این عکس واقعا برای Fable 3 هست ؟؟؟؟!!!!
این که بیشتر گرافیکش شبیه بازی های Ps2 هست !![]()
این عکس واقعا برای Fable 3 هست ؟؟؟؟!!!!
این که بیشتر گرافیکش شبیه بازی های Ps2 هست !![]()
نه ، گرافیک خود بازی با این زمین تا آسمون فرق داره ، نمیدونم چرا انقدر بازی تو این عکس بی کیفیته !
دیشب 5 ساعت بکوب بازی کردم واقعا حال داد . هی با خودم میگفتم این دیگه آخرین Questـه اما نمیشد ولش کرد . رفتیم زن گرفتیم بردیمش خونه شب اول رو برگزار کردیم یوهو دیدم یه بچه تو دسشته : دی خلاصه با این همه گرفتاریو Questهای فراوان نمیدونم این بچه چی بود این وسط ! کلا مارو از کار و زندگی انداخته فوق العادست
شما هم یه سری توضیحات +18 رو بزار تو اسپویلر!![]()
میانگین امتیازات بازی به 79 رسیده که همونطور که پیش بینی شده بود ضعیفترین این سری میشه با این امتیاز..........میانگین شماره یک84 و میانگین شماره دو 89 بوده........ .
بازی رو که چند روز پیش تموم کرده بودم ...در نتیجه از چند روز پیش هی هی دارم بازی رو ادامه میدم تا راهای فرعی و کلیدا و کلا جاهای مخصوصی بازی رو پیدا کنم...در کنارش هم ماموریتهای باقی مونده رو انجام میدم........ .
به نظر من که بازی کمی ناامید کنندس.....آخه خداییش چی این با شماره 2 فرق داره؟؟؟؟به غیر از تصمیماتی که تو این بازی می گیریم و یه شهر صحرایی و تغییر در منوها......... .و البته خیلی از ویژگیهای مثبت شماره 2 که حذف شده.
خود مولینو یه بار تو مصاحبش گفته بود ساختن fable2 عجولانه بود که خداییش راست می گفت اگه اون زمان fable 2 رو نمی ساخت و همین زمان fable3 رو میداد بیرون بازی یه میانگین امتیاز حدود 90 و شاید بالاتر می گرفت.
.
Last edited by halflife g; 02-11-2010 at 12:57.
راستشو بخوای منم با نسخه 2 بیشتر از این حال کردم .
ولی حالا بی خیال اینجا رو داشته باش :
یه اچیومنj بازی هست که گفته 2000 امتیاز در بازی Mortar بگیرید .
من امروز گرفتم ،اگه شما هم گرفتید که هیچ ولی اگه نگرفتید این توضیحاتش:
محتوای مخفی: mortar
چه جالب بازی سیستم دوست یابی هم داره![]()
آره اما این Legandry Weapen ای که میده زیاد قوی نیست!
بعد کشتن تمام Gnomes ها اون زمانه که میفهمین Legandry Weapen یعنی چی![]()
منم بازی رو دیروز تموم کرم اما چه بسا که تازه شروه بازیه. ( جایه اون Tomb مخصوص Gargalys ها در Fable 2 هم تنها یک کیسه پول پیدا میکنید)
در مورده iپورت سیو ها به Fable 3 که من اوله بازی برام تعجب که هیچ چیزی ندیدم یک چیزایی شنیدم که میگه این سیو ها تویه درون بازی تاثیر میگزاره و کار هایی که پدرت کرده (کاراکتر شما در Fable 2 ) رو در این نسخه نشون میده!!
save import only lets villagers gossip about your fable 2 character
اما اینکه چطوری سیو رو میشه ایمپورت کرد یا اصلا اتومات پورت میشه چیزی پیدا نکردم ان شالله پیدا میشه...
راستی کسی تاریخچه ی شهر هایه Fable 2 رو میدونه که چی به سرشون اومد؟ من فقط شهر BloodStone رو میدونم که از تویه یکی از دیالوگ ها با Walter شنیدم که گفت اون شهر توسط Banshee ها گرفته شده و ...
آقا یه سوال:
کلا کسایی که 360 نداشتن و 2 رو بازی نکردن آیا 1-ضرر کردن 2-این مثل همونه 3-این بهتره؟
(لطفا بدون در نظر گرفتن نمره ی سایتا و به عنوان یه خوره RPG جواب بدید!)
به نظرم هردوتاشو آدم باید بازی کنه. هر دوش توپه! و کسی که ایکس باکس نداره و فقط اینو توی کامپیوتر بازی خواهد کرد ، یک کوچولو ضرر کردن!
از لحاظ برتری هم ، اگه این طوری نمی دادن بازی رو ، و بجای دو سری هر الان تازه نسخه 2 شو میدادن خیلی بهتر میشد ، یعنی روی قبلیش بیشتر کار می کردند.
کلا این نسخه اش از لحاظ آر پی جی بودنش قوی تره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)