تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 172 از 461 اولاول ... 72122162168169170171172173174175176182222272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,711 به 1,720 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

داره خودمونی میشه amir_k2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

نگفتم که همه لگ دارن ، گفتم خیلی ها .... شک داری ؟ تاپیک ِ فروم ِ خود EA رو ببین . کارِ سختی نیست . یه کلیلک کن روی لینک ِ زیر :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن 5570 ؟!!! LOL بابا !!!
    معلومه که با 5570 بازی کنی کیفیتی بهتر از کنسول نمیگیری . اصلا 5570 و چه به AA و 1080P !!!
    این دفعه بازی رو از خودِ 360 پورت کردن برای PC .
    شما بازی رو با رزولوشون Full HD و 4X AA اجرا کن تا متوجه لبه لبه های موجود توی بازی بشی !
    اتفاقا علت ِ پورت کردن ِ بازی برای PC همون بازار و فروش ِ کمتر روی PC هست ، چون دلیلی نداره وقت و انرژی زیادی صرف کنن و نسخه ی مخصوص PC بسازن ، چون گه قرار بود این کار رو بکنن الان گرافیک ِ بازی اینجور نبود ، کارت گرافیک های موجود تا 5-6 برابر این گرافیکی که فیفا داره رو میتونن به راحتی هندل کنن !
    دقیقا بخاطر ِ همین سیاست هاست که Lead Platform ـه این بازی 360 ـه نه PC !
    برو توی همون لینکی که دادم ببین همین پورت کردن چقدر دردسر برای مردم ایجاد کرده و با سیستم های مختلف چقدر مشکل لگ و افت فریم داشتن و دست به دامان D3DOverrider و کنترل پنل کارت گرافیکاشون شدن!
    این که میگی شبیه فیفا 10 بود هم امیدوارم منظورت Fifa ـه کنسول باشه چون اگه منظورت مثل Fifa 10 ـه PC باشه دیگه باید تا آخر حرفاتو خوند ...
    ببخشید شما بیا سیستمتو بگو شاید فضایی باشه ما نمیدونستیم.البته شما فقط از کارت گرافیک گفتی انگار همه بازیو کارت گرافیک میخواد رندر کنه پس رم و سیپیو و هارد چیکارست؟!بوق میزنه دیگهببین سیستم من اینه 5570 hd 1g dx11 4 گیگ رم ddr3 سیپیو phenom 3.0 gh 4هسته ای بلک هارد 1 ترا وسترن بلک حالا شما بگو شاید ماله ما واسه دورانه دیبدمینیهبعدش خیالت جم aa من فعاله تا ته در ضمن میتونه پورت 11 باشه با گیم پلیه دستکاری شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من lcd 19 اینچ دارم دوستم 21 اینچ داره
    گرافیک من 512 و مال دوستم 1گیگ هستش ولی اصلی و پرقدرت ATI از این گرون هاش که 170 به بالا قیمت دارن مال من ddr3 مال دوستم ddr5 هستش
    ولی چون lcd من کوچیکتر و مربع بودش برای من دوربین نزدیکتر بود و برعکس دوستم زاویه ی بیشتر از بازی رو میدید و دوربینشم بدون اینکه دور کنه خیلی از مال من دورتر بود.
    یکی از دوستامون برا همین فکر کرده نسخه ایک باکس فرق داره چون احتمالا اونم چنین چیزی دیده و فکر کرده دوربین نزدیکتره
    دوستان بدونین روزولیشن اگه روی 1200*1600باشه دوربین خیلی دورتر نشون میده و lcd بزرگتر هم تأثیر زیادی داره در دور نشون دادن مخصوصا اگه lcd مستطیل باشه.
    lcd مربع زاویه های زمین رو کمتر نشون میده.
    نسخه ی ایک باکس با کامپیوتر هیچ تفاوتی ندارند فقط من نمیدونم چرا برخلاف نسخه های قدیمی بازیکن ها از داخل بدن هم رد میشن.
    Last edited by ahmad rezaa; 05-10-2011 at 16:12.

