تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 53 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 523

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی 2013 سونی سری w800a

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان منم تصمیم گرفتمw804 بخرم
    کلی هم فیلم mkv با کیفیت 720 و 1080 با زیرنویس دارم روی هارد 500
    چه پلیری باید بخرم که بتونم فیلمارو با زیرنویس ببینم
    ارزونترین دستگاهی که باعث افت کیفیت نمیشه رو لطفا معرفی کنید
    ممنون میشم
    دوست عزیز
    شما که می دانید سونی با زیر نویس فارسی مشگل دارد بجای اینکه اینهمه خودتان را به دردسر بیاندازید و سیستمهای مختلف بخرید تا مثلا یک فیلم با زیر نویس نگاه کنید بروید یک تلویزیون سامسونگ سری F ورژن 8 و یا 7 بخرید و از تمامی امکاناتی که دلتان می خواهد استفاده کنید آن هم با کیفیت بالا لازم به ذکر است که تمامی سری های سامسونگ از زیرنویس فارسی پشتیبانی می کند

2. 3 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aron110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز
    شما که می دانید سونی با زیر نویس فارسی مشگل دارد بجای اینکه اینهمه خودتان را به دردسر بیاندازید و سیستمهای مختلف بخرید تا مثلا یک فیلم با زیر نویس نگاه کنید بروید یک تلویزیون سامسونگ سری F ورژن 8 و یا 7 بخرید و از تمامی امکاناتی که دلتان می خواهد استفاده کنید آن هم با کیفیت بالا لازم به ذکر است که تمامی سری های سامسونگ از زیرنویس فارسی پشتیبانی می کند
    دوست عزیز ممنون از راهنمای کاملا حرفه ایت
    اولا به خاطر 3D سامسونگ رو کلا بیخیال و اینکه سری 7 و 8 خیلی گرونه از طرفی من بدون گارانتی میخوام بخرم که سامسونگ به صرفه نیست بین الجی و سونی اگه بتونم این مشکلو حل کنم قطعا سونی میگیرم

4. این کاربر از aron110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام به همگی
    بچه ها سه تا سوال مهم دارم اگه اطلاعی دارین لطفا راهنمایی کنید

من رفتم جمهوری برای خرید تی وی سونی:

1------
    بالاخره نفهمیدم W904 اصله یا W900 یکی میگفت W900 چینیه یکی میگفت W904 چینیه فروشنده که میگفت W904 اصله ولی اسمبل ایرانه خلاصه قاطی کردم تو نت که کلا W905 رو معرفی کرده که مال بازار اروپاس انگار

2------
    من W904 رو کنار W804 دیدم واقعا تفاوت خاصی نداشتن تو کیفیت پخش تصویر تو بعضی تصویرا یکم این و تو بعضی یکم اون رنگاشون زیباتر به نظر میرسید ولی سفید 804 به نظرم یکم پرنورتر و شفاف تر از 904 بود که فروشنده میگفت بخاطر اینه که 904 تصویرش واقعی تره من الان میخوام به جای 46 اینچ 904 برم 55 اینچ 804 با همون قیمت بخرم نظرتون چیه؟

3------یه نفر HX925 سایز 55 دست دوم سالم داره بگیرم؟ تصویرش نسبت به W904 یا 804 چطوره؟ چه قیمت بده خوبه؟ راستی چرا این همه تفاوت بین 46 اینچش با 55 اینچش هست حدود 7 میلیون تومن چرا واقعا؟

ممنون از همه لطفا راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

خیل مطلب مفیدی بود ممنون
    سلام به همگی

1------
    بالاخره نفهمیدم W904 اصله یا W900 یکی میگفت W900 چینیه یکی میگفت W904 چینیه فروشنده که میگفت W904 اصله ولی اسمبل ایرانه خلاصه قاطی کردم تو نت که کلا W905 رو معرفی کرده که مال بازار اروپاس انگار

2------
    من W904 رو کنار W804 دیدم واقعا تفاوت خاصی نداشتن تو کیفیت پخش تصویر تو بعضی تصویرا یکم این و تو بعضی یکم اون رنگاشون زیباتر به نظر میرسید ولی سفید 804 به نظرم یکم پرنورتر و شفاف تر از 904 بود که فروشنده میگفت بخاطر اینه که 904 تصویرش واقعی تره من الان میخوام به جای 46 اینچ 904 برم 55 اینچ 804 با همون قیمت بخرم نظرتون چیه؟

3------یه نفر HX925 سایز 55 دست دوم سالم داره بگیرم؟ تصویرش نسبت به W904 یا 804 چطوره؟ چه قیمت بده خوبه؟ راستی چرا این همه تفاوت بین 46 اینچش با 55 اینچش هست حدود 7 میلیون تومن چرا واقعا؟

با سلام و سپاس
    چند میگه قیمت رو ؟ چقدر کارکرده ؟ اگر حدود 20 تا 30 درصد زیر قیمت بده خوبه
    تصویرش در حد همین 904 و ... ایناست

7. این کاربر از sanaz200 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام به همگی

1------

2------

خواستم بگم یه بار دیگه w804 کنار W904 نگاه کردم بیشتر دموهاشو برام تست کردن و متوجه شدم که w904 بهتره رنگ آمیزی بهتر و زیباتری داره و تصویر واضح تره و لرزش کمتر یعنی اصلا لرزشی ندیدم ولی تو یه تصویر چند ثانیه ای یکم804 لرزش داشت اینو گفتم که یه وقت تاثی اشتباهی تو تصمصم گیری کسی نذاشته باشم این بار خیلی با دقت نگاه کردم و فروشنده بیشتر دموها رو تست کرد

ولی واقعا هنوز تفاوت واقعی 904 و 900 رو نفهمیدم هر کی یه چیزی میگه

9. 2 کاربر از m.shahi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aron110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان منم تصمیم گرفتمw804 بخرم
    کلی هم فیلم mkv با کیفیت 720 و 1080 با زیرنویس دارم روی هارد 500
    چه پلیری باید بخرم که بتونم فیلمارو با زیرنویس ببینم
    ارزونترین دستگاهی که باعث افت کیفیت نمیشه رو لطفا معرفی کنید
    ممنون میشم
    یکی جواب منو هم بده لطفا
    اگه دی وی دی پلیر سامسونگ یا فیلیپس بخرم میتونم mkv رو با زیر نویس ببینم
    ممنون میشم زود جواب بدید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام دوسته عزیز . شرمنده درسته تاپیک اختصاصی w800a هست میخواستم یه سوال بپرسم . من به تازگی یدونه سونی w670a خریدم . مثل اینکه فروشنده تنضیمات نورش و رنگش رو قاطی کرده می خواستم کیفیت تصویر tv خودت رو کهخوبه با مال من مقایسه کن:نور زمینه 6- تصویر90-روشنایی 50- رنگ60-تمایل رنگ 0-دمای رنگ خنثی-وضوح 50- کاهش پارازیت هوشمند-وضوح حداکثر-درجه نرم کم-سینما درایو اتوماتیک
    ممنون میشم-لطفا

پروفشنال ali.reihani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوسته عزیز . شرمنده درسته تاپیک اختصاصی w800a هست میخواستم یه سوال بپرسم . من به تازگی یدونه سونی w670a خریدم . مثل اینکه فروشنده تنضیمات نورش و رنگش رو قاطی کرده می خواستم کیفیت تصویر tv خودت رو کهخوبه با مال من مقایسه کن:نور زمینه 6- تصویر90-روشنایی 50- رنگ60-تمایل رنگ 0-دمای رنگ خنثی-وضوح 50- کاهش پارازیت هوشمند-وضوح حداکثر-درجه نرم کم-سینما درایو اتوماتیک
    ممنون میشم-لطفا
    برای اتوماتیک نور زمینه حد اکثر-تصویر حد اکثر-روشنایی45 یا 40{40 بهتره}-رنگ همون 60 یا 70-وضوح 100!{حال تصویر استاندارد یا روشن و برای تنظیمات پیشرفته:تقویت کننده سیاه:زیاد_کنترانس:زیاد_گاما 1-یا2-تقویت جز و کناره:زیاد , سفید شفاف زیاد و تقویت صورت روشن ,رنگ زنده زیاد}
    بقیه همونا!
    برای تماشای فیلم یا بقیه داخل انتخاب نوع صحنه برید و تنظیم کنید..... این ها برای نوع صحنه اوتوماتیک بود!
    Last edited by ali.reihani; 12-01-2014 at 20:50.

پروفشنال mosicr77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Everywhere and Nowhere

پيش فرض

یکی جواب منو هم بده لطفا
    اگه دی وی دی پلیر سامسونگ یا فیلیپس بخرم میتونم mkv رو با زیر نویس ببینم
    ممنون میشم زود جواب بدید
    داداش ی HD MEDIA PLAYER بخر هر فرمتی که دوست داری رو با زیر نویس ببین با بهترین کیفیت
    اینجا بهترین جا واسه خرید و کسب اطلاعات راجع بهشون هست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام من به تازگی w804 47 گرفتم باید بگم که از نظر کیفیت تصویر و رنگ بسیار تلوزیون خوبیه حتی به نظر من از سری 8 سامسونگ هم که برای بابام گرفتم بهتره مخصوصا توی تصاویر با کیفیت پایین هم به خوبی عمل میکنه که این مساله در بیشتر تلوزیونهای بازار رعایت نشده در حالی که تصاویر توی ایران زیاد کیفیت خوبی ندارند که این مدل به لطف موتور X-Reality™ PRO از پسش به خوبی بر میاد. تیونر بسیار قوی داره از نطر پخش 3d هم قابل قبوله. طراحی زیبایی داره صدای خوبی داره استریو رو به خوبی حس میکنید از جهت پخش فایلهای تصویری از طریق usb مثل سامسونگ وال جی نیست از اونا ضعیف تره با بعضی فایلها سازگاری نداره زیر نویس فارسی رو ساپورت نمیکنه ولی انگلیسی رو پخش میکنه اگه این مورد خیلی براتون مهمه سمت سونی نرید سامسونگ تو این مورد بهتر عمل میکنه ولی من که hard sub میکنم. فایلهای زیر رو من از طریق usb پخش کردم : mkv - mov - avi - mp4 - mpeg - mpeg 1 - wmv - avc

15. 2 کاربر از engamir720 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •