خوب گفتم یه گزارش کار بدم
1. هوش مصنوعی کامل شد
2. مرحله ی 1 طولانی شد و آخرای کارشه.
3. جون فقط مونده
4. غار در حال تکمیله....
خوب گفتم یه گزارش کار بدم
1. هوش مصنوعی کامل شد
2. مرحله ی 1 طولانی شد و آخرای کارشه.
3. جون فقط مونده
4. غار در حال تکمیله....
شات از غار :
سلام عزيز
آقا شما كار با يه نرم افزار 3 بعدي رو حتما ياد بگير ... من شات هاي قبليه بازيتون رو هم ديدم همه ي مدل هاتون با Cube ساخته شده ! مثلا چند تا Cube رو گذاشتی رو هم شده يه برجكار با مايا يا مكس اصلا سخت نيست براي كار مبتدي Tutorial هاي سايت Autodesk كافيه ... اگه هم ميخوام حرفه اي بشي آموزش هاي پی سی ورلد رو تهيه كن مطمئن باش اون پول و وقتي كه واسه مايا يا مكس صرف ميكني در مقابل كيفيت و سرعتي كه توي ساخت بازيت به دست مياري هيچه ...
آرمین جون ممنون
آقا سعید اتفاقا دارم مکس یاد میگیرم ولی آموزش مناسبی پیدا نکردم
اگر شما دارید ، بدید ممنون میشم
بزار یک نکته بهت بگم سعید جان درست میگه شما بیشتر مدل ات بلوک هست این در بعد ها تو گیم استدیو برات مشکل ایجاد می کنه بعد شما اگه بازی ات به پایان رسید از من به شما نصحیت اسم واقعی ات بنویس نه amir rezaS
کارت خوبه .
ادامه بده . کار در حد بازی سه بعدی مستقل خیلی خوبه و از نظر من مهم گرافیک بازیت نیست و سعی کن بیشتر رو گیم پلی کارکنی . اگه یه دمو هم بذاری عالی می شه .
موفق باشی
چرا؟اسم واقعی ات بنویس نه amir rezaS
فرقی نمیکنه..........
ممنون ، اگر تونستم حتما............ادامه بده . کار در حد بازی سه بعدی مستقل خیلی خوبه و از نظر من مهم گرافیک بازیت نیست و سعی کن بیشتر رو گیم پلی کارکنی . اگه یه دمو هم بذاری عالی می شه .
موفق باشی![]()
یک نگاه کن نام مستعار هیچ وقت واسه یک مستقل خوب نیست چرا اینو میگم فرض کنید شما بازی تموم کردی بعد نام مستعار می زنی به ترتیب دست دیگران برای اینکه بگن کار منه باز گذاشتی ممطمن باش فرق می کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)