سلام![]()
ولفسبورگ 3 ، شالکه 0 !
تا دقیقه ی 65 .
چه تیم خوبی دارن اینا ، همه هماهنگ ، همه بالانس ... هافبک های بازیساز و هماهنگ ...
کارمون در همون مرحله ی گروهی فوق العاده سخت هستش.
سلام![]()
ولفسبورگ 3 ، شالکه 0 !
تا دقیقه ی 65 .
چه تیم خوبی دارن اینا ، همه هماهنگ ، همه بالانس ... هافبک های بازیساز و هماهنگ ...
کارمون در همون مرحله ی گروهی فوق العاده سخت هستش.
امروز نتایج جالبی رقم خورد و چلسی باز هم باخت. لیورپول هم بعد از 3 تا کلین شیت 3 تا گل خورد و بازی رو 3-0 باخت. کلا تا بدین جا یه آمار جالبی که وجود داره عدم نتیچه گیری تیم های میزبان هست که به طوری که فقط در 7 بازی از کل بازی های انجام شده تیم میزبان برنده بوده.
برد فردا می تونه ما رو تا رتبه دوم بالا ببره.
سلام![]()
دوستان اول قرار بود بازی پخش بشه ، منتها من الان ورزش 3 رو چک کردم مثل اینکه پخش مستقیم لغو شده .
از الان به فکر شبکه های Online باشیم![]()
ترکیبی که امروز استفاده شد یکی از بهترین ترکیب هایی هست که این فصل میشه استفاده کرد؛ از این نظر که از بهترین بازیکن ها در این ترکیب در کنار هم بازی گرفته میشه و قدرت تهاجمی خوبی داره.
نیمه اول خیلی پر اشتباه بازی کردیم، به خصوص خط دفاع و دروازه بان و اگه یه کم خوش شانس نبودیم رویه اشتباه رومرو یه گل و رویه ضعف خط دفاع 2 گل رو راحت خورده بودیم !
ما همچنان در فاز تهاجمی به شدت ضعف داریم. ببینیم نیمه دوم چی میشه.
نتایج عجیب این هفته با باخت 2-1 منچستر کامل شد؛ یه بازی ضعیف در تمامی خطوط. نمی دونم چرا اینقدر پاس اشتباه و مبتدیانه داشتیم ! خط دفاع رویه هر دو گل مقصر بود و مشخصا دست فن خال برای تعویض های هجومی خالی ! پلن بی ما برای جبران گل خورده اومدن یانگ و فلینی هست. اگه هررا فیکس نباشه اومدن هررا به بازی؛ خبری از مهاجم نیست ! تنها نکته مثبت بازی امروز بازی 90 دقیقه ای و به نسبت خوب شوانی بود.
سلام
یه باخت خیلی بد روی اشتباهات در کار دفاعی ، مدافعین و گلر باعث هر 2 گل شدن .
باخت بدی بود ، اما در زمانی خوب ، جایی که 2 روز به پایان مهلت نقل و انتقالات مونده و اگه کسی یک دنده نباشه می شه یا 2 خرید وضعیت رو بهبود بخشید.
بازی رو با گزارش مارتین تایلر و تحلیل آلن اسمیت دیدم ، جالب ترین صحبت آلن اسمیت این بود که : تنها راهکار منچستر در حرکات نفوذی برای فرار از شکست روی آوردن به مروان فلینیه ! هافبکی که ازش انتظار حمله و گل زدن می ره " .
واقعا فقط یه مشت هافبک داریم، جالب اینجاست وقتی بازی گره هم میخوره فلینی ( یه هافبک ) میاد تو زمین.
رومرو اصلا در حد پِرِمیِر لیگ نیست ( چه برسه یونایتد !!! ). خط حمله هم باید یه مهاجم نوک سر زن بگیریم که اینجور مواقع مجبور نشیم فلینی رو بیاریم تو زمین :|
خط دفاع هم که هیچی . شاو به شدت تو بازگشت ها تنبل ــه . گل اول هم به خاطر نبودن شاو بود.
فردا ددلاین ــه و میشه یه مهاجم جذب کرد ( و یه دروازه بان اگه دخه آ رفت رئال - اوبلاک برای مثال - ) و باشگاه میتونست از ترنسفر شدن دی ماریا استفاده کنه واسه جذب کاوانی یا ایبرا ولی خیلی ساده این فرصت ــو از دست دادن.
Last edited by *M!L4D*; 30-08-2015 at 20:30.
یکی از بازی های ضعیف تیم بود... من دقیقا از زمان گل ماتا تونستم لینک مناسب پیدا کنم و بازی رو ببینم...
دو گل شدیدا بد خوردیم... به نظر من مقصر گل اول لوک شاو بود، البته اشنایدرلین هم میتونست برای ترمیم پوشش خط دفاعی بره جای اسمالینگ که با خالی بودن فضا بازیکن سوانزی با یه ضربه سر ساده توپ رو گل کرد... واکنش رومرو هم تو این صحنه تعریفی نبود و بسیار کند بود، البته تلاشش رو کرد.
گل دوم که مقصر خود رومرو بودکه یکی از مفت ترین گل هایی که یه دربازه بان دریافت میکنه رو نگرفت. تو گل دوم هم اگه اشتباه نکنم جا موندن لوک شاو باعث شد که سمت چپ تو فاصله زمانی کم دو گل (به قول مارتین تایلر "بنگ بنگ") اتوبان بشه.
سمت چپ ما پرتلاش بود، اما اصلا وظایف دفاعیش رو انجام نداد. بازی هررا هم واقعا ضعیف بود. اصلا رونی رو تغذیه نمیکرد. شواینی هم امروز بازی درجه دویی از خودش نشون داد. ممفیس هم اکثر توپ هایی که میگرفت در حالتی بود که پشتش به دربازه حریف بود. نفوذ، عبور و دریبل مدافع مقابل کمترین کاری هست که وینگرمیتونه انجام بده. اگر از پس این کار بر نمیای، آقا؛ شماره هفت که چه عرض کنم، پیراهن بی شماره یونایتد هم برات گشاد هستش.
داوری هم خیلی ضعیف بود... تو چندین صحنه پشت محوطه باید خطای به سود ما گرفته میشد. دو صحنه مشکوک که یکیش هند بازیکن حریف هنگام کشمکش با فلینی بود و نهایتا صحنه نفوذ زیبای رونی و تک به تک شدنش با دربازه بان بود که هر دو صحنه میتونست پنالتی باشه.
در کل پروسه ناخوشایند بازی های خارج از خونه شروع شد تا اینجا بازی CL تاثیر مطلوبی در بازی لیگ ما نگذاشته. و البته باز هم به سوانزی باختیم... اه اه![]()
گفتني ها كه گفتين
سوانسي طلسم شده براي ما
ولي باز بازي ميتونست با يه نتيجه بهتر و حتي بدتر تمرم بشه
داور هم لطف كردن و پنالتي اخراج نگرفتن
یعنی کلنگ گذاشتیم تو دروازه
اینکه یه فصل رومرو قراره دروازه بانمون باشه بیشتر شبیه یه شوخی بی مزست .
اگه دخیا بود جفتشو می گرفت.
تو بقیه پست ها هم بد بودیم ولی امسال درواز رو خدا خودش به خیر کنه .
یه رکورد خوبی هم زدیم :
4 بازی 3 گل که یکیش گل به خودی بوده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)