تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام تیم قهرمان سی-ال 2013 خواهد شد ؟

راي دهنده
65. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بایرن مونیخ

40 61.54%
  • بروسیا دورتموند

25 38.46%
صفحه 17 از 20 اولاول ... 71314151617181920 آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 197

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا |فصل 2013-2012 | فینال

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

به چی ایمان بیارم ؟؟

من میگم حقیقت داره یا نه ؟؟

حالا واسه چی ایمان ؟؟

گل روبن دقیقه 89 بود
    گل ایوانویچ 93

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

با اینی که قریب به24ساعت از بازی میگذره اما هنوز آروم نشدم و اگه بگم از باخت تیمم ناراحت نیستم یک دروغ شاخ دار گفتم...
    تیمی که میانگین سنی23ساله!
    تیمی که با بودجه 45میلیون یورویی بسته شده!
    تیمی که هیچ کسی انتظار نداشت حتی از گروه خودش(مرگ)صعود کنه!
    تیمی که تا همین چند سال قبل به مرز انحلال رسیده بود!
    میاد و به فینال میرسه.
    اون هم نه با هرنوع فوتبالی!!یه فوتبال مهیج و شاداب و فرای تصور همگانی..

تمام مسائل بالا باعث شدن تلخی و دردناکی شکست برای "ما" دوچندان بشه.
    سوت پایان بازی رو که شنیدم...
    اشک های روبن رو که دیدم بی اختیار3فینال قبلی این بازیکن هلندی و فرصت هایی رو که از دست داده بود از جلوی چشمم رژه می رفتن(هلند و 2بار بایرن)
    همین حین دوربین صورت گوتزه رو نشون داد و انگار که دنیا برسرم خراب شد...ناراحت بودم و دربه در به دنبال مقصر میگشتم و چه کسی بهتر از خائن کوچک!؟
    مربیی که 3گانه رو کسب میکنه باید بی اختیار بره و در جشن فینال چه تلخ خوشحالی میکرد...
    حرف های لواندوفسکی بعداز بازی که میگفت برای کسب جام باید خودخواه بود نه احساساتی...
    نمیدونم شاید هنوز از باخت دیشب ناراحت هستم واین باعث میشه از منطق به دور باشم اما چیزی که مشخصه "ما" دیشب ضرر نکردیم!
    تیم بزرگ شکست های بزرگ میخوره.
    ما در حال رشد کردن هستیم و میخواهییم آهسته اما پیوسته حضوری مداوم در عرصه برترین های فوتبال جهان داشته باشیم.
    که این مهم یک شبه یا با کسب یک جام حاصل نمیشه.
    کلوپ میگه:
    "ما برمیگردیم"

اما بایرن:
    بایرن با شایستگی قهرمان شد.بدون حرف و حدیث!بسیار شیک و فانتزی!
    بچه ها مبارک وجودتون باشه.

نکته آخر:
    دورتموند برای همه ثابت کرد که:
    میتونه یه مدعی قهرمانی باشه،
    میتونه فوتبال قدرتمندی رو به نمایش بزراه.
    و الان باید ثابت کنه "میتونه در سطح اول اروپا خودش رو نگه داره"این هدف دورتموند برای سال بعد خواهد بود وامیدوارم موفق عمل کنه.

پ ن:سال دیگه که افت کردین خدمت تک تک شما میرسم بایرنی های.........استغفرالله

3. 15 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

تبریک میگم به همه بایرنی های عزیز
    همه ی طرفداران فوتبال آلمان
    و یورگن کلوپ به خاطر کار بزرگی که کرد!

یک فوتبال برتر ..!
    به شخصه انتظار نداشتم دورتموند این چنین بازی کنه .. یک لحظه قبل بازی به خودم گفتم یادت نره باید با بایرنی بازی کنیم که 7 تا به بارسا زد .. واقعا بارسا اصلا حمله نداشت ! 4 تا به یوونتوس ایتالیایی زد که دفاعش در جهان مشهوره ! باید با تیمی بازی کنیم که هر سال حداقل یک بازیکن 40 میلیون یورویی میخره
    اگه بخوایم مقایسه کنیم کروس و گوتزه رو میتونیم بگیم تقریبا مثل هم هستن و دیدین که کروس چقدر خوب باز میکرد تا قبل از مصدومیتش .. ولی شما نگاه کنین الان که کروس مصدوم شد اصلا انگار نه انگار بایرن اصلا همچین بازیکنی داشته .. من نمیدونم واقعا کی جای کروس بازی کرد چون همه بازیکن ها در سطح فوق العاده بالایی هستن .. ولی خب حساب دورتموند جداست ..
    نیمه اول که تموم شده بود واقعا از تیم راضی بودم و با تمام وجود راضی بودم و با خودم گفتم حتی اگه تیم جام رو نبره باز هم هیچی از ارزش هاش کم نخواهد شد ..
    دورتموند دیشب فوق العاده بود و بایرن مثل همیشه .. و از همه بهتر فوتبال آلمان بود ..
    دیگه از بس توی بازی های حذفی تیم های آلمانی حذف شدن مجبور شدن کاری کنن که اگه یه تیم آلمانی هم حذف بشه یکی دیگه قهرمان بشه !
    یورگن کلوپ ستاره ی این فصل لیگ قهرمانان بود بدون شک ... تا این جا رسیدن با این بازیکن ها باور کنید کار هر کسی نیست ... ! و مهم تر از اون فوتبال فوق العاده جذابی که تیم به نمایش گذاشت .. همش شایسته تقدیره ..
    ولی از حق نگذریم این فصل بایرن از همه تیم های اروپا و حتی جهان آماده تر و بهتر کار کرد و بلاخره حق به حق دار رسید ... تبریک به همشون مخصوصا هاینکس عزیز ! من خودم از شخصیتش خوشم میاد .. و امیدوارم روی نیمکت تیم باشگاهی دیگه ای نبینمش ... یه روزی با تیم آلمان هم قهرمان جام جهانی بشه ..
    +
    فقط یوسف من ازت خواهش میکنم امضات رو عوض کن !
    دیشب هر وقت که گوتزه رو نشون میداد میخواستم سرم رو بکوبم به دیوار
    چقدر الکی خوشحالی میکرد .. کاملا واضح بود .. براش متاسفم !
    باریوس رفت ، لواندوسکی اومد ... شاهین رفت ، گوندوگان اومد ... کاگاوا رفت ، رویس اومد ... گوتزه رفت ، سال بعد میفهمین کی اومد
    یک خوبی دیگه که تا اینجا رسیدیم پاداش های خوبی هست که یوفا میده .. امیدوارم تیم یه دستی به سر و روش کشیده بشه و از همه مهم تر بازیکن های اصلی بمونن تا دیگه شاهد این نباشیم که گروس توی فینال فیکس بازی کنه !

سال دیگه هم میخوایم فینال رو تکرار کنیم .. با نتیجه ای متفاوت
    Last edited by CATALONIA; 26-05-2013 at 23:47.

5. 10 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

در مورد گوتزه عرض كنم كه شايد بلايي كه سر كاگاوا و نوري شاهين اومد سر گوتزه هم بياد الان كاگاوا يه بازيكن درجه 2 هست و كيفيت

گذشته رو اصلا نداره!سيستم دورتمند اجزاء اش فقط در شاكله خودش كارايي داره گويا!نوري شاهين هم كه رئال اصلا موفق نبود پس ماريو شايد

رفت و برگشت!!!!!!البته پپ خيلي اصرار كرده بگيرنش و حتما برنامه اي داره ولي من اصلا به حضور پپ هم خوشبين نيستم آآه هاينكس ميگيرتش!
    روبن هم انطور كه شنيدم البته اينو نمي دونم كجا شنيدم كه پپ به خاطر بالا بودن سن نمي خوادش!!البته

شايد اشتب ميكنم!يه جا هم شنيدم هاينكس تيم داري ميكنه همون بوندس ليگا البته اين رو چند ماه پيش كه بحث پپ داغ بود شنيدم

7. این کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

بدون شرح

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسایی که جریان رو ندونن میتونن همینجوری قضاوت بکنن ولی داد زدن سر سوبوتیچ داستان داره که شرحش در عکس زیر که صفحه قبل هم گذاشتم میاد
    پارسال توی جریان بازی برگشت تو بوندسلیگا بین بایرن و دورتموند،وقتی بایرن صاحب پنالتی شد روبن رفت پشت توپ و پنالتی رو از دست داد تا امیدهای قهرمانی بایرن تو بوندسلیگا به باد بره
    بعد از دست دادن پنالتی سوبوتیچ رفت و سر روبن داد و بیداد کرد که مثلا ضایعش بکنه
    ولی دست انتقام طبیعت باعث شد که یک سال بعد،دورتموند شکست بخوره و بواتنگ هم برای تلافی کار سوبوتیچ همون بلا رو سر خودش بعد پایان بازی بیاره

پس بهتره که بدون دونستن مطلب کامل،الکی بدون شرح نزاریم که بگیم ما خیلی کلاسمون بالاست و بقیه اینجوری نیستن

10. 10 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

پس بهتره که بدون دونستن مطلب کامل،الکی بدون شرح نزاریم که بگیم ما خیلی کلاسمون بالاست و بقیه اینجوری نیستن

عزیزم کلاسمون بالاست چیه جدی گرفتیا این عکس رو من درست نکردم تو اف بی بالای چند هزار تا لایک داره

در ضمن اون بازی رو من دقیقا یادمه و میدونم که داد زد و ... اما این کجا و آن کجا

در جریان بازی همیشه پیش میاد که کسی که پنالتی را با زیرکی گرفته وقتی از دست میده بازیکنان حریف از این حرکات انجام میدن

اما تاحالا ندیدم بعد بازی وقتی بازیکن تیم شکست خورده در حال گریه و ناراحتیه برن سرش و داد و فریاد کنن

12. این کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این عکس رو من درست نکردم تو اف بی بالای چند هزار تا لایک داره
    در جریان بازی همیشه پیش میاد که کسی که پنالتی را با زیرکی گرفته وقتی از دست میده بازیکنان حریف از این حرکات انجام میدن

اما تاحالا ندیدم بعد بازی وقتی بازیکن تیم شکست خورده در حال گریه و ناراحتیه برن سرش و داد و فریاد کنن
    کسیم نگفت شما درست کردی،از واترمارکش معلومه
    چیزی که عوض داره گله نداره و هیچ تفاوتی باهم ندارن
    ماریو بالوتلی هم با واینفلر یه همچین حرکتی کرد و ادا براش دراورد ولی سر اون پنالتی نه قرار بود دورتموند کاپ بگیره نه سیتی قرار بود حذف بشه
    ولی حرکت سوبوتیچ دقیقا بعد از این بود که با از دست رفتن پنالتی روبن یه جورایی قهرمانیشون قطعی میشد،حالا چون بقیه در حال شادی بعد جشن نبودن دلیل نمیشه بگیم تفاوتی داشته کارشون.
    شایدم بعدا یکی دیگه بیاد سر بواتنگ داد بزنه ولی سوبوتیچ حقش بود

14. 3 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان شما چطوری این حرکت رو توجیه میکنین؟
    اصلا قابل توجیه نیستن این حرکات
    نمیشه بگیم که چون فلان بازیکن این حرکتو کرده باید تلافی کرد
    مثلا مسی پا بذاره رو دست پپه و اونوقت بگیم خب کاملا حق داشت و تلافی کرد
    حرکت غیر اخلاقی هست و انجامش در هر صورت زشته
    Last edited by Hatek; 27-05-2013 at 12:55.

16. این کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان شما چطوری این حرکت رو توجیه میکنین؟
    اصلا قابل توجیه نیستن این حرکات
    نمیشه بگیم که چون فلان بازیکن این حرکتو کرده باید تلافی کرد
    مثلا مسی پا بذاره رو دست پپه و اونوقت بگیم خب کاملا حق داشت و تلافی کرد
    حرکت غیر اخلاقی هست و انجامش در هر صورت زشته
    بابا پپه رو که سرویس کردید که بعد اون حرکت تو بازیهای بعدیش
    حالا پا رو دست پپه نزاشتن ولی تو این فصل تو لیگ بود یا جام حذفی نمیدونم ولی همه میزدنش تو بازی بارسا رئال
    از مسی و رونالدو بیشتر روش خطا شدش
    ..........................
    مگه آلبای خودتون نبود که بعد گل مسی به تماشاگرای مادریدی انگشت وسطشو نشون داد؟
    اونم یه حرکت زشت دیگه از یه نوع دیگش بود که حالا باید دید کی جبران میشه.
    در کل هر گونه حرکت زشتی انجام بشه تو دنیای فوتبال به نظر من دست طبیعت باعث میشه که بعدا به خود طرف برگرده و بنده ازین نوع انتقام گیری ها کاملا حمایت میکنم.

18. 6 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •