سلام مرحله 9 فکر میکنم..همون مرحله ای که تو قبرستون هست اواخر مرحله اونجاییکه که یه اسنایپر روی برجک هست...اونو چطور میشه زد؟؟ من هر کاری کردم حتی خودم رو به برجک رسوندم ولی درش باز نمیشه...از بیرون هم میزنم که اصلا بهش نمیخوره!!! چه کنم؟
سلام مرحله 9 فکر میکنم..همون مرحله ای که تو قبرستون هست اواخر مرحله اونجاییکه که یه اسنایپر روی برجک هست...اونو چطور میشه زد؟؟ من هر کاری کردم حتی خودم رو به برجک رسوندم ولی درش باز نمیشه...از بیرون هم میزنم که اصلا بهش نمیخوره!!! چه کنم؟
مرحله ای هست که مرده شمشیر دستشه و راهنما به ما میگه راست کلیک کن بعد چپ کلیک اما هر چی میزنم بازم گردنمو میزنه
راه حلش چیه دوستان ؟
باید چهار تا کلید پشن سر هم فشرده بشه. اگه اشتباه نکنم دکمه های سمت راست و چپ موس و شیفت سمت چپ و F.
اگه دکمه ها رو به موقع و به درستی میزنی و باز هم نمیشه، احتمالا مشکل از کرکه. تو این مرحله کرک تتا مشکل داره و باید از کرک ریلودد استفاده کرد. کرک شما تتا هستش ؟
دیوانه شدم من!!!!! قبلا تو بازی نمیرفت حالا تو بازی میره یا رو initializing میمونه یا ارور unable to conncet میده چهکار کنم؟
بازی رو بلاک کردی که به اینترنت وصل نشه ... ؟؟؟ ( تو فایروال )
اره بابا .همون بلاک کردم میگه unable to connet
تاپیک حل مشکلات مکس پین رو نگاه کن ، خیلی ها این مشکل رو داشتن ببین چکار کردند ، من الان دقیق یادم نیست
بلاک ج نمیده . خاموش کن D
سلام
موقعی که میخوام Rockstar Games Social Club رو پاک کنم خطای:
---------------------------
Rockstar Games Social Club Uninstall
All Rockstar Applications must be removed before removing Rockstar Games Social Club
OK
میده. چیکار کنیم؟ بازی که پاکیدم این پاک نمیشه!!(شکلکو دی)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)