3. 2 کاربر از ahmad rezaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

QUOTE]

ببین امیر الپاچینو خوبی
    بالاخره یکی پیدا شد حرف منو بفهمه
    یکی میگه با یه lcd خوب و یه سیستم خوب میشه راحت اجرا کرد
    بالام جان من مشکلم اینا نیست همه چیز ردیفه
    اینم سیستم من cpu core i5 و چار گیگ رم و گرافیکم هم بالائه
    lcd هم ندارم بهترین led بازارو خریدم
    ولی بازم گرافیک تو زوقه بعضی وقتا گرفیک فیفا 11 pc ازین بهتر بود
    اون فرضیه ی نسخه ی ناقص چی اون رد میشه؟
    والا بخدا منم همینو میگم شما برو نسخه کنسول رو نگاه کن ماه آدم حال میکنه اما pc میزنه تو زوقه آدم بافتهایه بازی چمن بازی خیلی سبک کار شده شما به این دوست خوبمون حالی کن ماشالا سیستمتم که بالاست بابا ابن فیفا چیزی نداره که حرف از فلان کارت میزنید انگار میخوان کرایسیس بزنن.من با شما موافقم کاملا.

5. این کاربر از amir_k2m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Audiophile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Apsu

پيش فرض

برای اجرای بازی در بهترین حالت گرافیکی چه سیستمی لازمه ؟
    ببخشید اگه سوال تکراریه.

و بعد اینکه نسبت به 11 بهتر شده با فرق چندانی نکرده ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

والا بخدا منم همینو میگم شما برو نسخه کنسول رو نگاه کن ماه آدم حال میکنه اما pc میزنه تو زوقه آدم بافتهایه بازی چمن بازی خیلی سبک کار شده شما به این دوست خوبمون حالی کن ماشالا سیستمتم که بالاست بابا ابن فیفا چیزی نداره که حرف از فلان کارت میزنید انگار میخوان کرایسیس بزنن.من با شما موافقم کاملا.
    فیفا 12 pc = فیفا 11 pc با یه خرده تغییرات

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

ببخشید شما بیا سیستمتو بگو شاید فضایی باشه ما نمیدونستیم.البته شما فقط از کارت گرافیک گفتی انگار همه بازیو کارت گرافیک میخواد رندر کنه پس رم و سیپیو و هارد چیکارست؟!بوق میزنه دیگهببین سیستم من اینه 5570 hd 1g dx11 4 گیگ رم ddr3 سیپیو phenom 3.0 gh 4هسته ای بلک هارد 1 ترا وسترن بلک حالا شما بگو شاید ماله ما واسه دورانه دیبدمینیهبعدش خیالت جم aa من فعاله تا ته در ضمن میتونه پورت 11 باشه با گیم پلیه دستکاری شده

ببین دوست خوبه من ، شما وقتی کارت گرافیکتون Bottleneck بشه باقی سیستمتون فضایی هم باشه فایده نداره ! همون طور اگه CPU پایین باشه توی خیلی از بازیا گرافیک ِ 590 هم داشته باشید فایده نداره !
    اینقدر هم DX11 نگو ، این بازی اصلا DX 11 رو ساپورت نمیکنه چون پورت ِ کنسول هست و کنسول بالاتر از DX 9 رو ساپورت نمیکنه.
    درضمن کارتای زیر GTX 570 شوخی هم نیستن برای DX11 ! مینیمم 570 لازمه واسه اجرای ِ خوب ِ بازیهای با11 DX ـه سنگین.

سیستم من هم خیلی خفن نیست ، ولی به اندازه ی سیستم تو داغون نیست خدایی

I5 2500K
    6 GB Corsair - 1600
    GTX 560Ti
    PHP67Pro Asus

چند تا عکس هم تو پست قبل گذاشتم که چون افتاد ته صفحه این جا هم میزارم :

کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    در ضمن تفاوت ِ گیم پلی اونقدر با نسخه ی 11 زیاد هست که جای بحثی نمیمونه ! یعنی شما واقعا اثرات ِ Impact Engine رو توی برخورد ها نمیبینید که میگید یه خورده تغییر توی 11 دادن شده این ؟!

کسایی هم که میگن بازی همون نسخه ی 11 هست دلیل بیارن با اسمایلی و خنده حرفتون اثبات نمیشه !

بافتهای چمن کلا سبک کار شده توی این نسخه ، توی خود کنسول هم خیلی از کنسول بازها اعتراض کردن که چرا چمن مثل سال ِ گذشته برجستگیش حس نمیشه . درسته در حد ِ کرایسیس نیست ، ولی بخوای Full HD و با 4X AA بازی کنی 5570 میزائه زیرش !
    البته اگه به حرف باشه منم میگم The Witcher 2 رو با 7300LE اجرا کردم و زیر 60 فریم هم نمیگرفتم !

نشستین با مانیتور 17-19 اینچ بازی کردین و با کنسول روی تلویزیون ِ خوب با کابل HDMI بازی کردین معلومه که این نظرات خوشحال رو میدید ! شما یه سیستم قوی داشته باش همه چیز رو تا آخر بالا ببر و همون سیستم رو به تلویزیون وصل کن و یه سوئیچ کن بین 2 تا بازی تا متوجه تفاوت ِ گرافیکی بشی ! همه ی دنیا میدونن که نسخه ی PC از نظر ِ گرافیکی بهتره و علتش هم همون مساله ی همیشگی کمبود AA و پایین بودن رزولوشن توی نسخه ی کنسولی هست ، فقط توی P30World این قضیه اثبات نشده !
    Last edited by afshin_baranii67; 05-10-2011 at 16:39.

9. 2 کاربر از afshin_baranii67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه djalireza_mixer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام به همگی اگه میشه یکی این دریبلای فیفا 12 رو یاد بده من که خودمو کشتم فقط تونستم با توپ روپایی بزنم اونم به صورت شانسی با دکمه l1 و r2 لطفا یاد بدید من با پی سی بازی میکنم و با دسته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یه نکته... این قسمتشو اینجوری کنید:

کد:
    خیلی بهتر میشه به نظرم.

قبل از اقدام مزبور:
    کد:
    بعد از اقدام مزبور:
    کد:

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ببین دوست خوبه من ، شما وقتی کارت گرافیکتون Bottleneck بشه باقی سیستمتون فضایی هم باشه فایده نداره ! همون طور اگه CPU پایین باشه توی خیلی از بازیا گرافیک ِ 590 هم داشته باشید فایده نداره !
    اینقدر هم DX11 نگو ، این بازی اصلا DX 11 رو ساپورت نمیکنه چون پورت ِ کنسول هست و کنسول بالاتر از DX 9 رو ساپورت نمیکنه.
    درضمن کارتای زیر GTX 570 شوخی هم نیستن برای DX11 ! مینیمم 570 لازمه واسه اجرای ِ خوب ِ بازیهای با11 DX ـه سنگین.

سیستم من هم خیلی خفن نیست ، ولی به اندازه ی سیستم تو داغون نیست خدایی

I5 2500K
    6 GB Corsair - 1600
    GTX 560Ti
    PHP67Pro Asus

چند تا عکس هم تو پست قبل گذاشتم که چون افتاد ته صفحه این جا هم میزارم :

کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    در ضمن تفاوت ِ گیم پلی اونقدر با نسخه ی 11 زیاد هست که جای بحثی نمیمونه ! یعنی شما واقعا اثرات ِ Impact Engine رو توی برخورد ها نمیبینید که میگید یه خورده تغییر توی 11 دادن شده این ؟!

کسایی هم که میگن بازی همون نسخه ی 11 هست دلیل بیارن با اسمایلی و خنده حرفتون اثبات نمیشه !

بافتهای چمن کلا سبک کار شده توی این نسخه ، توی خود کنسول هم خیلی از کنسول بازها اعتراض کردن که چرا چمن مثل سال ِ گذشته برجستگیش حس نمیشه . درسته در حد ِ کرایسیس نیست ، ولی بخوای Full HD و با 4X AA بازی کنی 5570 میزائه زیرش !
    البته اگه به حرف باشه منم میگم The Witcher 2 رو با 7300LE اجرا کردم و زیر 60 فریم هم نمیگرفتم !

