه نکته از همین BF3 شما بگم که در کل تا COD هست این بازی از قبلها هم شکست خورده بود چه برسه در مقایسات کنسولی و PC بخواد کنسول شکست بخوره در ضمن من خودم7 تا 360 دارم شما نمیخواد کنسولهات رو به رخ بکشی ps3 یک شکست از همه لحاظه همینطور pc مگر اینکه یه بازی ای اختصاصی واسه pc یا ps3 ساخته شه فعلا که امار نشون میده 360 اول اگه چیزه بدی بود اون بالا نمیموند
کنسول ها خوب هستن ولی باید بگم هیچ وقت در مقابل PC شانسی ندارن.حالا شما کنسول داری مبارک باشه اینشالله 100 سال واست کار کنه و 10000 بار هم برات 3 چراقه بشه(شوخی).ولی خوب باز هم بعضی بازی های انحصاری ادم رو وادار میکنه کنسول بخریم مثلا GEOW and GOW and Killzone2 ... خوب.کنسول ها رو باید حد وسط قرار بدیم و قبول کنیم کنسول فقط برای بازی هست و این که یک رابط فرندلی(دوستانه)با گیمر ها داره.ولی PC خوب این هم برای کسای هست که میخوان از تمام جزیات بازی لذت ببرن و این که خدایش بازی های سبک FPS رو من با کامپیوتر که بازی میکنم دیگه نمیتونم پای کنسول بشینم.
- دقت کردین استوک ها داخل چمن نمیرن؟ تو فیفا 11 داخل چمن بود تو 12 بازیکنا انگار روی موکت راه میرن! خیلی عجیبه
- یکی از نکات انقلابی نچسبیدن توپ به پای بازیکنا ست مظورم اینه که توی pes یا fifa11 ما همیشه مجبور بودیم با کمک کلیدهای جهت دار + کلیدهای دفاعی توپ رو بگیریم ولی تو فیفا 12 با کلیدهای جهت دار میتونیم توپ رو با تیزهوشی و بدون کمک کلیدهای دفاعی از بازیکنان حریف بگیریم این بنظرم فوق العاده است
- دوستان از نسخه های کنسول عکس بزارید تا متوجه بشیم فرق دارند یا خیر
- اگر لول افسانه ای بی منطق و با هوش مصنوعی کم بود هیچگاه تیم های ضعیف رو با تیم های قوی نمیتونستیم ببریم اگر باور ندارید بارسلونا رو بردارید با مثلا تیم های دو سه ستاره و زمان هم 8 دقیقه به بالا ...به نظر من هوش مصنوعی هم زیاد بد نیست تو این نسخه
- دوستان راست میگفتند تو ترنسفر بازیکنا در کریر هر بازیکنی رو میشه با پول خرید فقط کافیه پول داشته باشید
من فیفا 11 رو هم یه سال همینطوری بازی کردم!چشام مثل هویجه هنوز!
شما با چند درصد قطعیت این حرفو می زنی؟
Epic LoL !!!
باو تو کلا خارج میزنی ! شما درست میگی ... خوش باش با سخت افزار ِ 5 سال پیشت . هدف اطلاع رسانی بود که اونایی که باید میفهمیدن فهمیدن ! نمیدونم چطور قضیه رو ربط داد به PS و Xbox !!!
آدم چه چیزایی که نمیبینه توی این نت !
Last edited by afshin_baranii67; 05-10-2011 at 17:48.
عکسه رو هم دیدم واقعا مسخرس تیرک دروازه رو نگاه ماله فیفا 10در صورتی که اگه کنسولیشو نگاه کنی واقعا عالی کار شده.بازیکنها هم بافتهایه سبک دارن من فکر کنم رو pc من بهتر بوده تا ماله تو دیگه این خیلی خرابه
![]()
بله تو پست قبلی هم گفتم دیگه ، شما کلا درست میفرمایید !
اونایی که باید میفهمیدن فهمیدن ! هدف ِ منم بیدار کردن ِ کسی که خودش رو به خواب زده نیست![]()
آقایه LOL من گفتم خیلیم بازی با DX10یا11 یعنی تعداد کمی از بازیها از این اسفاده میکنن اکثرا همون 9 رو دارن.واقعا چطوری درک میکنی چیزی رو!!!!!!!!!!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)