طرف i7 2600K و GTX 570 داره بازیش لگ داره !!!!!پس من که eah5570 1g دارم با dx11 اونم hd چرا لکو پرو از اینچیزا ندارم!!!نخیر دیفالت دیفالته فکر کنم شما تفاوت رو احساس نمیکنی شما سیاستهایه ea رو نمیدونی 4 تا سایت که به همین شرکتها وابسته هست نشد دلیل خودت ببین باور کن تفاوتشم احساس کن.فکر کنم شما اصلا کنسول نداری که داری اینطوری میحرفی از اون فنهایه pc هستی اما خداییش من طرفداریه هیچ پلتفرمی رو نمیکنم اما میگم این فیفا فیفایه کنسولی نیست آخه دادش من رو بالاترین تنظیمات بازم مثل فیفا 10 هستش چطوری بگه بهت!والا من که لبه لله ای تویه نسخه کنسول ندیدم شمارو نمی دونم افت فریمی هم تویه شادیها و هدلاینها نبود واقعا نسخه کنسول چشمنوازتر از نسخه pc هست تنها دلیلشم همون سیاستهایه شرکت و بازار پایین pc.
نگفتم که همه لگ دارن ، گفتم خیلی ها .... شک داری ؟ تاپیک ِ فروم ِ خود EA رو ببین . کارِ سختی نیست . یه کلیلک کن روی لینک ِ زیر :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن 5570 ؟!!! LOL بابا !!!
معلومه که با 5570 بازی کنی کیفیتی بهتر از کنسول نمیگیری . اصلا 5570 و چه به AA و 1080P !!!
این دفعه بازی رو از خودِ 360 پورت کردن برای PC .
شما بازی رو با رزولوشون Full HD و 4X AA اجرا کن تا متوجه لبه لبه های موجود توی بازی بشی !
اتفاقا علت ِ پورت کردن ِ بازی برای PC همون بازار و فروش ِ کمتر روی PC هست ، چون دلیلی نداره وقت و انرژی زیادی صرف کنن و نسخه ی مخصوص PC بسازن ، چون گه قرار بود این کار رو بکنن الان گرافیک ِ بازی اینجور نبود ، کارت گرافیک های موجود تا 5-6 برابر این گرافیکی که فیفا داره رو میتونن به راحتی هندل کنن !
دقیقا بخاطر ِ همین سیاست هاست که Lead Platform ـه این بازی 360 ـه نه PC !
برو توی همون لینکی که دادم ببین همین پورت کردن چقدر دردسر برای مردم ایجاد کرده و با سیستم های مختلف چقدر مشکل لگ و افت فریم داشتن و دست به دامان D3DOverrider و کنترل پنل کارت گرافیکاشون شدن!
این که میگی شبیه فیفا 10 بود هم امیدوارم منظورت Fifa ـه کنسول باشه چون اگه منظورت مثل Fifa 10 ـه PC باشه دیگه باید تا آخر حرفاتو خوند ...
اینم چند تا عکس از نسخه ی PC :
کد:
کد:
کد:
کد:
کد: