تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 24 اولاول ... 7131415161718192021 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 235

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی مس کرمان | لاله های نارنجی

آخر فروم باز ferdfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آرزوی بزرگم تعبیر شد / قطبی به نوع بازی ام اعتقاد دارد
    هافبک تیم فوتبال مس کرمان ضمن ابراز خوشحالی از دعوت شدنش به تیم ملی تاکید کرد که آرزوی بزرگ ورزشی اش تعبیر شده است. فرزاد آشوبی در مورد دعوتش به تیم ملی گفت: خیلی خوشحالم زیرا این

اتفاق بزرگی بود که آرزوی آن را داشتم و امروز آرزوی بزرگ ورزشی ام تعبیرشده است.
    وی در مورد اینکه چرا با توجه به عملکرد مطلوبش در این سالها در تیم های پرسپولیس و مس، به تیم ملی دعوت نمی شد، ادامه داد: اشکال ندارد، فوتبال همین است و بعضی از مربیان سلایق خودشان را دارند، البته امیدوارم این دعوت سبب خیر شود تا بتوانم روند خوبی که در این سال ها در تیم های پرسپولیس و مس کرمان داشتم را در تیم ملی ادامه دهم.
    هافبک تیم فوتبال مس کرمان در مورد این ابهام که ارتباط خوبش با قطبی عامل دعوتش به تیم ملی بوده است، خاطرنشان کرد: همانطور که گفتم هرمربی سلیقه خودش را دارد و قطبی هم نوع بازی من را دوست داد و این موضوع عجیبی نیست. مطمئن باشید شایستگی های فنی من باعث دعوتم از سوی قطبی به تیم ملی شد، اتفاقی که باید زودتر از این ها رخ می داد.
    آشوبی در مورد اینکه آیا اطمینان دارد در دیدارهای مهم آینده می تواند برای تیم ملی مفید و موثر باشد، اظهار داشت: من خیلی خونسردم و کم تجربه هم نیستم و به راحتی می توانم در بازی های بزرگ هم برنامه های کادر فنی را در زمین پیاده کنم و در چنین مسابقاتی از نظر روحی - روانی هم دچار افت نخواهم شد.
    وی همچنین تاکید کرد: امیدوارم در این مقطع همه به تیم ملی کمک کنند و با حمایت های جامعه ورزش از این تیم، موج مثبتی که با صحبت های و روحیه افشین قطبی بر فضای فوتبال ایران حاکم شده است، در نهایت باعث موفقیت تیم ملی در بازی های مهم پیش رو و صعود تیم ملی به جام جهانی شود.
    هافبک تیم مس کرمان در پایان در مورد ادامه همکاری اش با این باشگاه گفت: همه چیز بستگی به سیاست های کلان باشگاه دارد که می خواهد به چه شکلی به فعالیت ادامه دهد. در این شرایط وقت زیادی دارم و هنوزهیچ تصمیمی برای آینده ام نگرفتم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه namakdoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مادرید ، سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

دوس دارم این فرزادووووووووووووووووووو

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

امیدوارم امسال توی مس بمونه

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض تكليف مظلومي امشب مشخص مي شود /برهاني‌نژاد:با قلعه نويي در هتل ديدار كردم /ادينهو و زالدرون تمديد كردند، يك برزيلي اضافه مي‌شود

مديرعامل باشگاه مس كرمان گفت: تكليف تمديد قرار داد پرويز مظلومي با باشگاه مس امشب مشخص مي‌شود.

برهاني نژاد اظهار كرد: بعد از ظهر امروز، نشست تازه‌اي را با پرويز مظلومي برگزار مي‌كنيم و تا امشب وضعيت تمديد قرار داد سرمربي تيم مشخص مي‌شود.

وي افزود: مظلومي تنها گزينه‌ي ماست و اميدواريم در فصل آينده با حضور او در ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا شركت كنيم.

