سلام
مال من زده بود 95%. يكدفعه از 89% پريد 95% مال بقيه هم همينجوري بود راستي Patch من كار نكرد مال شماها كاركرد.
آقاي بايرن مرحلهي توي غار رو با كمك Patch رفتي
ممنون
سلام
مال من زده بود 95%. يكدفعه از 89% پريد 95% مال بقيه هم همينجوري بود راستي Patch من كار نكرد مال شماها كاركرد.
آقاي بايرن مرحلهي توي غار رو با كمك Patch رفتي
ممنون
[QUOTE=oomidd]سلام
بچه ها مژده مژده من تونستم اين قسمت رو رد كنم يه راه حل هم بيشتر نداره تا جايي كه ميتونيد از وقتي كه زيردريايي اژدر ميزنه تا اون دروازه بپريد آره تاجايي كه ميتونيد بپريد يادتون نره به جلو نگاه كنيد نه به بالا نه به پايين تا سرتون هم گيج نره. نبايد زخمي هم بشيد بعد
سلام بعد از اين كه اونجا رو رد كردم منظورم پلي كه روش مي پري بعدش يه تابلوديگه هم هست كه روش ورد مي خونه بعدش نمي دونم چه كار كنم آيا بايد اين ورد بخونم يا بيام پايين اصلا در خروجيش كجا است
خيلي ممنون![]()
![]()
سلام.
من که بدون پچ رد کردم اصلا هم مشکلی نداشتم !
Baker جان کجا رو میگی عزیز ؟
اگه غول آخر رو کشتی اون نگین رو بردار برو انتهای سالن اونجا بذار ورد رو بخون از دری که باز میشه برو خارج و بعد هم که باید همش فرار کنی مسیری هم که باید بری بعد چند بار رفتن مشخص میشه .
بعد به یک جای دیگه میرسه که یک نگین دیگه هست برو اونجا باز نگین رو بذار ورد رو بخون بعد یک در مخفی جلوت باز میشه برو اونجا و بازی تموم میشه .
مال من زده بود 96% ____ اين به خاطر اينه كه تقريبا همه دشمنها رو نكشتيم يا اينكه مثلا تو اون مرحله كه تو كشتي بوديم يه سري از ملوانها توسط اون غولهاي دريايي كشته شدند و خلاصه خيلي چيزهاي ديگه .
يه چيزي هم درباره مرحله پاياني بگم . شما هر چي سيستمتون از نظر گرافيك و Ram و cpu قوی تر باشه راحت تر میتونید این مرحله رو رد کنید یا مثلا هر چی Resolution رو پایین بیارید باز هم سرعت شما بیشتر میشه . البته برای دوستانی که سیستم خیلی قوی دارند لازم نیست که Resolution رو پایین بیارن . همون سیستم میتونه جوابگو باشه .
Last edited by rezamjir; 16-08-2006 at 12:37.
سلامنوشته شده توسط oomidd
چرا کار نکرد ؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟
خواهش میکنم بایرن جان . یه وظیفه بود .نوشته شده توسط bayern
سلام oomidd & rezamjir
Patch من هم كار نكرد و اين پيغام رو داد = DCoTEPatch_6.exe-Application Error
The application failed to initialize properly (0*c0000135).Click on to OK to terminate the application
سلامنوشته شده توسط bayern
امکان نداره . برای من خیلی راحت داره کار میکنه . خیلی عجیبه . شما به icon فایل دقت کنید . باید آیکون یه چیزی شبیه ستاره زرد رنگ باشه . درسته ؟
سلام
icon كه بمن داده قرمزه با يك ستاره زرد وسطش
سلامنوشته شده توسط bayern
میگم دقیقا کی Error میده ؟
موقعی که روی فایل دوبار کلیک میکنی یا موقعی که load رو میزنی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)