تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 38 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 374

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2012-2013 | نیمه نهایی

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

قبل بازی مورینیو گفته بود : امیدوارم زیاد گل نخوریم !!!
    ولی خب مثه بارسا چهارتایی شد و واقعا دورتموند هم خیلی خوب بازی رو کنترل میکرد و واقعا شانس با رئال بود که بیشتر نشد اختلاف

البته منم با دوستمون malkemid موافقم که با این یه بازی دور رفت نمیشه نتیجه گرفت که دور ، دور تیم های آلمانی هست و زمان افول فوتبال اسپانیا ، یا اینکه نتیجه جبران نشدنیه و فینالیست شدن آلمانی ها تقریبا قطعی است

بارسا تو بازی رفت مقابل میلان هم چندان بازی خوبی ارایه نکرد و یه جورایی خود من به شخصه شک داشتم بتونه جبران کنه ، بارسا هنوز هم به نظرم بارسا است و با بهتر شدن مسی واسه برگشت احتمال صعود هم هست واسه این تیم

به نظر من چون رئال سخت تر از بارسا میتونه تعداد گل های زیاد بزنه ، اگه این یه گل رو هم نزده بود امید هاش تا حدودی از بین میرفت . البته واسه زدن همون 3 تا هم باید چاره ای پیدا کنند چون دورتموند خیلی خوب دفاع میکرد و مثه این که داره تبدیل میشه به گربه سیاه رئال

2. این کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

تازه گل چهارم هم مولر رفته بود پشت سر پیکه وایساده بود بدون اینکه یه تعارف بهش بزنه
    بازیکنای بارسا هم که اصلا هندبال بازی نمیکردن
    این حق بارسا بود که خورده شد،باید 3-4 تایی میزدن چون انصافا کلی مالکیت توپ داشتن
    بردیا جان اشتباه نشه..ببین بازی رفت و برگشت یعنی اینکه اگه یه بازی خراب کردی٬ بازی بعد بتونی جبران کنی. ولی با اشتباهاتی که بود عملا فرصت جبران از بارسا گرفته شد. نظر شخصی من اینه که سه تا گل اول مشکل داشت و یه پنالتی هم پیکه داد. یعنی می شد نتیجه ۲-۰ باشه. خوب اونوقت جبران این نتیجه برای بارسا( مشروط بر اینکه مث رفت بازی نکنن!) امکان پذیر بود ولی الان دیگه بارسا بازی برگشت رو هم میشه گفت از دست داده.
    در اینکه بازی رفت بارسا واقعا هیچ حرکت مثبتی نداشت شکی نیست. ولی شاید اگه کمتر گل می خورد می تونست بازی برگشت رو با امید بیشتری دنبال کنه.

4. 5 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

کسی نگفت بهترین لیگ دنیا و ..

ولی تیمی که ورشکسته شده رو بیای با یه برنامه برسونی فینال اروپا اونم بدون بهترین بازیکن تاریخ(!) و تیم منتخب دنیا به نظر شما چیزی غیر از برنامه ریزی و هدف هست؟!
    در مورد بایرن هم می به وضوح اینو دید..

وقتی شما به تیم برتر این مدت چهارتا گل میزنی اونوقت میشه فهمید قدرت فوتبال اروپا دیگه دست بارسا نیست..

فرض کنین جای لوا مسی چهارتا گل می زد .. اونوقت می شد دوستان رو جمع کرد؟!
    اما کسی اینجا چیز غیر واقعی نمیگه..

تو تیم آلمانی اومدن قهرمان و نایب قهرمان لالیگا رو چهارتایی کردن .. معنی این می تونه برتری آلمان ها باشه دلیلش هم اینه که این برد ها رو اتفاق و شانس نبود .. اسپانیایی ها حرفی برا گفتن نداشتن..
    مطمئن باشین بازی برگشت هم در کار هست و اونجا هم خواهیم دید..
    +
    جلو اسپانیا و ایتالیا هم به قول دوستان بارسایی، آلمان به خودش باخت

