هیچی دیگه . همینو هم ازمون گرفتن حالا یا باید بری سراغ Adsl ! یا همراه اول یا بهتر بگم دزد اول . خدا لعنت کنه باعث و بانیشو .
هیچی دیگه . همینو هم ازمون گرفتن حالا یا باید بری سراغ Adsl ! یا همراه اول یا بهتر بگم دزد اول . خدا لعنت کنه باعث و بانیشو .
دوستان گوشی نوکیا 5700 دارای edge class 32 هست. یه دست دومش هست میخام بخرم. به نظرتون چند بگیرم خوبه؟؟؟
شما برین تو سایت سامسونگ آخرین ورژن PC Studio رو دانلود کنین. در هنگام نصب هم مبایل به سیستم کانکت نباشه!دوستان من یه گوشی e250 سامسونگ دارم،درایور و pc studio رو از خود سایت سامسونگ دانلود کردم ولی نرم افزار گوشی رو نمیشناسه و اون پایین not connected میزنه،کسی می تونه راهنمایی کنه؟برای استفاده از سرویس edge ایرانسل می خوام.
صبر کنینهیچی دیگه . همینو هم ازمون گرفتن حالا یا باید بری سراغ Adsl ! یا همراه اول یا بهتر بگم دزد اول . خدا لعنت کنه باعث و بانیشو .
دارن سیسم رو تقویت میکنن
اگه دقت کنین این چند روز درصد قطعی ها کمتر شده
کمی صبر کنین همه چیز درست میشه!!
دوستان امتحان کنین بگین میشه گرفت یا نه... من فقط دو روز از سرویسم مونده...
چرا این ایرانشل درک نمیکنه برای افرادی مثل من که اومدن به چنین جاهای داغونی، این سرویس تنها راه ارتباطی با جهانه و ضروری و حیاتیه...
امشب سه نصفه شب زنگ میزنم از خواب بیدارشون میکنم مخشونو درباره این موضوع به کار میگیرم ببینم راه داره یا نه...![]()
دوستان ، کی گفته این سرویس تا آخر آذر ه ؟؟؟؟؟
من امروز ، زنگیدم ، گفتن همچین چیزی نیست!
من از مودم فیلیپس استفاده میکنم! و ریت دانلودم هم 45 تا 50 ست!
تهران --> میدون ونک
با تشکر ،
امید
اگر منظورتون مودم EDGE هست میشه بگید قیمتش حدودا چنده؟ اگر هم منظورتون چیز دیگس لطفا بیشتر توضیح بدید...
با تشکر
داداش توقع داری سرعت هم خوب نشه .؟ الان کلی از مشترکا تموم شده دورشون و رفتن . قیمتو نبرن بالا خیلیه بمولا .
دوستان عزیز،اصلا نگران نباشید.این شایعه ها اواخر تابستون هم بود.اونموقع هم من میگفتم مطمئن باشید این طرح ادامه پیدا خواهد کرد.الان هم مطمئن باشید در زمستان هم این طرح ادامه خواهد داشت و %99 با همین تعرفه ها.من تازه میخوام برم مودم بگیرم!![]()
ضمنا اونهایی که پشت تلفن مینشینن فقط میتونن درباره مشکلات فنی نظر بدن چون کارشون پشتیبانی فنی هست نه اینکه بیان برنامه های شرکت رو اعلام کنن.هرکی هم هرچی گفته نظر شخصیش بوده.
ایرانسل در زمستان آخرین یکه تازی ها رو در این سرویس خواهد داشت.اگه تکلیف اپراتور سوم تا عید مشخص بشه و سیمکارتهاش توزیع بشه دیگه کدوم ما به ایرانسل نگاه میکنیم؟
پس:
مطمئن باشید این سرویسها ادامه خواهند داشت...![]()
توی edge اصلا 50 ممکن نیست . من امروز 4 یاز زنگ زدم همه میگفتن نمیشه . خیلی حالبه .
من 3 روز میخام یک ماهه رو فعال کنم، نمیشه!!!!! جریان چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)