روی نقشه نقاطی هستند که فقط جای لنگرگاه دارند با کشتی های تجاری می تونی بری اونجا و از روی نقاط لنگرگاه درآمد داشته باشی.مثل آمازون یا غرب هند یا طرف برزیل.[/quote]
مگه نباید ار کشتی های indiaman استفاده کنیم؟!
روی نقشه نقاطی هستند که فقط جای لنگرگاه دارند با کشتی های تجاری می تونی بری اونجا و از روی نقاط لنگرگاه درآمد داشته باشی.مثل آمازون یا غرب هند یا طرف برزیل.[/quote]
مگه نباید ار کشتی های indiaman استفاده کنیم؟!
سلام
آقا من این فایل late_campaign رو گرفتم و کپی کردم تو پوشه main همه کشورها هم باز شدند ولی وقتی استارت میزنم که وارد نقشه بشم میپره بیرون
قبلا یه نسخه دیگه داشتم که صداش خراب بود این کاررو کرده بودم با ایران هم بازی کرده بودم ولی الان که کپی کردم از بازی خارج میشه
لطفا یکی کمک کنه چون بجز ایران با هیچ کشور دیگه ای بازی نمیکنم
مگه اون دوتا فایل رو نباید تو پوشه main کپی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه نباید ار کشتی های indiaman استفاده کنیم؟![/quote]
گمون کنم با کشتی معمولی هم بشه ، فرقشون اینه که درآمدی که کشتی ترید به تو میده بیشتر. این امر در مورد بستن راه اقتصادی کشورهای دیگه هم صدق می کنه
مگه نباید ار کشتی های indiaman استفاده کنیم؟![/quote]
با کشتی های ديگه هم ميشه يه سری کشتی هستند که شما تو علم جلو بری به ناوگانت اضافه ميشه اونا هم جنگی هستند هم تجاری ولی دوستمون هم گفتن که اگه indiamen باشند ميتونيد درامد بيشتری به دست بياری . بهتر هست ترکيبی از کشتی جنگی و چند indiaman باشه بهترين ترکيب هست که هم از خط دزد های دريايی نجاتت ميده هم درامد بهتری به دست مياری
اين مود رو بعضی از ورژن های کرک اين بازی مشکل داره.
اينجا را بخونيد مشکل شما مطرح شده و بعضی از دوستان مشکل را حل کردند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من با فرانسه رفتم . الان سال 1736 هستم. هیچ رقمه بی خیال انقلاب نمیشه . منم با انقلاب حال می کنم فقط مشکل اینه که کل trade با کشور ها می پره ، دوستان کسی راهی برای این مشکل داره؟
من هم همین سوال رو دارم
اگر اشتباه نکنم اين مشکل يکی از باگ های خود بازی هست بايد تا آمدن پچ 1 اين بازی صبر کرد البته الان آمده ولی رو steam هست بايد ديد کی کرک ميشه.
سلام به همه
دوستان خواهشن کمک کنید من بازی رو نصب کردم و بازی اجرا میشه ولی موقع لود شدن که میخواد بازی شروع بشه ارور میده. عکسشو اپ میکنم فعلا tinypic مشکل داره .ارورش واسه empire.exe هستش
میتونی متن Error رو بنویسی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)