6. 8 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بردیا جان اشتباه نشه..ببین بازی رفت و برگشت یعنی اینکه اگه یه بازی خراب کردی٬ بازی بعد بتونی جبران کنی. ولی با اشتباهاتی که بود عملا فرصت جبران از بارسا گرفته شد. نظر شخصی من اینه که سه تا گل اول مشکل داشت و یه پنالتی هم پیکه داد. یعنی می شد نتیجه ۲-۰ باشه. خوب اونوقت جبران این نتیجه برای بارسا( مشروط بر اینکه مث رفت بازی نکنن!) امکان پذیر بود ولی الان دیگه بارسا بازی برگشت رو هم میشه گفت از دست داده.
    در اینکه بازی رفت بارسا واقعا هیچ حرکت مثبتی نداشت شکی نیست. ولی شاید اگه کمتر گل می خورد می تونست بازی برگشت رو با امید بیشتری دنبال کنه.
    گل اول یه درصد هم مشکل نداشت
    تو به اسکرین شات هایی که از لحظه هد زدن دانته گذاشته که دستش روی شونه آلوز هستش توجه نکن
    قاعدتا اگه هایلایت بازی رو داری یه دور دیگه نگاه بکن گل اول رو به حالت عادی متوجه خطا نبودنش میشی
    دانته شاید حدود یک صدم ثانیه قبل ازینکه بخواد سر رو بزنه دست رو شونه آلوز میزاره نه اینکه بخواد دستاشو بزاره رو شونه آلوز و بپره و مانع پرش آلوز بشه
    اصلا پرش دانته رو بخوای با آلوز مقایسه بکنی امکان نداشت که آلوز بخواد بالاتر بره چون حالت بدنش برای سر زدن مناسب نبود از همون اول

سر گل سوم کوچکترین بحثی نیست،مولر تریپ بسکتبالی برای آلبا رفتش
    گل دوم تصویرای زیادی ازش گذاشته شده،اگرم آفساید بوده یه آفساید خیلی سخت و در حد چندسانتیمتری بوده که با وجود تجمع بازیکنا تو محوطه تصمیمش خیلی سخت بوده ولی یه نکته کوچیک قبلش جا موند،سر همین صحنه منجر به کرنر هم بازم توپ رو یکی از بازیکنای بارسا اون وسط با دست زد که بازیکنای بایرن همه دوباره اعتراض میکردن که هند شده ولی داور بازم ندیده بود ولی خب پشت سرش بایرن یه گل زد که باعث شد توجها از هند معطوف به آفساید بشه
    با این حال قبول دارم 1 گل بایرن صددرصد مشکل دار بود و یه گلشم به شدت بو دار ولی هیچ رقمه تو کت من نمیره که یه سری طرفدارای بارسا میگن که داور ما رو بازنده کردش و حق ما باخت نبودش چون همونا هندبال بازی کردن تیمشونو فراموش میکنن و فقط به گلای بایرن اشاره میکنن و با زیرکی خاصی از اعتراف به اشتباهات داور توی محوطه جریمه طفره میرن

8. 11 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

وقتی شما به تیم برتر این مدت چهارتا گل میزنی اونوقت میشه فهمید قدرت فوتبال اروپا دیگه دست بارسا نیست..
    به فرض درست بودن هر دو بازی نتیجه گرفتن از دو شب فوتبال! که کدوم لیگ برتره یا کی قدرت اروپاست جز احساس و کل نیست. حالا کدومشه؟ دنبال نتیجه گیری نیستیم ولی اگه قصد نتیجه گیری باشه تنها نتیجه ای که از یک 4-0 با 3 گل اشتباه داوری اونم سه گل اول میشه گرفت اینه که داوری افتضاح یا اگه با سرمربی جنتلمن بارسا طرف نبودیم جنایت تاریخ بود. غیر از اینه؟ آفساید و تنه به اون واضحی که نیازی به تفسیر نداشت ولی خطای گل اول جالبیش به این بود که در ادامه بازی داور یک دست سانچز روی مدافع بایرن به همون حالت رو خطا گرفت. مهاجم بایرن دو دستی آلوز رو مهار کرده بود.

10. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

به نظر میرسه امسال سال آلمان ها باشه.... انشالله سال آینده چلسی با رادامل فالکائو و مورینیو یه پای فینال... بقیه تیم ها واسه پای دیگش بجنگن

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نصف حرفات رو قبول دارم نصفیش نه
    کلی هم نقل قول گرفتم که اون قسمت ناموافق رو بگم
    بایرن سوار بر بازی بود. این تنها نکته قطعی هست که میشه گفت حالا من میگم گل دوم رو داور آفساید می گرفت (پس دیگه خبری هم از خطای گومز رو گل بهدی نیست)
    ولی سوال من اینجاست که اگه بازی این طور پیش میرفت چه کسی میتونه تضمین بده که نتیجه 4-0 (با دو گل سالم دیگه!)یا اصلا 5-0 به وجود نمیومد؟! (احتمال اینکه بایرن بعد گل مردودش چندتا گل بزنه بیشتر بود یا اینکه بخواد بشینه عقب و بازی پایاپای بشه؟)

یه موقع داریم در مورد چلسی بارسا صحبت میکنیم که چلسی بهتر بازی میکنه و داور پنالتیش رو نمیگیره خوب اینجا نتیجه کاملا برخلاف جریان بازی داره برمیگرده
    ولی بازی پریشب گیرم اصلا همون گل اول رو داور خطا میگرفت، من میگم احتمال اینکه بایرن 4 تا دیگه میزد خیلی بیشتر از این بود که نتیجه بخواد 2-0 یا چیز دیگه ای بشه!

13. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

به نظر من دو شب گذشته به اسپانیایی ها که خیلی در برچسبِ دفاع اتوبوسی, بازی تدافعی, تخریبی و کسل کننده
    به حریفاشون ید طولایی دارند نشان داد که چیزی که از حمله مهتر نباشه, کم اهمیت تر نیست دفاع کردنه. همین خوب دفاع کردن
    هم هنر میخواد.

بک نکته جالب دیگه اینه که طرفدارای بارسا و رئال هنوز باور نکردند که شاید فوتبال اسپانیا رو به افول گذاشته! این حقیقتیه که نه فقط
    با بازی های این مرحله بلکه در طول فصل خودش نشون داد. شما نگاهی به مقاطع حساس فصل بندازید متوجه میشید.
    در یک هشتم بارسا بازی رفت از میلان شکست میخوره, در بازی برگشت علارغم نتیجه خوب اگر تک به تک نیانگ جای تیرک به دروازه میرفت
    شاید بارسا حذف شده مسابقات بود. در یک چهارم بارسا با دو تساوی به مرحله بعد رفت و در نیمه نهایی با ارائه یک بازی بی خطر 4 گل از بایرن خورد.
    از اونطرف, غول دیگه اسپانیا شاید اگر نانی اخراج نمیشد هرگز به مرحله بعد نمیرفت, در برابر گالاتاسرای در بازی برگشت یک نمایش ضعیف داشت و تا مرز
    حذف در مسابقات هم میتونست پیش بره و در نیمه نهایی با 4 گل از دورتموند شکست خورد!
    مالاگا, تیم قابل احترام دیگه از اسپانیا هم در مرحله یک هشتم در بازی رفت در شرایط حذف قرار گرفت اما خوب تونست به مرحله بعد راه پیدا کنه.

قصدم از این حرفها این نیست که بگم رئال و بارسا شایسته حضور در این مرحله نیستند, برعکس, قبلا هم گفتم این 4 تیم شایسته ترین ها بودن.
    میخوام بگم تیم هایی که در این فصل با اما و اگرها و شایدهای فوتبالی تا این مرحله رسیدند و با توجه به عملکردشون نمیتونن دایعه سلطه بر فوتبال
    اروپا داشته باشند, بیشتر روی صحبتم با بارساست, چون رئال که توی ده اخیر قهرمانی نداشته که بخواد ادعایی داشته باشه.
    من فکر میکنم جام جهانی 2014 هم میتونه شروع نقطه پایانی بر درخشش استثنایی یک نسل از فوتبال اسپانیا در رده ملی باشه.

در مورد اشتباهات داوری هم که همیشه هست و خواهد بود یکبار به نفع, یکبار به ضرر. اما اگر هم اشتباهات داوری در بازی بارسا و بایرن هم کنار بزارید
    بارسا نه تنها هیچ چیز قابل دفاعی در برابر بایرن نشان نداد, بلکه بازی قابل انتقادی هم به نمایش گذاشت.
    شکی نیست که بارسا در چند سال گذشته یکی از بهترین تیمهای تاریخ بوده, اما قراره این تیم تا ابد بهترین باقی بمونه؟ هر فرازی یک فرود گریز ناپذیر داره.
    رسیدن به اوج سخته, اما سخت تر از اون ماندن در اوجه.

