بابا نگران نباش حتما برا PC هم یه فکری کرده دیگه!
بابا نگران نباش حتما برا PC هم یه فکری کرده دیگه!
بازی برای PC منتشر میشه ولی با تاخیر حدود 3 هفته ای
برای Xbox 360 و PS3 بازی 30 اکتبر منتشر میشه و برای PC هم 23 نوامبر...
قبلا یه شایعاتی درباره بخش co-op multiplayer بازی شده بود که برای بار اول هست تو این سری این بخش قرار داده شده اینطور که اطلاعات منتشر شده این بخش از 4 بازیکن پشتیبانی میکند جزئیات کامل این خبر رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتشر کرده.
Ubisoft همینطور درباره نسخه PC این عنوان اعلام کرد در دسامبر منتشر میشه نسخه کنسول PS3 و 360 هم در October 30 در US و October 31 در Europe منتشر میشود.
یه ویدئو جدید هم از بازی منتشر شده تو لینک زیر موجود هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Assassin’s Creed III screens show Wolf Pack multiplayer modeیک سری تصاویر برای بخش چند نفره که این تصاویر رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نشان داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون کاش اون قسمتایه مهی و آبی رنگ هوا تو خود بازی هم باشه!(من عااااااااااااشق هوای آبی و مهی هستم!)
تریلر گیم پلی Boston رو دیدم ،به نظر من یوبیسافت خوب تونسه هم سریای قبلیو و هم یه اتمسفر جدید رو با هم تلفیق کنه ...میشه واقعا حس کرد که بازی AC هسش !
بازم Bow یه جوریه ،مخصوصا زاویه دوربین وقتی میخواد با Bow بزنه اصن خوب نیس...به هر حال عالی بود !
تصاویر جدید منتشر شده از بازی
دوستان من برام یه سوال شده چرا هر شرکت تصاویر بازی ای رو که میخواد منتشر کنه با گرافیک و کیفیت پایین منتشر میکنه؟
سلام حالت خوبه
به نظرم این سکرین شات ها این گیم هستن ها
بعدش کجا گرافیکش پایینه؟![]()
داری مسخره میکنی؟(عجب آدم بی فرهنگی
)
به عکس زیر با دقت نگاه کن:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)