نشستین با مانیتور 17-19 اینچ بازی کردین و با کنسول روی تلویزیون ِ خوب با کابل HDMI بازی کردین معلومه که این نظرات خوشحال رو میدید ! شما یه سیستم قوی داشته باش همه چیز رو تا آخر بالا ببر و همون سیستم رو به تلویزیون وصل کن و یه سوئیچ کن بین 2 تا بازی تا متوجه تفاوت ِ گرافیکی بشی ! همه ی دنیا میدونن که نسخه ی PC از نظر ِ گرافیکی بهتره و علتش هم همون مساله ی همیشگی کمبود AA و پایین بودن رزولوشن توی نسخه ی کنسولی هست ، فقط توی P30World این قضیه اثبات نشده !
    همه ی دنیا میدونن که نسخه ی PC از نظر ِ گرافیکی بهتره و علتش هم همون مساله ی همیشگی کمبود AA و پایین بودن رزولوشن توی نسخه ی کنسولی هست!!!!!!!!!ببین افشین اینو نگی جایی ها بهت میخندن.الان کاملا مشخص شد یه فن باز pc هستی آخه چرا یک طرفه میحرفی بازم میگم فیفا گراف شاخی نداره که تو با اون سیستمی که نوشتی میخوای بازیش کنی بعدشم من پلتفرم pc رو قبول ندارم آخه چی بیان بسازن واسه یه قوطی کبریتی کهحتی فیفا رو مثل خودش واسش پورت نمیکنم میدونم قبولش سخت واست که کلی انتظار کشیدی حرف این ea تاقلا رو هی تویه فکرت میاوردی که بلاخره یه نسخه از خود کنسول پورت میکنن واسش اما از این حرفها که شرکتها میزنن ما فلان میکنیم زیاد زده و دیده شده که همش هارتو پورت بوده من احتیاجی به pc ندارم دیوونم که کنسول دارم برم 3یا 4 میلیون تومن واسه pc هم خرج کنم آخه میدونم هرچیم خرجش کنی بازم داغونه بخدا ea بازم بخاطره سیاستهایی که برای کنسولها داره بهترین بازیشو نمیاد رو یه پلتفرم عقبمونده دقیقا مثل همون بیاره.اما خودمونیما سیستمم با اینکه ماله 2 سال پیشه ماله تورو سوسک کردها برو یه کنسول بخر البته xbox نه ps3 بزن led full hd حال کن بعد بیا ببینم بازم میگی فیفایه من بهتره یا نه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

همه ی دنیا میدونن که نسخه ی PC از نظر ِ گرافیکی بهتره و علتش هم همون مساله ی همیشگی کمبود AA و پایین بودن رزولوشن توی نسخه ی کنسولی هست!!!!!!!!!ببین افشین اینو نگی جایی ها بهت میخندن.الان کاملا مشخص شد یه فن باز pc هستی آخه چرا یک طرفه میحرفی بازم میگم فیفا گراف شاخی نداره که تو با اون سیستمی که نوشتی میخوای بازیش کنی بعدشم من پلتفرم pc رو قبول ندارم آخه چی بیان بسازن واسه یه قوطی کبریتی کهحتی فیفا رو مثل خودش واسش پورت نمیکنم میدونم قبولش سخت واست که کلی انتظار کشیدی حرف این ea تاقلا رو هی تویه فکرت میاوردی که بلاخره یه نسخه از خود کنسول پورت میکنن واسش اما از این حرفها که شرکتها میزنن ما فلان میکنیم زیاد زده و دیده شده که همش هارتو پورت بوده من احتیاجی به pc ندارم دیوونم که کنسول دارم برم 3یا 4 میلیون تومن واسه pc هم خرج کنم آخه میدونم هرچیم خرجش کنی بازم داغونه بخدا ea بازم بخاطره سیاستهایی که برای کنسولها داره بهترین بازیشو نمیاد رو یه پلتفرم عقبمونده دقیقا مثل همون بیاره.اما خودمونیما سیستمم با اینکه ماله 2 سال پیشه ماله تورو سوسک کردها برو یه کنسول بخر البته xbox نه ps3 بزن led full hd حال کن بعد بیا ببینم بازم میگی فیفایه من بهتره یا نه
    بابا جان به پیر به پیغمبر من هم 360 دارم هم PS3 ، هم LED Full HD دارم . مرض ندارم بیام یه ساعت با شمایی که فقط یه کنسول داری و فکر میکنی آخر ِ دنیا همونه بحث کنم .
    مطمئن باش هر جایی که اندک سوادی در مورد بازیهای کامپیوتری داشته باشن بری بگی که الان نسخه های کنسولی گرافیک ِ بهتری دارن بهت میخندن . همیشه همین طور بوده و آخرای نسل کنسول ها به دلیل ثابت بودن سخت افزارشون کم اوردن و بعد نسل بعد شروع شده و ...
    متاسفانه اکثر کسایی که بیخود سنگ وسایلی که خریدن رو به سینه میزنن علتش اینه که باقی وسایل رو تجربه نمیکنن ، شمایی که متوجه نمیشی توی خوشحالی های بعد از گل بازی 30 فریم میشه و تشخیصش از 60 فریم واست ممکن نیست دیگه مشخصه چطور بازی رو بررسی میکنی !
    در مورد محدودیت سخت افزاری کنسول ها در آخرای نسل همین بس که امسال 99.99% بازی هایی که واسه کنسول میان روی 30 فریم اجرا میشن و بعضی هاشون مثل ِ BF3 که کلا رزولوشن رو از 720P هم کمتر کردن !
    برای بار صدم میگم ، Fifa گرافیک ِ خفنی نداره ، ولی بخوای روی 1080P و با 4X AA بازی کنی کارت ِ شما زیرش میزائه ! قبول نداری ؟ برو چار تا بنچمارک ببین !
    من واقعا نمیدونم چرا P30World اینجوریه ! فکر نمیکنم چهار تا مقاله و وبسایت ِ معتبر خوندن کار ِ سختی باشه واستون !
    ولی مطمئنم ، اگه شما هم یه PC ـه درست و حسابی داشتی و همون PC رو به همون LED Full HD ـه مبارکتون وصل میکردین و تفاوت ها رو میدیدید نسخه ی کنسولی رو میبوسیدید و میذاشتید کنار!
    الانم میگم واسه کسی که بخواد آنلاین بازی کنه به علت شلوغ تر بودن ِ Live و PSN بهشون همون نسخه ی کنسولی رو معرفی میکنم .
    در مورد EA و سیاست هاش هم بنده به شخصه هیچ فکر ِ خاصی نکردم ، چون قصد ندارم که بازی رو اوریج بخرم ، 2 تومن بیشتر خرجش نیست واسه من ، همون روزی که اومد هم نسخه ی 360 رو امتحان کردم هم نسخه ی PC ، وقتی دیدم روی PC بهتره با PC بازی کردم . همیشه هم به ریش EA میخندم چون با 15 تومن فریمور دستگاهمو آپدیت میکنم با 3 تومن بازی 60 دلاریش و میخرم و توی لایو بازی میکنم !
    EA واسش کنسول و PC ملاک نیست ، واسش پول ملاکه ! چطور توی BF3 هر روز یه خبر ِ بد در مورد نسخه ی کنسولی میده و نسخه ی PC رو بالا میبره ؟!
    یه روز میاد میگه نسخه ی کنسولی مپ هاش 24 نفره هستند و نسخه ی PC تا 64 نفر ساپورت میکنه
    یه روز میاد میگه رزولوشن نسخه ی کنسول از 720p فلان خط ِ عمودی کم تر داره
    یه روز میاد میگه نسخه ی کنسولی 30 فریم هست
    ولی در مورد PC روز به روز هایپش بیشتر میشه و این نسخه رو بالاتر میبره ، تا این که دیروز هم بالاخره اعلام کردن که بازی روی استیم هم عرضه میشه !
    چرا ؟! چون میدونه آنلاین ِ BF3 رو PC واسش چقدر سود داره !
    اونوقت من و شما سر ِ یه چیز ِ بدیهی که همه ی عالم و آدم ازش اطلاع دارن میزنیم توی سر و کله ی هم !
    عکس ها رو هم گذاشتم ، یه نگاهی بندازی بهشون و وجدان ِ خودت رو قاضی کنی دیگه نمیای اون حرفا رو تکرار کنی
    Last edited by afshin_baranii67; 05-10-2011 at 17:14.

14. 3 کاربر از afshin_baranii67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •