بازیش به عنوان شوتر سوم شخص بازی بسیار خوبی هست اما به عنوان مکس پین به نسخه های قبلیش نمی رسه.
اگه اشتباه نکنم از گرافیکت معلومه که لپ تاپه. با این گرافیک باید روی جزییات پایین بازی کنی تا روون اجرا شه. پچ ها و آپدیت هاش هم دانلود کن و نصب کن.
بازیش به عنوان شوتر سوم شخص بازی بسیار خوبی هست اما به عنوان مکس پین به نسخه های قبلیش نمی رسه.
اگه اشتباه نکنم از گرافیکت معلومه که لپ تاپه. با این گرافیک باید روی جزییات پایین بازی کنی تا روون اجرا شه. پچ ها و آپدیت هاش هم دانلود کن و نصب کن.
Last edited by campuzlit; 26-09-2012 at 13:13.
ای خداااااااا . . .
این بازی نصبش این همه طول کشید، دوستان چه حوصله ای دارن که میخوان اینو دانلود کنن!
میدونید به جای دانلود این بازی چند تا موزیک میشه دانلود کرد؟!!!
7 تومن بدید دی وی دی اورجینال بگیرید، اینقد هم دق تو دل ما نکنید!![]()
لول همه چی رو باید دانلود کرد یک قرون هم نمیدم
تازه دانلود چند چیز داره:
1 اطمینان کامل از نسخه اصلی ریلیز شده و Nuke نشده در نتیجه اجرا تمیز و بی عیب و نیازی به تاپیک مشکلان نصب و...
2 پول دادن الکی
3 اصلا وقتی نمیگیره من که سر کارم صبح میزنم میام شب میبینم تموم شده البته این بازی نه بازیهای 7 8 گیگی رو میگم
4 من سرویسم نامحدود ماهی 200 گیگ دانلود دارم اصلا چیزهایی دانلود دارم که تو ایران نیست
1- سرویس شما نامحدوده اونوقت این محدودیت رو داره که ماهی 200گیگ فقط می تونی دانلود کنی؟ عجب جمله متناقضی!!!! اگه شرکته اینو بهت گفته که سرویست نا محدوده سرت کلا گذاشته عزیز. سرویست 200 گیگ در ماه هستش.
2- دانلود کردن اصولا برای افرادی که اینترنت نا محدود دارن خوبه
3- الته من این بازی رو دانلود کردم و یک ساعت هم نصبش طول کشید ولی بعدا واقعا از دانلود کردنش پشیمون شدم. چون وقتمو از بین برد.
1 نه عزیز هه ههمیانگین دانلود ماهانه من 200 گیگ هست نه شرکت خودمو گفتم
2 بله موافقم اصلا نامحدود مخصوص این افراد هست نه همه کس
3 اممم اینجا که اکی ولی بستگی به ذائقه فرد داره همه مثل هم نیستند ما که عادت کردیم و معتاد دانلودیم![]()
البته بازی خوبیه ولی به نظر من مکس پین نیست. اگه مکس پین 1 و2 رو بازی کرده باشی می دونی هیچ کدوم از فاکتورهایی رو که باعث زیبایی مکس پین می شد این نداره و یا اگر هم داره (مثل بولت تایم) خیلی بدتر از نسخه 1 و2 پیاده سازی شده.
سلام اقا نسخه کرک شده ای هست که دردسر غیرفعال کردن انتی ویروس رو نداشته باشه؟؟؟
والا یکی از برویچ یه نسخه از مکس پین رو بهم داد 4 تا dvdبود نصب کردم و حالا نوبت کرک بود که از زندگی سیر شدم هاردمو نابود کرد چنان ویروس بی پدرو مادری گرفت که تا 1 هفته درگیرش بودم که اثرات مخربشو تازه قرنطینه کنم بعد هم که اگه تعریف کنم خون خون گریه میکنید![]()
خوب بازی تموم شد دیگه چیکار کنیم باهاش؟!
من که آخراش خسته شدم چون یه جورایی تکراری بود. و گاهی جاهاش انقد میباختیم که مجبور بودم ترینر بزنم چون اعصابم خورد میشد و خیلی وقت میگرفت!
چه خبره! D:من سرویسم نامحدود ماهی 200 گیگ دانلود دارم
هارد ترا ترا میخواد! دی
شما که بازی کردید از همون کرکهایی استفاده کردین که باید انتی ویروس رو باید غیر فعال کردو و از این دردسرا؟؟؟؟
آره ولی ناد32 داشته باشین میتونید فایل رو به لیست سفید بزارین تا اینطوری نکنه.
حل میشه.
آنتی ویروسای دیگه هم باید داشته باشن.
Last edited by Ghaioom; 28-09-2012 at 15:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)