سلام دوستان ...
امروز ديسك بازي رو گرفتم و روي كنسول 360 نصب كردم ... بعد از كپي كردن روي هارد و بعد از اجرا براي اولين بار به صورت اتومات يه آپديتي انجام ميشه ... در اينجا اصلا خوف نكنيد:دي ... كاملا طبيعي هست ... 2دقيقه آپديت انجام ميشه و يه Restart ميشه و بازي رو اجرا ميكنيد ...
داستان بازي در مورد حمله ي كره ي شمالي به ايالات متحده ي آمريكا هست و ...
در مورد گرافيك كه اين چند روزه بحث روش خيلي زياد بوده بايد عرض كنم اصلا و ابدا گرافيك بازي پايين نيست ... متاسفانه يه سري دوستان اين ايده رو نشر دادن كه همين باعث پيش برداشت خيلي ها شد ... اما من كه الان بازي در اختيارم هست بايد بگم گرافيك بازي ضعيف نيست و خيلي عالي هم نيست ... گرافيك خوب و قابل قبولي داره و حتي بعضي جاها خيلي خوب كار شده ...(اوايل همش به خودم نحيب ميزدم كه نه ... گرافيك پايينه ... اما اينطور نبود) ... لذت ببريد دوستان ...
هرچند براي من زياد گرافيك مهم نيست ... سبك بازي رو دوست دارم...
كلا من تا نصب كردم دقيق 2 ساعت پشت سر هم بازي كردم و بازي برام خيلي جذاب بود ...
اما يه نكته اي كه مي خواستم عرض كنم اينكه متاسفانه سازنده ها درست از قدرت كنسول بهره نبردند براي ساخت اين گيم ... يه جاهايي افت فريم احساس ميشه(خيلي نيست) كه به نظرم ميتونستند با بهتر كار كردن اين ضعف رو بپوشونند ... در كل گيم پلي خيلي خوبي هم داره و مطمئن باشيد براي شما هم تازگي خواهد داشت ... يه مسائلي رو نوآوري كردن كه در گيم هاي ديگه نمونش ديده نميشه ...
موفق باشيد...