15. 11 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه comeback pep's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

گل اول یه درصد هم مشکل نداشتتو به اسکرین شات هایی که از لحظه هد زدن دانته گذاشته که دستش روی شونه آلوز هستش توجه نکنقاعدتا اگه هایلایت بازی رو داری یه دور دیگه نگاه بکن گل اول رو به حالت عادی متوجه خطا نبودنش میشیدانته شاید حدود یک صدم ثانیه قبل ازینکه بخواد سر رو بزنه دست رو شونه آلوز میزاره نه اینکه بخواد دستاشو بزاره رو شونه آلوز و بپره و مانع پرش آلوز بشهاصلا پرش دانته رو بخوای با آلوز مقایسه بکنی امکان نداشت که آلوز بخواد بالاتر بره چون حالت بدنش برای سر زدن مناسب نبود از همون اولسر گل سوم کوچکترین بحثی نیست،مولر تریپ بسکتبالی برای آلبا رفتشگل دوم تصویرای زیادی ازش گذاشته شده،اگرم آفساید بوده یه آفساید خیلی سخت و در حد چندسانتیمتری بوده که با وجود تجمع بازیکنا تو محوطه تصمیمش خیلی سخت بوده ولی یه نکته کوچیک قبلش جا موند،سر همین صحنه منجر به کرنر هم بازم توپ رو یکی از بازیکنای بارسا اون وسط با دست زد که بازیکنای بایرن همه دوباره اعتراض میکردن که هند شده ولی داور بازم ندیده بود ولی خب پشت سرش بایرن یه گل زد که باعث شد توجها از هند معطوف به آفساید بشه با این حال قبول دارم 1 گل بایرن صددرصد مشکل دار بود و یه گلشم به شدت بو دار ولی هیچ رقمه تو کت من نمیره که یه سری طرفدارای بارسا میگن که داور ما رو بازنده کردش و حق ما باخت نبودش چون همونا هندبال بازی کردن تیمشونو فراموش میکنن و فقط به گلای بایرن اشاره میکنن و با زیرکی خاصی از اعتراف به اشتباهات داور توی محوطه جریمه طفره میرن
    دوست خوب من؛ اجازه بدين من قانع نشم! اينكه ميگى گل اول يه درصد هم اشكال نداشت، صرفا ادعاست! ببين عزير، دانته با هر دو دست آلوس رو گرفت و اصلا اجازه پريدن به آلوس نداد. خب اين مسلما خطاست! چرا اينقدر سعى در توجيه يه مطلب به اين واضحى ميكنيد؟ گل دوم هم مشخصا آفسايد بود چون پاى راست گومز توى آفسايد بود و طبق متن صريح قوانین ، گل مردود بوده. روى گل سوم هم خطاى مولر كاملا مشخص بود!اينا دقيقا متن قوانین داوريه و از سوى خيلى از مجلات معتبر از جمله ماركا مورد تأييد قرار گرفته!من برخلاف بقيه دوستان فكر ميكنم كه بارسا با توجه به داشته هاش و مصدوميت مسى روش خوبى رو انتخاب كرد و موقعيت زيادى به بايرن نداد.در واقع بايرن نيمه اول غير از گل هيچ موقعيت خطرناكى نداشت. نيمه دوم هم تا قبل از خوردن دو گل اشتباه ديگه، باز هم موقعيت چندانى به بايرن نداد و اين براى خط دفاع ضعيف بارسا موفقيت به حساب مياد.

17. 2 کاربر از comeback pep بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

به نظر من صحبت هایی که دوستان بارسایی در در مورد داوری داشتند و دارند شاید به خاطر اتفاقات بازی چلسی - بارسای مشهور باشه .
    شاید به نوعی حداقل برای ارمش روحی خود بچه های بارسایی باشه (یا شاید برای توجیح اون بازی ). برای جبران اون اتفاقات بازی با چلسی . (همون عذاب وجدان )

وگرنه اگر بدون عینک هواداری از تیمی ، به داوری بازی بایرن - بارسا نگاه کنیم تنها می تونیم بگیم داوری وحشتناک بدی رو داشتیم !
    دو گل بایرن مشکل داشت و صحیح نبود ( البته روی گل افساید گومز بحث زیاد می شه و مخالفان و موافقانی داره هنوز ) ولی از اون طرف دو هند واضح و پنالتی مشخص رو داور نگرفت .

فکر کنم بعد از گذشت چند روز دوستان در مورد داوری کمی اروم تر و منطقی تر صحبت خواهند کرد

19. 6 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •