پس با این توصیفات . من باید خیلی خوش به حالم باشه چون معمولا سرعت من بین 30 و 25 هست .
پس با این توصیفات . من باید خیلی خوش به حالم باشه چون معمولا سرعت من بین 30 و 25 هست .
سلام
دوستان می شه بگید کدوم قسمت سایت ایرانسل، مربوط به سرویس EDGE می شه؟ تو صفحه ی اول گشتم پیدا نشد.
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
هه هه
یه چیزی اونورتر
منم همین سرعت رو دارم
اگه ممکنه میتونی بگی حدودا در کجا هستی و یا در کدوم منطقه
شاید خیلی از دوستانی که بخواهند این سروییس رو بگیرند برایشون ای نسئوال پیش باید که منطقه اونها این سرویس رو پوشش میده یا نه.
میتونی گی ؟
---------- Post added at 10:34 PM ---------- Previous post was at 10:32 PM ----------
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از جواب سریعتون.
پس وقتی با گوشی به نت وصل می شیم، اگه منطقه پشتیبانی شده باشه و گوشی قابلیتش رو داشته باشه، خود بخود از EDGE استفاده می شه.درسته؟
من کلا از گوشی برای دانلود استفاده نمی کنم، ولی پارسال یه بار پیش اومد دانلود کردم، سرعتش رو 14 بود. پس اون موقع از EDGE استفاده کردم؟
من اصلاً اون طرح های تشویقی رو فعال نکردم ... گوشیم ویندوز موبایله ... تا USB رو وصل کردم و حالت modem phone رو انتخاب کردم خودش وصل شد به EDGE ....
سرعتم بین 8 تا 20 متغیر بود ... البته فکر کنم الان چون شبه جمعه است ترافیک بالاست ... ولی با ویندوز موبایل خیلی خوبه ... واسه کسانی که ADSL ندارن عالیه ...
نه بابا
داداش من 3 سال پیش که GPRS مجانی شده بود برای یه مدت داشتم و استفاده میکردم
گوشی رو تا میچرخوندم قطع میشدبازم خوبه تا نیم متر 6 جواب میده.
نه کلاایرانسله دیگه![]()
چوب آهن دیوارهای های ضخیم تاثیر زیادی در سیگنال آنتن دارن
سئوال اولتون جوابش بعله هستش
سئوال دوم هم شاید اینجوری بوده که شما میگید من که امتحان نکردم ولی یکی از نشونه هاش علامت E هست که به صورت یک ایکن روی صفحه دسکتاپ موبایلتون میفته/.
خوبی گوشیهای پاکت پی سی اینه که با ویندوز روی سیستم خوب مچ میشوند و خودشون درایورشون رو بصورت سینکورنایز به سیتم شناسایی میکنند.
یک منو بصورت پاپ اپ باز میشه و ممکنه چندتا گزینه داشته باشه که همون اول اگر مودم رو انتخاب کنید بصورت مودم فعال میشه وگرنه میشه رم ریدر و یا مدیا پلایر و... قبلا امتحان کردم.
گوشی منم همین قابلیت رو داره ولی فقط به عنوان یک رم ریدر عمل میکنه.
سلام
من طرح 1 روزه رو انتخاب کردم فقط ببینم سرعتش چطوره
شانس که نداریم تو محل کار با 3 کیلو دان میکردآپلود هم تعطیل بود 100 متر که از محل دور شدم با 25 الی 30 دانلود میکرد
الان که در منزل تست کردم دانلود 25 تا 30 هستش آپلود هم تقریبا 2 هستش
اینم تست سرعت یک عکس 26 کیلو تقریبا 18 ثانیه آپلودش طول کشید
در مورد مرورگر بنظرم فایرفاکس خیلی بهتر اپرا هستش
چون با هر دو تست کردم فایرفاکس خیلی سریعتر صفحه ها رو باز میکنه
اون روتر تو فکر کنم خروجی USB داره که بهش 3G بزنی اره ؟
بزنش به این ببین راه میده
اینجاست که میگن از تکنولوژی باید به نحو احسن استفاده کرد.![]()
سرعتم امشب هم روی 28 هست
مشکلی نیست
رفتم و یک قایل رو یکی از هاستها م ریختم و دانلود کردم
16 تا کانکشن هم برقرار کردم که دانلود منیجرم به زحمت نیفته
خوشبختانه ایرانسل هنوز قابل اعتماده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)