تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 21 اولاول ... 7131415161718192021 آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 201

نام تاپيک: *+=[مقايسه]=+* Unity يـــا UDK ؟ // قوانين در پست اول

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

دوستان از بین این موتورها کدوم واسه یادگیری یه تازه کار (تازه کارم که نه کسی که تقریبا هیچی نمیدونه) خوبه ؟

ولی ویدئو آموزشی داشته باشه
    بعد موتورش یه طوری باشه گرافیکی(دو بعدی و سه بعدی منطورمه) همه فن حریف باشه ! مثلا پشتیبانی از ترنسپرنت و فایل های فلش و ...
    خوب برنامه نویسی بلدی ؟ چه زبانی ؟
    اگه هیچی از برنامه نویسی نمیدونی بهترین گذینه Quest 3D هست . البته همونم خیلی سخته ولی کم کم با ساختار برنامه نویسی هم اشنا میشی و بعد خیلی کمکت میکنه اگه خواستی یه موتور دیگه با یه زبان برنامه نویسی دیگه رو یاد بگیری . تا اینجا هم که این تایپیکو دنبال کردم همه قابلیتهای این موتورها رو داره ولی استفاده از اونا پیچیدس یا مثلا باید به برنامه اضافه کنی اون قابلیتو .
    کدومشون ساده تره؟
    Unity
    ابته اساتید اینجا هستن بهتر میتونن کمک کنن من چیزی بارم نیس !

یکی از بچه های اینجا داره بازی میسازه قراره کمکش کنم واسه گرافیک و .... میخوام یه خورده کلیات ازش یاد بگیرم اگه یادم بده
    یادت میده !
    Last edited by Reza Azimy_RW; 23-01-2011 at 14:27.

2. 2 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iload's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من فقط یه جمله میگم :

یه موی کندیده UDK رو به 1000 تا Unity نمیدم . یا به عبارتی یه ادیتر در حال هنگ UDK رو با کل Unity عوض نکنید . تمام!.

نکته : تجربه کار با جفتشون رو دارم .

4. 4 کاربر از iload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

من هم بعد از کلی کار کردن با هر دو ادیتور اعلام میکنم UDK بهتره ... Unity چند تا چیز اساسی رو نداره که واقعا سرعت ساخت بازی رو میاره پایین

6. 6 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

رفیق شفیق همون اول کار میکردی باهاش ! کلی چیز دانلود کردیم ! گمراه شدیم رفت !
    هر چند الافتیم !

آخر فروم باز iload's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هم بعد از کلی کار کردن با هر دو ادیتور اعلام میکنم UDK بهتره ... Unity چند تا چیز اساسی رو نداره که واقعا سرعت ساخت بازی رو میاره پایین
    سلام

دمت گرم که حق رو میگی . ممنون از این رفتار درست

هر چند الافتیم !
    شما که نباید به حرف من یا اقا سعید انتخاب کنی . خودت تست کن شاید یونیتی برای تو از UDk بهتر بود ؟!

9. 5 کاربر از iload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

هر چند الافتیم !
    یونیتی مشکل UV کردن و ساخت شیدر داره که واقعا من رو زده کرد ! توی فیدبک ها قول داده بودن که این مشکل رو توی یه آپگرید از نسخه ی 3 بر طرف میکنن که این کار رو انجام ندادن.
    در هر صورت از همه ی دوستان که با خوندن این تاپیک یونیتی رو انتخاب کردن عذرخواهی میکنم

11. 5 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

آه خدای یک زمانی من به شدت از udk دفاع می کردم تا اینکه سعید جان خودمون من به شدت از udk زده کرده کشوند طرف یونتی .
    خوب درسته یونتی مثل udk نمیشه اما در حد خوش خیلی خوبه!
    دوست عزیز مشکل untiy اینکه خیلی چیز ها udk نداره .اما بگید که script نویسی تو udk پدر آدم در می آره .مگرنه یونتی به دود پای
    udk نمی رسه .اما طبق حرف شما عزیزان برای یونتی کلی ادیتور برای شیدر هست.

13. 3 کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

آه خدای یک زمانی من به شدت از udk دفاع می کردم تا اینکه سعید جان خودمون من به شدت از udk زده کرده کشوند طرف یونتی .
    خوب درسته یونتی مثل udk نمیشه اما در حد خوش خیلی خوبه!
    دوست عزیز مشکل untiy اینکه خیلی چیز ها udk نداره .اما بگید که script نویسی تو udk پدر آدم در می آره .مگرنه یونتی به دود پای
    udk نمی رسه .اما طبق حرف شما عزیزان برای یونتی کلی ادیتور برای شیدر هست.
    برای شیدر نویسی کلی ادیتور هست ( هنوز هم میگم ) و حتی بعضی هاشون در حد متریال ادیتور مایا هستن ( بدون اغراق ) ولی مشکل اینجاست که نسخه ی Final همه ی این ادیتور ها پولی شده ! با نسخه ی Beta هم هر شیدری میسازی یه Logo از کمپانی سازنده میفته روی اون متریال! توی اسکریپت نویسی بر خلاف تصور UDK بهتره ! درسته یونیتی خیلی خیلی انعطاف پذیرتره و هر چیزی که فکر کنی میشه باهاش بسازی ولی متأسفانه برای ساده ترین چیز ها ( بالا یا پایین رفتن یک شیء وقتی یک دکمه رو بزنیم ، روشن یا خاموش کردن یک لامپ و یا حتی سیستم UI ) توی یونیتی باید کد بزنی ولی توی UDK همش توی کمتر از 1 دقیقه انجام میشه ! تا قبل از اومدن یونیتی 3 سازنده ها همه میگفتن که یونیتی توی این نسخه برای ساخت فول گیم آماده میشه ولی متأسفانه این حرفشون اصلا درست نبود چون اگه خودشون هم به این حرفشون اعتقاد داشتن برای 3rd Person Prefab توی یونیتی 3 یه کنترل آرکید گونه نمیزاشتن.

اگر وقت کنم یه پست میزنم که کامل توضیح بدم چرا بیخیال یونیتی شدم

15. 3 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوستان چرا همه تون فکر می کنید سوم شخص یا اول شخصه بهترین بازی های دنیا هستند بزارید یک مثال بزنم ChickenInvaders2Xmas بازی آرکید جالبی بود که همه ازش خوش آومد مهم ایده بازی و خلاقیت بازی ساز ها و مهارت برنامه در گیم پلی و ذوق گرافیست هست.برای مثال dreamland بازی پر طرفدار بود که توسط استدیو فنایی زده شده بیرون .مشکل سر اینجین نیست .یونتی هم موتور خوبیه هست درسته UDK عالیه یونیتی در حد قدرت منده هست.این مقایسه دقیقا مثل اینکه که بیایی VB6 رو VS2010 مقایسه کنیم.

ولی خودمونیم سعید جان اوضاغ دقیقا برعکس شد.
    Last edited by parvizamd; 24-01-2011 at 16:41.

17. 2 کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

دوستان چرا همه تون فکر می کنید سوم شخص یا اول شخصه بهترین بازی های دنیا هستند بزارید یک مثال بزنم ChickenInvaders2Xmas بازی آرکید جالبی بود که همه ازش خوش آومد مهم ایده بازی و خلاقیت بازی ساز ها و مهارت برنامه در گیم پلی و ذوق گرافیست هست.برای مثال dreamland بازی پر طرفدار بود که توسط استدیو فنایی زده شده بیرون .مشکل سر اینجین نیست .یونتی هم موتور خوبیه هست درسته UDK عالیه یونیتی در حد قدرت منده هست.این مقایسه دقیقا مثل اینکه که بیایی VB6 رو VS2010 مقایسه کنیم.

ولی خودمونیم سعید جان اوضاغ دقیقا برعکس شد.
    اولین نفری که توی این فروم اومد و گفت که دست از ساختن Full Game با کیفیت کم بر دارید من بودم ... دقیقا همین بازی های آرکید رو میشه توی UDK با کیفیت بهتر در آورد. اصلا من خودم The Secret ( پروژم ) رو بیخیال شدم و چسبیدم به ساخت بازی آرکید و هدفم هم Xbox Live هست.
    حرف من این نبود که نمیشه با یونیتی بازی اول شخص یا سوم شخص ساخت. حرفم این بود که خود سازنده ها با کار هایی که کردن مشخص کردن که هنوز انجین خودشون رو به عنوان یه انجین سازنده ی فول گیم قبول ندارن
    پرویز جان الان درست حسابی برو تحقیق کن
    مطمئن باش تو هم بر میگردی سمت UDK

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •