تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 32 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 317

نام تاپيک: Fable III

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان کسی کشف کرده این Gnomes ها چیکار میکنن؟ ( و هنوز کسی صندوقی که 50 تا Silver Key میخواد تا باز شه رو پیدا کرده؟ باید تویه Fair Fax باشه... )
    مثا تویه نسخه ی 2 ما Gargalys ها رو که پیدا میکردیم میرفتیم زیره پله Bower Stone Market بعد یک Tomp اونجا بود که اگه همه ی اونا رو جمع میکردی بهترین Cross Bow بازی رو میداد!
    این Gnomes ها هم حتمی باید یک همچین حالتی داشته باشه که آدم رقبتشو بگیره جمع کنه

آها یافتم :

40 تا Guild Seals میده ، یک Achivement و The Gnome Wrecker Legendary Weapen که فکر کنم باید یکی از بهترینا باشه! ( البته چند تا Silver Treasure هم هستند میدن )
    و اینم مقدار گلدی که واسه Gold Key Sanctury لازم دارید :

فکر کنم یکی از Legandry Weapen هام دقیقا به این قیمت بود!!
    اطلاعات بیشتر پیدا کردم میزارم.
    این عکس واقعا برای Fable 3 هست ؟؟؟؟!!!!
    این که بیشتر گرافیکش شبیه بازی های Ps2 هست !

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

این عکس واقعا برای Fable 3 هست ؟؟؟؟!!!!
    این که بیشتر گرافیکش شبیه بازی های Ps2 هست !
    نه ، گرافیک خود بازی با این زمین تا آسمون فرق داره ، نمیدونم چرا انقدر بازی تو این عکس بی کیفیته !

3. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

دیشب 5 ساعت بکوب بازی کردم واقعا حال داد . هی با خودم میگفتم این دیگه آخرین Questـه اما نمیشد ولش کرد . رفتیم زن گرفتیم بردیمش خونه شب اول رو برگزار کردیم یوهو دیدم یه بچه تو دسشته : دی خلاصه با این همه گرفتاریو Questهای فراوان نمیدونم این بچه چی بود این وسط ! کلا مارو از کار و زندگی انداخته فوق العادست

5. 3 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال The Rover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دیشب 5 ساعت بکوب بازی کردم واقعا حال داد . هی با خودم میگفتم این دیگه آخرین Questـه اما نمیشد ولش کرد . رفتیم زن گرفتیم بردیمش خونه شب اول رو برگزار کردیم یوهو دیدم یه بچه تو دسشته : دی خلاصه با این همه گرفتاریو Questهای فراوان نمیدونم این بچه چی بود این وسط ! کلا مارو از کار و زندگی انداخته فوق العادست
    شما هم یه سری توضیحات +18 رو بزار تو اسپویلر!

7. این کاربر از The Rover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

میانگین امتیازات بازی به 79 رسیده که همونطور که پیش بینی شده بود ضعیفترین این سری میشه با این امتیاز..........میانگین شماره یک84 و میانگین شماره دو 89 بوده........ .

بازی رو که چند روز پیش تموم کرده بودم ...در نتیجه از چند روز پیش هی هی دارم بازی رو ادامه میدم تا راهای فرعی و کلیدا و کلا جاهای مخصوصی بازی رو پیدا کنم...در کنارش هم ماموریتهای باقی مونده رو انجام میدم........ .

به نظر من که بازی کمی ناامید کنندس.....آخه خداییش چی این با شماره 2 فرق داره؟؟؟؟به غیر از تصمیماتی که تو این بازی می گیریم و یه شهر صحرایی و تغییر در منوها......... .و البته خیلی از ویژگیهای مثبت شماره 2 که حذف شده.

خود مولینو یه بار تو مصاحبش گفته بود ساختن fable2 عجولانه بود که خداییش راست می گفت اگه اون زمان fable 2 رو نمی ساخت و همین زمان fable3 رو میداد بیرون بازی یه میانگین امتیاز حدود 90 و شاید بالاتر می گرفت.

.
    Last edited by halflife g; 02-11-2010 at 12:57.

9. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

میانگین امتیازات بازی به 79 رسیده که همونطور که پیش بینی شده بود ضعیفترین این سری میشه با این امتیاز..........میانگین شماره یک84 و میانگین شماره دو 89 بوده........ .

بازی رو که چند روز پیش تموم کرده بودم ...در نتیجه از چند روز پیش هی هی دارم بازی رو ادامه میدم تا راهای فرعی و کلیدا و کلا جاهای مخصوصی بازی رو پیدا کنم...در کنارش هم ماموریتهای باقی مونده رو انجام میدم........ .

به نظر من که بازی کمی ناامید کنندس.....آخه خداییش چی این با شماره 2 فرق داره؟؟؟؟به غیر از تصمیماتی که تو این بازی می گیریم و یه شهر صحرایی و تغییر در منوها......... .و البته خیلی از ویژگیهای مثبت شماره 2 که حذف شده.

خود مولینو یه بار تو مصاحبش گفته بود ساختن fable2 عجولانه بود که خداییش راست می گفت اگه اون زمان fable 2 رو نمی ساخت و همین زمان fable3 رو میداد بیرون بازی یه میانگین امتیاز حدود 90 و شاید بالاتر می گرفت.

.
    راستشو بخوای منم با نسخه 2 بیشتر از این حال کردم .

ولی حالا بی خیال اینجا رو داشته باش :
    یه اچیومنj بازی هست که گفته 2000 امتیاز در بازی Mortar بگیرید .
    من امروز گرفتم ،اگه شما هم گرفتید که هیچ ولی اگه نگرفتید این توضیحاتش:

محتوای مخفی: mortar 
    یه قصر توی Mourningwood هست که قیمتش حدود 45000 تاس و دقیقا در انتهای جاده وجود داره .
    اونو برید بخرید و بعد برید پشت Canon که در طبقه ی بالاست .
    یه سری عملیات زامبی کشی دارید که اگه 2000 امتیاز بیارید یه اسلحه ی خیلی قوی بهتون میده .

11. 2 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز keb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ...رو به رو سراب ... پشت سر خراب..

پيش فرض

چه جالب بازی سیستم دوست یابی هم داره

13. این کاربر از keb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

راستشو بخوای منم با نسخه 2 بیشتر از این حال کردم .

ولی حالا بی خیال اینجا رو داشته باش :
    یه اچیومنj بازی هست که گفته 2000 امتیاز در بازی Mortar بگیرید .
    من امروز گرفتم ،اگه شما هم گرفتید که هیچ ولی اگه نگرفتید این توضیحاتش:

محتوای مخفی: mortar 
    یه قصر توی Mourningwood هست که قیمتش حدود 45000 تاس و دقیقا در انتهای جاده وجود داره .
    اونو برید بخرید و بعد برید پشت Canon که در طبقه ی بالاست .
    یه سری عملیات زامبی کشی دارید که اگه 2000 امتیاز بیارید یه اسلحه ی خیلی قوی بهتون میده .

آره اما این Legandry Weapen ای که میده زیاد قوی نیست!
    بعد کشتن تمام Gnomes ها اون زمانه که میفهمین Legandry Weapen یعنی چی
    منم بازی رو دیروز تموم کرم اما چه بسا که تازه شروه بازیه. ( جایه اون Tomb مخصوص Gargalys ها در Fable 2 هم تنها یک کیسه پول پیدا میکنید )
    در مورده iپورت سیو ها به Fable 3 که من اوله بازی برام تعجب که هیچ چیزی ندیدم یک چیزایی شنیدم که میگه این سیو ها تویه درون بازی تاثیر میگزاره و کار هایی که پدرت کرده (کاراکتر شما در Fable 2 ) رو در این نسخه نشون میده!!
    save import only lets villagers gossip about your fable 2 character
    اما اینکه چطوری سیو رو میشه ایمپورت کرد یا اصلا اتومات پورت میشه چیزی پیدا نکردم ان شالله پیدا میشه...
    راستی کسی تاریخچه ی شهر هایه Fable 2 رو میدونه که چی به سرشون اومد؟ من فقط شهر BloodStone رو میدونم که از تویه یکی از دیالوگ ها با Walter شنیدم که گفت اون شهر توسط Banshee ها گرفته شده و ...

15. این کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال The Rover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

آقا یه سوال:
    کلا کسایی که 360 نداشتن و 2 رو بازی نکردن آیا 1-ضرر کردن 2-این مثل همونه 3-این بهتره؟
    (لطفا بدون در نظر گرفتن نمره ی سایتا و به عنوان یه خوره RPG جواب بدید!)

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

به نظرم هردوتاشو آدم باید بازی کنه. هر دوش توپه! و کسی که ایکس باکس نداره و فقط اینو توی کامپیوتر بازی خواهد کرد ، یک کوچولو ضرر کردن!
    از لحاظ برتری هم ، اگه این طوری نمی دادن بازی رو ، و بجای دو سری هر الان تازه نسخه 2 شو میدادن خیلی بهتر میشد ، یعنی روی قبلیش بیشتر کار می کردند.
    کلا این نسخه اش از لحاظ آر پی جی بودنش قوی تره!

18. این کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •