آرزوی بزرگم تعبیر شد / قطبی به نوع بازی ام اعتقاد دارد![]()
هافبک تیم فوتبال مس کرمان ضمن ابراز خوشحالی از دعوت شدنش به تیم ملی تاکید کرد که آرزوی بزرگ ورزشی اش تعبیر شده است. فرزاد آشوبی در مورد دعوتش به تیم ملی گفت: خیلی خوشحالم زیرا این
اتفاق بزرگی بود که آرزوی آن را داشتم و امروز آرزوی بزرگ ورزشی ام تعبیرشده است.
وی در مورد اینکه چرا با توجه به عملکرد مطلوبش در این سالها در تیم های پرسپولیس و مس، به تیم ملی دعوت نمی شد، ادامه داد: اشکال ندارد، فوتبال همین است و بعضی از مربیان سلایق خودشان را دارند، البته امیدوارم این دعوت سبب خیر شود تا بتوانم روند خوبی که در این سال ها در تیم های پرسپولیس و مس کرمان داشتم را در تیم ملی ادامه دهم.
هافبک تیم فوتبال مس کرمان در مورد این ابهام که ارتباط خوبش با قطبی عامل دعوتش به تیم ملی بوده است، خاطرنشان کرد: همانطور که گفتم هرمربی سلیقه خودش را دارد و قطبی هم نوع بازی من را دوست داد و این موضوع عجیبی نیست. مطمئن باشید شایستگی های فنی من باعث دعوتم از سوی قطبی به تیم ملی شد، اتفاقی که باید زودتر از این ها رخ می داد.
آشوبی در مورد اینکه آیا اطمینان دارد در دیدارهای مهم آینده می تواند برای تیم ملی مفید و موثر باشد، اظهار داشت: من خیلی خونسردم و کم تجربه هم نیستم و به راحتی می توانم در بازی های بزرگ هم برنامه های کادر فنی را در زمین پیاده کنم و در چنین مسابقاتی از نظر روحی - روانی هم دچار افت نخواهم شد.
وی همچنین تاکید کرد: امیدوارم در این مقطع همه به تیم ملی کمک کنند و با حمایت های جامعه ورزش از این تیم، موج مثبتی که با صحبت های و روحیه افشین قطبی بر فضای فوتبال ایران حاکم شده است، در نهایت باعث موفقیت تیم ملی در بازی های مهم پیش رو و صعود تیم ملی به جام جهانی شود.
هافبک تیم مس کرمان در پایان در مورد ادامه همکاری اش با این باشگاه گفت: همه چیز بستگی به سیاست های کلان باشگاه دارد که می خواهد به چه شکلی به فعالیت ادامه دهد. در این شرایط وقت زیادی دارم و هنوزهیچ تصمیمی برای آینده ام نگرفتم.

جواب بصورت نقل قول

.gif)