سلام .
خیلی وقته نوکیا با سامسونگ برای تولید صفحات گوشیهاش قرارداد بسته .
ولی این قیمت خیلی زیاده خدائی واسه N8![]()
مخلصیم .
سلام .
خیلی وقته نوکیا با سامسونگ برای تولید صفحات گوشیهاش قرارداد بسته .
ولی این قیمت خیلی زیاده خدائی واسه N8![]()
مخلصیم .
من به شوخی اون قیمتو نگفتم حاجی با این که خودمم از قیمتش سکته ی خفیف زدم . اگه اشتباه نکنم تو تاپیک ان 8 بود حدود یه هفته پیش قیمت زده بودن
1 میلیون 600 و به خودشون امیدواری می دادن که تا یه ماه دیگه 800 میشه
همین الانم حدود 920 با گارانتی داره پیش فروش میشه (تو ایران). 500 اولش میدی باقیش هم وقتی تحویل
دادن گوشی رو. در حالی که طبق اخبار سر و ته این گوشی رو هم بیاری 200 تومنه اونم با سودش حالا گیریم 300 تومنم گمرک و واسطه ها
سر جمع کنیم میشه 500 تومن
خیلی بی انصافیه 920تومن
یادش بخیر زمانی که Innov8 خریدم , قیمت دوربینش فقط 168000 تومن بود.کل گوشی 505 تومن
یه حساب سر انگشتی نشون میده قیمت واقعا منصفانه بوده
تو خارج از کشور هم قیمت تقریبا همین بود
خیلی ببخشید از بحث خارج شدم آخه قیمت حسابی منو شوکه کرد
Last edited by AlamtabC; 23-10-2010 at 22:50.
مقایسه صفحه نمایش گوشی ها در gsmarena
منبع
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به ترتیب اگه بچینیم :
1- wave و galaxy و C6
2- آیفون
3- ان8
4- ویو 2
5- x10
6- دیزایر hd
7- E900
بعد بعضیا! میان میگن صفحه x10 چیزی از super amoled کم نداره و اینا همش اسم و تبلیغاته![]()
یه چیز میگم فقط توروخدا دعوا راه نندازید!!!![]()
همونطوری که انتظار میرفت SAMOLED بهترین نمایشگر شد، نکته قابل توجه اینجاست ساخته ی خود سامسونگه......
چون بعضی شرکت ها!!!!امیدوارم منظورم رو فهمیده باشید....
حالا حرفم اینه، جی ای اس ام نباید E900 رو میزاشت.....اولا بهترین ال سی دی الجی نیست دوما یه موردی هستش که توش شک دارم، پس نمی گم(!).......
با این حال، وقتی عکس ها رو که دیدم به نظرم E900 بین LCD ها سرتر بود.........خواستید نشون میدم کجا.....حالا چه جور از همه بدتر شده من نمی دونم، کاش حداقل مساوی بود.....(بین LCD ها منظورمه، چون بالاخره انتظاری از LCD ها نمیره....)
در کل باید GD880 یا BL40 رو میزاشت....ولی خوشم اومد تو IPS اش کم نیاورد!!!![]()
super amoled vs super amoled plus vs retina
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
E7 رو هم فراموش نکنید اگه میشه یه مقایسه ازش با ARC بزارین من که چیزی پیدا نکردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
CBD NOKIA & SUPER AMOLED & RETINA
طبق بررسی که بین این 3 تا انجام دادم CBD نوکیا و SUPER AMOLED سامسونگ رنگها رو کمی گرمتر از RETINA نشون میدن.
هر سه تا هم ال سی دی عالی دارن هم تو محیط عادی و هم تو زیر نور آفتاب و تو محیط باز.
اگه از 100 بخوام به ل سی دی اینها نمره بدم:
SUPER AMOLED:نمره 100
CBD NOKIA:نمره 100
RETINA:نمره 95
Last edited by ninja3000sh; 22-04-2011 at 01:08.
بچه ها میدونم که هنوز این گوشی ریلیز نشده و خیلی نمیشه با اطمینان دربارش صحبت کرد
ولی صحبتهای زیادی در مورد اینکه Atrix پیکسلها رو نشون میده هست با وجود اینکه اونطوری که شنیدم این گوشی بالاترین تعداد پیکسل رو به نمایش میگذاره نظرتونن چیه؟
پست بعدی فکر کنم یه یه سالی طول بکشه!
البته به خاطر سوال منه فکر کنم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)