وي درباره‌ي شايعه‌ي اختلاف پرويز مظلومي با باشگاه مس، و ديدار وي با امير قلعه نويي نيز گفت: به هيچ عنوان چنين مسئله‌اي نيست، من در شب بازي استقلال و مس رفسنجان، در هتل با خانواده‌ام مشغول صرف شام بودم كه قلعه نويي را ديدم و تنها كمي با هم احوالپرسي كرديم. ماجرا در همين اندازه بوده و هيچ دلخوري هم براي مظلومي پيش نيامده است.

برهاني نژاد، درباره‌ي مجادله‌ي لفظي خود با مديرعامل باشگاه استقلال در يك برنامه‌ي تلويزيوني نيز گفت: بحث مجادله نبود، اما آشتياني تلاش مي‌كرد تا براي شكست استقلال بهانه بياورد و اين بهانه را با همان لحن طلب‌كارانه‌ي هميشگي خود بيان مي‌كرد كه من براي دفاع از حقوق باشگاه صنعت مس كرمان پاسخ او را دادم و مطمئنم كه اگر 5 بار ديگر هم با استقلال بازي كنيم باز هم اين تيم را شكست مي‌دهيم.

مدير عامل باشگاه مس كرمان، در ادامه از حضور يك بازيكن برزيلي در تيم مس كرمان خبر داد و گفت: قرار بود اين بازيكن را در نيم فصل جذب كنيم كه ميسر نشد اما اين بازيكن را در اين فصل به خدمت خواهيم گرفت.

ضمن آن كه ادينهو و پائولو زالدرون نيز قرار داد خود را با باشگاه تمديد كردند و حضور آنها در فصل آينده نيز در تيم مس كرمان قطعي است.

برهاني نژاد درباره‌ي وضعيت مهدي رحمتي، امير حسين صادقي، و مهدي رجب‌زاده نيز گفت: مذاكرات خود را با رحمتي، و صادقي انجام داده‌ايم و تمام تلاش خود را انجام مي‌دهيم تا ظرف يكي دو روز آينده، قرار داد اين بازيكنان را نيز تمديد كنيم. در باره‌ي رجب زاده نيز، رضايت نامه‌ي او را تحويلش داديم تا بتواند درباره‌ي آينده‌اش فكر كند اما تصور مي‌كنم خود رجب زاده علاقه دارد در تيم مس كرمان بماند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

فکر نمی کنم موندن یا رفتن مظلومی نگرانی داشته باشه.

هر مربی از مس رفته، یکی بهتر جاشو گرفته.

همینجوری پیش بره، بعید نیست چند سال دیگه مورینیو رو نیمکت مس باشه.

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

قلعه‌نويي در مس ، مظلومي در سايپا

با نزديك شدن به پايان فصل فوتبالي 87-88 بايد متنظر هر اتفاقي حول و حوش تيم‌هاي ليگ برتري باشيم. امير قلعه‌نويي شايد اصلي‌ترين گزينه براي زير نظر گرفتن باشد. آنهايي كه رد او را در شب قبل از بازي با مس رفسنجان در دفتر مديرعامل مس كرمان گرفته‌اند اين موضوع را تاييد مي‌كنند. ديداري كه به‌ زعم و

گفته برهاني‌نژاد (مديرعامل باشگاه صنعت مس) يك ملاقات ساده براي تازه كردن ديدارها بوده است.
    البته نبايد از ياد برد كه امير قلعه‌نويي زماني از تیم فوتبال صنعت مس كرمان جدا شد كه مديرعامل آن باشگاه حمید نيك‌نفس بود و برهاني‌نژاد تنها يك هفته پيش از شروع مسابقات ليگ برتر هشتم به اين عنوان جايگزين نيك‌نفس شد.
    خبر تحركات مشكوك در باشگاه صنعت مس و اينكه شايد مظلومي قيد ماندن در كرمان را بزند بهانه‌اي شد تا در اين خصوص بيشتر كنكاش كنيم.
    برهاني‌نژاد كه روز گذشته به تهران سفر كرده بود تا در برنامه ورزش از نگاه دو شركت كند و تلفن همراهش هرگز روشن نبود تا در اين باره پاسخگوي سوالات‌مان باشد. اما كهن‌دل (سرپرست تیم فوتبال صنعت مس كرمان) حرف‌هايي زد كه دانستنش خالي از لطف نيست. «ماندن و نماندن آقاي مظلومي هنوز قطعي نيست و قرار است خواسته‌هاي او بررسي شود تا در صورت امكان او به فعاليتش در مس ادامه دهد.»

او حضور امير قلعه‌نويي در كرمان را تاييد كرد و ملاقات برهاني‌نژاد و سرمربي استقلال را در حد تماشاي يك فوتبال در چارچوب مسابقات جام‌حذفي دانست. «آقاي برهاني‌نژاد و مكي‌زاده بازي استقلال – مس رفسنجان را از نزديك نگاه كردند و پنجشنبه در ورزشگاه نوش اباد بودند.»
    ولي پرويز مظلومي اخباري موثق‌تر از سرپرست تيمش داشت. او كه روز دوشنبه (فرداي آخرين بازي صنعت مس برابر پيكان)‌كرمان را ترك كرده است از اين شهر و اتفاقات درون آن بي خبر نيست. «چهارشنبه شب بود كه آقاي برهاني‌نژاد به من تلفن كرد و گفت كه امير قلعه‌نويي براي ديدار با وي به دفتر باشگاه خواهد رفت. هدف او از اين كار نشان دادن حسن نيتش بود و مي‌خواست به من بفهماند كه او ترتيب دهنده اين ملاقات نبوده است و قصدش از ديدار با قلعه‌نويي تنها و تنها تازه كردن ديدارها خواهد بود.»
    مظلومي كه عامل اصلي اين اتفاقات را فردي نزديك به باشگاه صنعت مس مي‌داند به شدت از رفتار و كردار اين شخص كه اتفاقا ارتباط مطلوبي هم با خبرگزاري‌ها و روزنامه‌هاي ورزشي دارد دل چركين است. «قلعه‌نويي هم قصد نداشت چنين كاري انجام دهد اما اين فرد كه با حضور من منافعش در مس به خطر افتاده و ديگر نمي‌تواند بازيكن به تيم بياورد تا پورسانتش را بگيرد اين ملاقات را ترتيب داده است و بعد هم همان شب خبرش را به اين طرف و آن طرف پخش كرده است.»
    مظلومي با اطمينان كامل عنوان مي‌كند كه همين فرد در مصاف تيمش برابر ابومسلم (در مشهد) حاشيه‌ ايجاد كرده است. «من شرايط خاص خودم را دارم و آنها را در جلسه يكشنبه (فردا) با هيات مديره باشگاه مطرح خواهم كرد. دينم را هم به شهر و مردم كرمان ادا كرده‌ام و آدمي نيستم كه خودم را به تيمي يا باشگاهي تحميل كنم.»
    مظلومي اضافه مي‌كند: «البته خود برهاني‌نژاد به من گفت كه اين ديدار فقط به منظور حال و احوالپرسي بوده و هيچ بحثي غير از آن در اين جلسه مطرح نشده است. صحت و سقمش را از خود برهاني‌نژاد بپرسيد.»
    ناگفته نماند صحبت‌هاي اميررضا واعظ‌آشتياني در برنامه نود پنجشنبه شب و اينكه امير قلعه‌نويي هنوز حاضر نشده شرايطش براي ماندن در استقلال را به مديرعامل بگويد به اين شائبه به وجود آمده، دامن مي‌زند كه شايد با جدايي امير قلعه‌نويي از استقلال او بار ديگر به باشگاه فصل هفتمي‌اش بازگردد.
    از سوي ديگر پرويز مظلومي هم به طور جد از سوي دو باشگاه مشهدي و تهراني پيشنهاد دارد. « از باشگاه ابومسلم مستقيما با بنده تماس گرفتند و پيشنهادشان را مطرح كرده‌اند. از سوي ديگر نيز از يك باشگاه تهراني هم پيشنهاد دارم كه نمي‌خواهم اسمي از آن ببرم، چرا كه اهل بازار گرمي كردن و مطرح ساختن اين قبيل مسايل نيستم، اما آنچه در وهله اول برايم اهميت دارد اين است كه بتوانم در صنعت مس بمانم و مديران مجموعه را براي حفظ و جذب برخي مهره‌ها متقاعد كنم تا فصل بعد در ليگ قهرمانان آسيا زنگ تفريح نباشيم و از حيثيت فوتبال باشگاهي كشورمان دفاع كنيم.»

منبع: (سایت روزنامه ورزشی گل)

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

صنعت مس رفسنجان 15 اردیبهشت میزبان ملوان بندرانزلى خواهد بود
    در ادامه مسابقات فوتبال جام حذفى باشگاه هاى كشور عصر روز سه شنبه ۱۵/۲/۸۸ در مرحله یک هشتم نهایی صنعت مس رفسنجان در زمین چمن نوش آباد رفسنجان میزبان ملوان بندرانزلى
    خواهد بود.
    بر این اساس اعلام فدراسیون فوتبال برنامه دیگر دیدارهای جام حذفی به این صورت خواد بود.

چهارشنبه - ۱۶/۲/۸۸
    مرحله يك چهارم نهايى
    • تراكتورسازى تبريز ..... راه آهن شهررى، ورزشگاه اختصاصى تراكتور سازى
    يكشنبه - ۲۰/۲/۸۸
    مرحله يك چهارم نهايى
    • پاس همدان ............ پرسپوليس، ورزشگاه قدس همدان
    چهارشنبه - ۲۳/۲/۸۸
    مرحله يك چهارم نهايى
    • صباى قم - برنده ديدار مس رفسنجان ......... ملوان بندرانزلى ميزبان اين بازى متعاقبا اعلام مى شود.
    پنجشنبه - ۲۴/۲/۸۸
    مرحله نيمه نهايى
    برنده ديدار پاس همدان - پرسپوليس تهران با برنده ديدار تراكتورسازى تبريز - راه آهن شهررى ، ميزبان اين بازى متعاقباً اعلام مى شود .

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سرخپوشان همچنان به دنبال بازیکنان جدید / رحمتی، حسینی و عقیلی در راه پرسپولیس

کانون هواداران پرسپولیس: مدیران باشگاه پرسپولیس که زودتر از سایر تیم ها وارد بازار نقل وانتقالات شده اند، این بار مذاکره با رحمتی، حسینی و عقیلی را شروع کرده اند.
    سید مهدی رحمتی گلر ملی پوش تیم مس کرمان که پیش از این نیز مورد توجه پرسپولیس قرار گرفته بود مذاکره با مدیران این تیم را شروع کرده ولی تا این لحظه طرفین بر سر قیمت پیشنهادی این بازیکن به توافق نرسیده اند. سید جلال حسینی مدافع ملی پوش سایپا هم قراردادش با این تیم به پایان رسیده مذاکرات نهایی را انجام داده و به توافق نهایی نیز دست پیدا کرده است و ظرف چند روز آینده نیز قرارداد داخلی اش را با سرخپوشان امضا خواهد کرد. اما مدیران پرسپولیس که در خط دفاع به شدت احساس ضعف می کنند باب مذاکره با هادی عقیلی مدافع ملی پوش سپاهان را نیز باز کرده اند اما چون این بازیکن با سپاهان قرارداد دارد همه چیز بسته به نظر مدیران سپاهان است.

گفتنی است پرسپولیس تا این لحظه به طور رسمی با میثم بائو، اشپیتیم آرفی و صابر میرقربانی قرارداد امضا کرده است.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض تفاهم باشگاه مس كرمان با پرويز مظلومي / برهاني‌نژاد: به احتمال زياد فردا قرارداد تمديد مي‌شود

مديرعامل باشگاه مس كرمان گفت: توافقات خوبي با پرويز مظلومي داشتيم و اين مربي در آستانه تمديد قرارداد با باشگاه قرار دارد.

برهاني نژاد اظهار كرد: امروز نشست بسيار خوبي با پرويز مظلومي داشتيم و تا هفتاد درصد با او به توافق رسيديم به نظر نمي‌رسد مشكل خاصي براي تمديد قرارداد وجود داشته باشد.

وي افزود: نشست امروز مثبت بود و روز دوشنبه نيز با مظلومي ديدار مي‌كنيم كه به احتمال زياد در همين نشست قرارداد او را تمديد خواهيم كرد.

برهاني‌نژاد ادامه داد: در هر صورت باشگاه مس تمايل دارد تا با توجه به اينكه پرويز مظلومي اين تيم را آسيايي ساخته است در رقابت‌هاي سال آينده در ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا نيز خود او بر روي نيمكت بنشيند كه خوشبختانه به احتمال زياد اين اتفاق رخ مي‌دهد.

پرويز مظلومي نيز پس از نشست با مديرعامل باشگاه مس كرمان با ابراز رضايت از نتايج اين نشست خاطر نشان كرد كه باشگاه در زمينه درخواست او براي جذب چند بازيكن به منظور حضور قدرتمندانه در ليگ قهرمانان آسيا و ليگ برتر موافقت كرده است.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض مدير عامل شرکت ملي صنايع مس ايران موفقيت‏های تيم‎های فوتبال صنعت مس را تبريك گفت

مدير عامل شرکت ملي صنايع مس ايران در پيامي پيروزي‫ تيم هاي فوتبال صنعت مس را تبريک گفت.

در اين پيام آمده است:

پيروزي‫هاي غرورآفرين تيم فوتبال صنعت مس كرمان و رفسنجان كه برآمده از عنايات پروردگار متعال و همّت و حميّت مسئولين، كادر فني و مربيان و بازيكنان اين تيم و حمايت همه جانبه مسئولين محترم استان كرمان وشهرستان رفسنجان و هواداران خونگرم دو تيم و عزم مديريت شركت ملي صنايع مس ايران براي سهيم شدن در امر توسعه ورزش مي‫باشد، دل همه كاركنان و مسئولين شركت مس و ورزش‫دوستان را به شعف و شادماني وا داشت.

كسب مقام سوم ليگ برتر فوتبال و راهيابي به جام باشگاههاي آسيا توسط تيم صنعت مس كرمان و غلبة تيم فوتبال صنعت مس رفسنجان بر قهرمان ليگ برتر و صعود به دور بعدي جام حذفي، خبر از ظهور قطب جديدي در ورزش كشور مي‫دهد كه پاية خود را بر برنامه‫ريزي اصولي، مديريت منابع و نگاه جامع نگر به پديده‫هاي اجتماعي بنا نهاده است.

تشكر و قدرداني خود را از همه كساني كه در اين موفقيت‫ها نقش داشته‫اند ابراز نموده و با خرسندي اعلام مي‫دارد كاركنان پُرتوان صنعت مس در كنار موفقيت‫هاي صنعتي كه طي يك سال گذشته براي اين شركت رقم زده و ركوردهاي جديدي را در توليد مس آفريده، توفيقات به دست آمده در جبهه ورزش را نيز از نعمات الهي دانسته و همه اين دستآوردها را تقديم به پيشگاه مقام معظم رهبري، رياست محترم جمهوري، وزير محترم صنايع و معادن، خانواده معظم شهدا و ايثارگران عزيز مي‫نمايد و اميد دارد تداوم اين حركت بتواند زمينه‫ساز تحول عظيمي در ورزش ملي و منطقه‫اي گردد.

محمد هادي اردبيلي

رئيس هيئت مديره و مديرعامل شركت ملي صنايع مس ايران

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •