ببین دوست خوبه من ، شما وقتی کارت گرافیکتون Bottleneck بشه باقی سیستمتون فضایی هم باشه فایده نداره ! همون طور اگه CPU پایین باشه توی خیلی از بازیا گرافیک ِ 590 هم داشته باشید فایده نداره !
اینقدر هم DX11 نگو ، این بازی اصلا DX 11 رو ساپورت نمیکنه چون پورت ِ کنسول هست و کنسول بالاتر از DX 9 رو ساپورت نمیکنه.
درضمن کارتای زیر GTX 570 شوخی هم نیستن برای DX11 ! مینیمم 570 لازمه واسه اجرای ِ خوب ِ بازیهای با11 DX ـه سنگین.
سیستم من هم خیلی خفن نیست ، ولی به اندازه ی سیستم تو داغون نیست خدایی
I5 2500K
6 GB Corsair - 1600
GTX 560Ti
PHP67Pro Asus
چند تا عکس هم تو پست قبل گذاشتم که چون افتاد ته صفحه این جا هم میزارم :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد:
کد:
کد:
در ضمن تفاوت ِ گیم پلی اونقدر با نسخه ی 11 زیاد هست که جای بحثی نمیمونه ! یعنی شما واقعا اثرات ِ Impact Engine رو توی برخورد ها نمیبینید که میگید یه خورده تغییر توی 11 دادن شده این ؟!
کسایی هم که میگن بازی همون نسخه ی 11 هست دلیل بیارن با اسمایلی و خنده حرفتون اثبات نمیشه !
بافتهای چمن کلا سبک کار شده توی این نسخه ، توی خود کنسول هم خیلی از کنسول بازها اعتراض کردن که چرا چمن مثل سال ِ گذشته برجستگیش حس نمیشه . درسته در حد ِ کرایسیس نیست ، ولی بخوای Full HD و با 4X AA بازی کنی 5570 میزائه زیرش !
البته اگه به حرف باشه منم میگم The Witcher 2 رو با 7300LE اجرا کردم و زیر 60 فریم هم نمیگرفتم !
نشستین با مانیتور 17-19 اینچ بازی کردین و با کنسول روی تلویزیون ِ خوب با کابل HDMI بازی کردین معلومه که این نظرات خوشحال رو میدید ! شما یه سیستم قوی داشته باش همه چیز رو تا آخر بالا ببر و همون سیستم رو به تلویزیون وصل کن و یه سوئیچ کن بین 2 تا بازی تا متوجه تفاوت ِ گرافیکی بشی ! همه ی دنیا میدونن که نسخه ی PC از نظر ِ گرافیکی بهتره و علتش هم همون مساله ی همیشگی کمبود AA و پایین بودن رزولوشن توی نسخه ی کنسولی هست ، فقط توی P30World این قضیه اثبات نشده !