تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 173 از 461 اولاول ... 73123163169170171172173174175176177183223273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,721 به 1,730 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

همه ی دنیا میدونن که نسخه ی PC از نظر ِ گرافیکی بهتره و علتش هم همون مساله ی همیشگی کمبود AA و پایین بودن رزولوشن توی نسخه ی کنسولی هست!!!!!!!!!ببین افشین اینو نگی جایی ها بهت میخندن.الان کاملا مشخص شد یه فن باز pc هستی آخه چرا یک طرفه میحرفی بازم میگم فیفا گراف شاخی نداره که تو با اون سیستمی که نوشتی میخوای بازیش کنی بعدشم من پلتفرم pc رو قبول ندارم آخه چی بیان بسازن واسه یه قوطی کبریتی کهحتی فیفا رو مثل خودش واسش پورت نمیکنم میدونم قبولش سخت واست که کلی انتظار کشیدی حرف این ea تاقلا رو هی تویه فکرت میاوردی که بلاخره یه نسخه از خود کنسول پورت میکنن واسش اما از این حرفها که شرکتها میزنن ما فلان میکنیم زیاد زده و دیده شده که همش هارتو پورت بوده من احتیاجی به pc ندارم دیوونم که کنسول دارم برم 3یا 4 میلیون تومن واسه pc هم خرج کنم آخه میدونم هرچیم خرجش کنی بازم داغونه بخدا ea بازم بخاطره سیاستهایی که برای کنسولها داره بهترین بازیشو نمیاد رو یه پلتفرم عقبمونده دقیقا مثل همون بیاره.اما خودمونیما سیستمم با اینکه ماله 2 سال پیشه ماله تورو سوسک کردها برو یه کنسول بخر البته xbox نه ps3 بزن led full hd حال کن بعد بیا ببینم بازم میگی فیفایه من بهتره یا نه
    آخه عزیزمن کنسول کجا pc کجا ؟ pc راحت کنسولو میخوره ،تا یه سال دیگه عملا کنسولا شوت میشن مگه این ک جدید ش بیاد!

---------- Post added at 05:19 PM ---------- Previous post was at 05:19 PM ----------

بابا جان به پیر به پیغمبر من هم 360 دارم هم PS3 ، هم LED Full HD دارم . مرض ندارم بیام یه ساعت با شمایی که فقط یه کنسول داری و فکر میکنی آخر ِ دنیا همونه بحث کنم .
    مطمئن باش هر جایی که اندک سوادی در مورد بازیهای کامپیوتری داشته باشن بری بگی که الان نسخه های کنسولی گرافیک ِ بهتری دارن بهت میخندن . همیشه همین طور بوده و آخرای نسل کنسول ها به دلیل ثابت بودن سخت افزارشون کم اوردن و بعد نسل بعد شروع شده و ...
    متاسفانه اکثر کسایی که بیخود سنگ وسایلی که خریدن رو به سینه میزنن علتش اینه که باقی وسایل رو تجربه نمیکنن ، شمایی که متوجه نمیشی توی خوشحالی های بعد از گل بازی 30 فریم میشه و تشخیصش از 60 فریم واست ممکن نیست دیگه مشخصه چطور بازی رو بررسی میکنی !
    در مورد محدودیت سخت افزاری کنسول ها در آخرای نسل همین بس که امسال 99.99% بازی هایی که واسه کنسول میان روی 30 فریم اجرا میشن و بعضی هاشون مثل ِ BF3 که کلا رزولوشن رو از 720P هم کمتر کردن !
    برای بار صدم میگم ، Fifa گرافیک ِ خفنی نداره ، ولی بخوای روی 1080P و با 4X AA بازی کنی کارت ِ شما زیرش میزائه ! قبول نداری ؟ برو چار تا بنچمارک ببین !
    من واقعا نمیدونم چرا P30World اینجوریه ! فکر نمیکنم چهار تا مقاله و وبسایت ِ معتبر خوندن کار ِ سختی باشه واستون !
    ولی مطمئنم ، اگه شما هم یه PC ـه درست و حسابی داشتی و همون PC رو به همون LED Full HD ـه مبارکتون وصل میکردین و تفاوت ها رو میدیدید نسخه ی کنسولی رو میبوسیدید و میذاشتید کنار!
    الانم میگم واسه کسی که بخواد آنلاین بازی کنه به علت شلوغ تر بودن ِ Live و PSN بهشون همون نسخه ی کنسولی رو معرفی میکنم .
    در مورد EA و سیاست هاش هم بنده به شخصه هیچ فکر ِ خاصی نکردم ، چون قصد ندارم که بازی رو اوریج بخرم ، 2 تومن بیشتر خرجش نیست واسه من ، همون روزی که اومد هم نسخه ی 360 رو امتحان کردم هم نسخه ی PC ، وقتی دیدم روی PC بهتره با PC بازی کردم . همیشه هم به ریش EA میخندم چون با 15 تومن فریمور دستگاهمو آپدیت میکنم با 3 تومن بازی 60 دلاریش و میخرم و توی لایو بازی میکنم !
    EA واسش کنسول و PC ملاک نیست ، واسش پول ملاکه ! چطور توی BF3 هر روز یه خبر ِ بد در مورد نسخه ی کنسولی میده و نسخه ی PC رو بالا میبره ؟!
    یه روز میاد میگه نسخه ی کنسولی مپ هاش 24 نفره هستند و نسخه ی PC تا 64 نفر ساپورت میکنه
    یه روز میاد میگه رزولوشن نسخه ی کنسول از 720p فلان خط ِ عمودی کم تر داره
    یه روز میاد میگه نسخه ی کنسولی 30 فریم هست
    ولی در مورد PC روز به روز هایپش بیشتر میشه و این نسخه رو بالاتر میبره ، تا این که دیروز هم بالاخره اعلام کردن که بازی روی استیم هم عرضه میشه !
    چرا ؟! چون میدونه آنلاین ِ BF3 رو PC واسش چقدر سود داره !
    اونوقت من و شما سر ِ یه چیز ِ بدیهی که همه ی عالم و آدم ازش اطلاع دارن میزنیم توی سر و کله ی هم !
    عکس ها رو هم گذاشتم ، یه نگاهی بندازی بهشون و وجدان ِ خودت رو قاضی کنی دیگه نمیای اون حرفا رو تکرار کنی
    کاملا موافقم !

2. 3 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

یه نکته... این قسمتشو اینجوری کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خیلی بهتر میشه به نظرم.

قبل از اقدام مزبور:
    کد:
    بعد از اقدام مزبور:
    کد:
    دوست عزیز هیچ وقت این کارو نکن!!!
    به خدا چشماتو کور میکنیا!!!!
    درسته شاید کمی گرافیک به نظرت بهتر بشه و اگه کنتراست رو تا اخر پر کنی خیلی به چشمات فشار میاد و مطمئن باش اگه زیاد با این وضعیت بازی کنی چشمات ضعیف و حساس میکنه...

4. 3 کاربر از LiverBarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amir_k2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

بابا جان به پیر به پیغمبر من هم 360 دارم هم PS3 ، هم LED Full HD دارم . مرض ندارم بیام یه ساعت با شمایی که فقط یه کنسول داری و فکر میکنی آخر ِ دنیا همونه بحث کنم .
    مطمئن باش هر جایی که اندک سوادی در مورد بازیهای کامپیوتری داشته باشن بری بگی که الان نسخه های کنسولی گرافیک ِ بهتری دارن بهت میخندن . همیشه همین طور بوده و آخرای نسل کنسول ها به دلیل ثابت بودن سخت افزارشون کم اوردن و بعد نسل بعد شروع شده و ...
    متاسفانه اکثر کسایی که بیخود سنگ وسایلی که خریدن رو به سینه میزنن علتش اینه که باقی وسایل رو تجربه نمیکنن ، شمایی که متوجه نمیشی توی خوشحالی های بعد از گل بازی 30 فریم میشه و تشخیصش از 60 فریم واست ممکن نیست دیگه مشخصه چطور بازی رو بررسی میکنی !
    در مورد محدودیت سخت افزاری کنسول ها در آخرای نسل همین بس که امسال 99.99% بازی هایی که واسه کنسول میان روی 30 فریم اجرا میشن و بعضی هاشون مثل ِ BF3 که کلا رزولوشن رو از 720P هم کمتر کردن !
    برای بار صدم میگم ، Fifa گرافیک ِ خفنی نداره ، ولی بخوای روی 1080P و با 4X AA بازی کنی کارت ِ شما زیرش میزائه ! قبول نداری ؟ برو چار تا بنچمارک ببین !
    من واقعا نمیدونم چرا P30World اینجوریه ! فکر نمیکنم چهار تا مقاله و وبسایت ِ معتبر خوندن کار ِ سختی باشه واستون !
    ولی مطمئنم ، اگه شما هم یه PC ـه درست و حسابی داشتی و همون PC رو به همون LED Full HD ـه مبارکتون وصل میکردین و تفاوت ها رو میدیدید نسخه ی کنسولی رو میبوسیدید و میذاشتید کنار!
    الانم میگم واسه کسی که بخواد آنلاین بازی کنه به علت شلوغ تر بودن ِ Live و PSN بهشون همون نسخه ی کنسولی رو معرفی میکنم .
    در مورد EA و سیاست هاش هم بنده به شخصه هیچ فکر ِ خاصی نکردم ، چون قصد ندارم که بازی رو اوریج بخرم ، 2 تومن بیشتر خرجش نیست واسه من ، همون روزی که اومد هم نسخه ی 360 رو امتحان کردم هم نسخه ی PC ، وقتی دیدم روی PC بهتره با PC بازی کردم . همیشه هم به ریش EA میخندم چون با 15 تومن فریمور دستگاهمو آپدیت میکنم با 3 تومن بازی 60 دلاریش و میخرم و توی لایو بازی میکنم !
    EA واسش کنسول و PC ملاک نیست ، واسش پول ملاکه ! چطور توی BF3 هر روز یه خبر ِ بد در مورد نسخه ی کنسولی میده و نسخه ی PC رو بالا میبره ؟!
    یه روز میاد میگه نسخه ی کنسولی مپ هاش 24 نفره هستند و نسخه ی PC تا 64 نفر ساپورت میکنه
    یه روز میاد میگه رزولوشن نسخه ی کنسول از 720p فلان خط ِ عمودی کم تر داره
    یه روز میاد میگه نسخه ی کنسولی 30 فریم هست
    ولی در مورد PC روز به روز هایپش بیشتر میشه و این نسخه رو بالاتر میبره ، تا این که دیروز هم بالاخره اعلام کردن که بازی روی استیم هم عرضه میشه !
    چرا ؟! چون میدونه آنلاین ِ BF3 رو PC واسش چقدر سود داره !
    اونوقت من و شما سر ِ یه چیز ِ بدیهی که همه ی عالم و آدم ازش اطلاع دارن میزنیم توی سر و کله ی هم !
    عکس ها رو هم گذاشتم ، یه نگاهی بندازی بهشون و وجدان ِ خودت رو قاضی کنی دیگه نمیای اون حرفا رو تکرار کنی
    ببین من مثل شما نیستم که برم همه کنسولها رو دور خودم جم کنم که ببینم این کدومش بهتر یا بدتر من چیزی رو میخرم که از همه باکیفیت تره همه میدونن 360 به ps3 از همه نظر برتری داره چه سخت افزار چه live همه هم میدونن لذت بازی رو کنسول از pc شما هم بالاتره بازم بخاطره سخت افزار بالا نه اینکه از ورژن گراف من یا تو بهتره در کل سخت افزارش از مال من تو بالاتره میتونی تحقیق کنی و ببینی رو 360 چه چیزهایی بسته شده که 5 ساله همه بازیها رو ساپورت کرده حالا dx9 بماندخیلیم بازی با dx10 یا 11 میاد بیرون که این کنسول استفاده کنه ازش.این BF3 که ازش حرف میزنی والا اینجا تاپیک فیفاست و منم از فیفا حرف میزنم اما یه نکته از همین BF3 شما بگم که در کل تا COD هست این بازی از قبلها هم شکست خورده بود چه برسه در مقایسات کنسولی و PC بخواد کنسول شکست بخوره در ضمن من خودم7 تا 360 دارم شما نمیخواد کنسولهات رو به رخ بکشی ps3 یک شکست از همه لحاظه همینطور pc مگر اینکه یه بازی ای اختصاصی واسه pc یا ps3 ساخته شه فعلا که امار نشون میده 360 اول اگه چیزه بدی بود اون بالا نمیموند

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کنسول ها خوب هستن ولی باید بگم هیچ وقت در مقابل PC شانسی ندارن.حالا شما کنسول داری مبارک باشه اینشالله 100 سال واست کار کنه و 10000 بار هم برات 3 چراقه بشه(شوخی ).ولی خوب باز هم بعضی بازی های انحصاری ادم رو وادار میکنه کنسول بخریم مثلا GEOW and GOW and Killzone2 ... خوب.کنسول ها رو باید حد وسط قرار بدیم و قبول کنیم کنسول فقط برای بازی هست و این که یک رابط فرندلی(دوستانه)با گیمر ها داره.ولی PC خوب این هم برای کسای هست که میخوان از تمام جزیات بازی لذت ببرن و این که خدایش بازی های سبک FPS رو من با کامپیوتر که بازی میکنم دیگه نمیتونم پای کنسول بشینم.

7. 4 کاربر از sima_6600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

- دقت کردین استوک ها داخل چمن نمیرن؟ تو فیفا 11 داخل چمن بود تو 12 بازیکنا انگار روی موکت راه میرن! خیلی عجیبه
    - یکی از نکات انقلابی نچسبیدن توپ به پای بازیکنا ست مظورم اینه که توی pes یا fifa11 ما همیشه مجبور بودیم با کمک کلیدهای جهت دار + کلیدهای دفاعی توپ رو بگیریم ولی تو فیفا 12 با کلیدهای جهت دار میتونیم توپ رو با تیزهوشی و بدون کمک کلیدهای دفاعی از بازیکنان حریف بگیریم این بنظرم فوق العاده است
    - دوستان از نسخه های کنسول عکس بزارید تا متوجه بشیم فرق دارند یا خیر
    - اگر لول افسانه ای بی منطق و با هوش مصنوعی کم بود هیچگاه تیم های ضعیف رو با تیم های قوی نمیتونستیم ببریم اگر باور ندارید بارسلونا رو بردارید با مثلا تیم های دو سه ستاره و زمان هم 8 دقیقه به بالا ...به نظر من هوش مصنوعی هم زیاد بد نیست تو این نسخه
    - دوستان راست میگفتند تو ترنسفر بازیکنا در کریر هر بازیکنی رو میشه با پول خرید فقط کافیه پول داشته باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست عزیز هیچ وقت این کارو نکن!!!
    به خدا چشماتو کور میکنیا!!!!
    درسته شاید کمی گرافیک به نظرت بهتر بشه و اگه کنتراست رو تا اخر پر کنی خیلی به چشمات فشار میاد و مطمئن باش اگه زیاد با این وضعیت بازی کنی چشمات ضعیف و حساس میکنه...
    من فیفا 11 رو هم یه سال همینطوری بازی کردم! چشام مثل هویجه هنوز!

شما با چند درصد قطعیت این حرفو می زنی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

ببین من مثل شما نیستم که برم همه کنسولها رو دور خودم جم کنم که ببینم این کدومش بهتر یا بدتر من چیزی رو میخرم که از همه باکیفیت تره همه میدونن 360 به ps3 از همه نظر برتری داره چه سخت افزار چه live همه هم میدونن لذت بازی رو کنسول از pc شما هم بالاتره بازم بخاطره سخت افزار بالا نه اینکه از ورژن گراف من یا تو بهتره در کل سخت افزارش از مال من تو بالاتره میتونی تحقیق کنی و ببینی رو 360 چه چیزهایی بسته شده که 5 ساله همه بازیها رو ساپورت کرده حالا dx9 بماندخیلیم بازی با dx10 یا 11 میاد بیرون که این کنسول استفاده کنه ازش.این BF3 که ازش حرف میزنی والا اینجا تاپیک فیفاست و منم از فیفا حرف میزنم اما یه نکته از همین BF3 شما بگم که در کل تا COD هست این بازی از قبلها هم شکست خورده بود چه برسه در مقایسات کنسولی و PC بخواد کنسول شکست بخوره در ضمن من خودم7 تا 360 دارم شما نمیخواد کنسولهات رو به رخ بکشی ps3 یک شکست از همه لحاظه همینطور pc مگر اینکه یه بازی ای اختصاصی واسه pc یا ps3 ساخته شه فعلا که امار نشون میده 360 اول اگه چیزه بدی بود اون بالا نمیموند
    Epic LoL !!!
    باو تو کلا خارج میزنی ! شما درست میگی ... خوش باش با سخت افزار ِ 5 سال پیشت . هدف اطلاع رسانی بود که اونایی که باید میفهمیدن فهمیدن ! نمیدونم چطور قضیه رو ربط داد به PS و Xbox !!!
    آدم چه چیزایی که نمیبینه توی این نت !
    Last edited by afshin_baranii67; 05-10-2011 at 17:48.

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

چند تا عکس هم تو پست قبل گذاشتم که چون افتاد ته صفحه این جا هم میزارم :

کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    عکسه رو هم دیدم واقعا مسخرس تیرک دروازه رو نگاه ماله فیفا 10در صورتی که اگه کنسولیشو نگاه کنی واقعا عالی کار شده.بازیکنها هم بافتهایه سبک دارن من فکر کنم رو pc من بهتر بوده تا ماله تو دیگه این خیلی خرابه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

عکسه رو هم دیدم واقعا مسخرس تیرک دروازه رو نگاه ماله فیفا 10در صورتی که اگه کنسولیشو نگاه کنی واقعا عالی کار شده.بازیکنها هم بافتهایه سبک دارن من فکر کنم رو pc من بهتر بوده تا ماله تو دیگه این خیلی خرابه
    بله تو پست قبلی هم گفتم دیگه ، شما کلا درست میفرمایید !
    اونایی که باید میفهمیدن فهمیدن ! هدف ِ منم بیدار کردن ِ کسی که خودش رو به خواب زده نیست

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

Epic LoL !!!
    باو تو کلا خارج میزنی ! شما درست میگی ... خوش باش با سخت افزار ِ 5 سال پیشت . هدف اطلاع رسانی بود که اونایی که باید میفهمیدن فهمیدن ! نمیدونم چطور قضیه رو ربط داد به PS و Xbox !!!
    آدم چه چیزایی که نمیبینه توی این نت !
    آقایه LOL من گفتم خیلیم بازی با DX10یا11 یعنی تعداد کمی از بازیها از این اسفاده میکنن اکثرا همون 9 رو دارن.واقعا چطوری درک میکنی چیزی رو!!!!!!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •