تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 33 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 328

نام تاپيک: Homefront

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام دوستان ...

امروز ديسك بازي رو گرفتم و روي كنسول 360 نصب كردم ... بعد از كپي كردن روي هارد و بعد از اجرا براي اولين بار به صورت اتومات يه آپديتي انجام ميشه ... در اينجا اصلا خوف نكنيد:دي ... كاملا طبيعي هست ... 2دقيقه آپديت انجام ميشه و يه Restart ميشه و بازي رو اجرا ميكنيد ...

داستان بازي در مورد حمله ي كره ي شمالي به ايالات متحده ي آمريكا هست و ...

در مورد گرافيك كه اين چند روزه بحث روش خيلي زياد بوده بايد عرض كنم اصلا و ابدا گرافيك بازي پايين نيست ... متاسفانه يه سري دوستان اين ايده رو نشر دادن كه همين باعث پيش برداشت خيلي ها شد ... اما من كه الان بازي در اختيارم هست بايد بگم گرافيك بازي ضعيف نيست و خيلي عالي هم نيست ... گرافيك خوب و قابل قبولي داره و حتي بعضي جاها خيلي خوب كار شده ...(اوايل همش به خودم نحيب ميزدم كه نه ... گرافيك پايينه ... اما اينطور نبود) ... لذت ببريد دوستان ...
    هرچند براي من زياد گرافيك مهم نيست ... سبك بازي رو دوست دارم...

كلا من تا نصب كردم دقيق 2 ساعت پشت سر هم بازي كردم و بازي برام خيلي جذاب بود ...

اما يه نكته اي كه مي خواستم عرض كنم اينكه متاسفانه سازنده ها درست از قدرت كنسول بهره نبردند براي ساخت اين گيم ... يه جاهايي افت فريم احساس ميشه(خيلي نيست) كه به نظرم ميتونستند با بهتر كار كردن اين ضعف رو بپوشونند ... در كل گيم پلي خيلي خوبي هم داره و مطمئن باشيد براي شما هم تازگي خواهد داشت ... يه مسائلي رو نوآوري كردن كه در گيم هاي ديگه نمونش ديده نميشه ...

موفق باشيد...

2. 13 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال iOS hormozan m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

آره مشکل شخصی دارم که این مشکل هیچ ربطی به شما نداره!
    حق توهین به بازی و سازنده ی بازی رو هم دارم.
    کل برنامه نویس های ایرانی رو هم جمع کنی، ممکنه بتونن مثل این یا بدتر از این یا بهتر از این رو بسازن.
    و آشغال بودن یک بازی هیچ ربطی به اریجینال بودن یا نبودن نداره. شاکی بودن هم همین طور.
    دیگه مشخص چه شخصیتی دارید! واقعا که
    Last edited by hormozan m; 18-03-2011 at 15:54.

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

دیگه مشخص چه شخصیتی دارید! واقعا که

دوستان عزیز خواهش میکنم که این بحث رو ادمه ندید به خدا یه بازی ارزش نداره که بخواین به هم توهین کنید یا احترام هم دیگرو نگه ندارید همه اینجا با هم دوست هستند نباید سر یه بازی این دوستی ها رو به هم بزنید
    موفق باشید

5. 3 کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال iOS hormozan m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

دوستان عزیز خواهش میکنم که این بحث رو ادمه ندید به خدا یه بازی ارزش نداره که بخواین به هم توهین کنید یا احترام هم دیگرو نگه ندارید همه اینجا با هم دوست هستند نباید سر یه بازی این دوستی ها رو به هم بزنید
    موفق باشید
    دوست عزیز مرسی از پستی که دادی من هم یست اول رو برای این که ایشون همینجوری شروع به تخریب بازی کردن

( البته بدون دلیل و منطق ) دادم! ولی مثل این که ایشون...

به هر حال من معزرت میخوام از شما .

7. 2 کاربر از hormozan m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دعواهای شخصیتون رو بذارین برای جای دیگه اینجا تاپیک بازیه!
    مثلا میایم دو کلام از بازی مطلب بخونیم اینارو می بینیم

9. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    من از اول به این بازی امید داشتم ولی هیچ پستی تو این تاپپیک ندادم و وارد بحث ها نشدم تا بازی رو از نزدیک ببینم و بعد در موردش نظر بدم الان هم همین 1 ساعت پیش بازی رو برای PC تهیه کردم، چند خط در مورد بازی می نویسم و نتیجه گیری رو میزارم به عهده ی خودتون:
    فقط کسایی که حرف منو قبول دارن این مطلب رو بخونن اگه نه ادامه ندید خواهشا

اول بازی با یک ویدئو به نظر من خیلی خوب شروع میشه که خط زمانی یا همون تایم لاین بازی رو نشون میده، از سال 2011 شروع و به سال 2027 ختم میشه... من به شخصه با ویدئو خیلی حال کردم!
    اول بازی نیروهای کره ای شمارو به زور می برن به داخل یه اتوبوس، در اونجا دقیقا صحنه ای مشابه صحنه ی MW1 ولی احساسی تر رو مشاهده می کنین که بعضی هاش آدمو تکون میده!!!
    ادامه می دیم...
    اولین و دومین و سومین درگیری که رد میشه متوجه می شیم بازی خیلی صحنه های اکشن کم نداره و درگیری ها هم خیلی خوب، اکشن و شلوغ هست که من تا الان برام جالب بوده!
    می رسیم ب صداگذاری، با این که این کرکی که برای پی سی اومده مشکل صدا داره ولی به نظر من صداگذاریش خوب کار شده، می تونید امتحان کنید. مثلا تو یک خونه هستید برید دمه پنجره صدا از محیط خونه تغییر کرده و صدای محیط بیرون واضح تر میشه، تو درگیری ها هم صداگذاری خوب کار شده و همون طور که گفتم سروصدا زیاد داره!
    گیم پلی بازی هم تلفیقی از MW و BC2 هست به نظر که خوب بوده من مشکلی توش ندیدم...
    در مورد گرافیک بازی هم هیچی به جز یه جمله نمی گم==> واقعا شما به این می گید گرافیک بد!؟؟!؟
    داستان بازی هم همون طور که از اولش هم گفته شده بود رو این بازی کار شده بود، من اولای بازی هستم و نمی تونم نظر بدم ولی مطمئنم داستان هم کم و کسری نداره!

11. 12 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

بازیش با COD مو نمیزنه ! هیچ تنوعی نسبت به اون نداره !

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تاپیک اوضاعش خرابه در نتیجه رفته زیر ذره بین... سعی کنید با همدیگه درگیری لفظی پیدا نکنید (بزنید چش و چال هم رو در بیارید) بابا چه وضعیه! یا الان بازی رو خریدید و خوشتون نیومده که در اینصورت اگه براتون جذاب نیست بیایید یه نقد بنویسید انتقاد هاتو رو هم ذکر کنید نمره بدید والسلام هم دلتون خنک میشه هم یه سری میان از نقد شما استفاده می کنن یا حالا تائید می کنن یا رد می کنن و دلیل میارن وقتی یکی میاد میگه عجب بازی چرتیه یه رفتار غیر حرفه ای هست و به همین دلیل بازخورد منفی داده میشه. یا هم که مثل من بازی نگرفتید منتظرش هم نبودید تو کف بازی کردنشم نبودید و نیستید که اصلا نیازی نیست به تاپیک بیایید به خدا اگه ریپورت هایی که میاد نبود من به این تاپیک سر هم نمی زدم چون نه بازیش کردم نه توی نخش هستم که بخوام نظریه صادر کنم در موردش... خواهشا کمی رعایت کنید واقعا از بعضی ها نا امید میشم وقتی این بحث ها رو می بینم... البته از بعضی ها هم بابت رفتار حرفه ایشون تشکر می کنم. خواهشا به همدیگه احترام بذارید و حتی اگه قصد انتقاد دارید بازی رو نقد کنید نه اینکه پست تحریک آمیز بزنید

موفق باشید.

14. 13 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

3 دلیل برای اثبات کم ارزش بودن این بازی:

• گرافیک و افکت های قدیمی
    • Single Player کوتاه
    • گیم پلی تقلیدی و تکراری با کم ترین نوآوری

16. 2 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

خب منم بعد از دو ساعت بازی کردن کلا از ادامه منصرف شدم.
    اولا که صحنه ابتدایی بازی (کشتن پدر و مادر جلوی چشه بچش فاجعه ای وحشتناک در عالم گیم هستش)
    اصلا چه معنی داره تو یه بازی همچین صحنه ای بزارن خودشون مغز ندارن چرا به خرد ملت میدن پس این درجه درجه سنی اگه فقط برای دو قطره خونه که تو بازی ها هستش واقعا این درجه دهی مضحکه
    گیم پلی که اصلا نواوری نداره تکراریه
    گرافیکش هم خوبه ولی نه د رحد بازی های روز کلا انمیشن های حرکات شخصیت ها ضعیفه نارنجکو طوری پرتاب میکنه انگار کاغذ مچاله هستش
    صدای سلاح هاش خیلی ضعیفه ...اصلا افکت های خوبی نداره
    داستان هم که والا کره شمالی سحله ملت چشم بادامی ها بخوان به ایالات متحده حمله کنن تو همون فکره حمله میمونن مگه کشکه یه کشوری مثل کره بیاد همینطور فرت بره تو امریکا اونم اون طوری که تو بازی بود در بازی MW2 روسیه هم حملاتی داشت به امریکا اما اینجا وحشتناک کردن دیگه کار ندارم قوی شده پرقدرت شده چی شده...
    عربهارو که خیلی وقته قاطی ماجرا کردن افغنستان هم دو سه سالی هست رته تو کار ایران هم که در راه هستش اینم از کره شمالی که دیگه کلکسیون ایجاد تفکر نا متناسب در ذهن مردم دنیا کامل بشه

18. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •