تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهتري بازي كاپكم از نظر شما

راي دهنده
86. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سري رزيدنت اويل

54 62.79%
  • سري دويل مي كراي

20 23.26%
  • لوست پلانت Lost Planet

4 4.65%
  • سري اونيماشو

8 9.30%
صفحه 17 از 23 اولاول ... 7131415161718192021 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 221

نام تاپيک: Capcom Fans (دوست داران كاپكام)‍

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

مطمئنی اسمش Dino Crisis بود؟؟
    آره مطمئن مطمئنم!
    شايد يه چيزي در مايه ها outbreak براي سري رزيدنت اويل بوده! يه بازي فرعي يا همچين چيزي! جالبه هيچي ازش توي نت پيدا نمي كنم ولي دارم همچنان مي گردم

پروفشنال T O O M A J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

قسمتی از داستان DC2 رو به طور خلاصه می گم تا تاپیک نمیره..
    بر اساس آزمایشاتی(که به نسخه ی اول هم مربوط هست) در کناره های یک شهر ، تاسیساتی که آزمایشگاه در آنجا بود به همراه خود شهر ناپدید میشه و جنگلهایی بوجود میاد.حالا وظیفه ی شما بدست آوردن اطلاعات و نجات بازماندگان هست.شما هم بی خبر از همه چیز وارد اونجا میشید و بعدا مورد حمله ی دایناسورها قرار می گیرید(دموی اولیه ی بازی که واقعا به نظر من بسیار بسیار عالی و کم نظیر بود) شما تمام اعضای گروه رو از دست می دید و فقط سه نفر باقی می مونید.(Dylan ، Regina ) که ناگهان می بینید دایناسور های کوچیک فرار می کنند و از پشت شما دایناسور بزرگ(T-Rex ) وارد میشه که در همین موقع David ا آر پی جی می زنه و یه چشم دایناسور رو کور می کنه و شما فرار می کنید اما تی رکس هنوز دنبال شماست و دمو با پریدن از دره ای به پایین تموم می شه و تی رکس نمی تونه شما رو بگیره.در اینجا هست که باید بازی رو با Dylan آغاز کنید.(پس از گفتگویی رجینا از اونجا خارج میشه.)البته بازی رو با هر دو کاراکتر در طول بازی انجام می دید و اینطوری نیست که بتونید انتخاب کنید.
    امیدوارم خوشتون اومده باشه.

Banned S A M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    پشت مانیتور خونمون اســپــم ها : 0

پيش فرض

Dc مخفف چیه؟

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

Dc مخفف چیه؟
    Dino Crisis

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

بهترین بازی کپکام سری های رزیدنت اویل بوده
    ولی دویل می کرای هم خیلی بازیه قشنگیه

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

DMC اینطوری هست.

ای گفتی.منم میخواستم همینو بگم.به نظر من هیچ چی از RE کم نداره.البته به جز نسخه ی سوم که به نظرم خیلی بد هست.(البته من نسخه ی 3 رو بازی نکردم اما تریلرهاش رو دیدم و از دیگران هم شنیدم که بده)
    البته تلفظ صحیحش دینو کریسس هستش به معنای بحران دایناسور.
    به مگی هم پیشنهاد می کنم حتما اینو بگیری و بازی کنی.اگه خوشت نیومد پولی رو که برای خرید دادی من بهت دو برابرش رو می دم.مخصوصا نسخه 2 که خیلی باحاله.
    آره داينو كريسس هم عالي بود.البت من فقط نسخه 1 رو بازي كردم.كاش يكي پيدا بشه اين بازي رو دوباره احيا كنه.داره حالم از اين بازيهاي جديد بي محتوا بهم ميخوره!

دانيو كريس روي پلي يك هم بود
    من مطمئنم اينو! 100%
    نكنه ميخواي بگي اينم بازي نكردي؟

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

آره داينو كريسس هم عالي بود.البت من فقط نسخه 1 رو بازي كردم.كاش يكي پيدا بشه اين بازي رو دوباره احيا كنه.داره حالم از اين بازيهاي جديد بي محتوا بهم ميخوره!
    اتفاثقا منم DC 2 رو فقط بازی کردم خیلی حال می داد سبکش که با اویل مو نمی زد فقطی جای زامبی ها رو تو بازی دایناسورا گرفته بودن که اتفاقا خیلی هم سریع بودنمی شد تو بازی اسلح ها رو آپگرید کنی که اینشم خیلی حال می داد

پروفشنال T O O M A J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

حالا تو شماره ی یک رو بازی کردی میگی عالیه ، اگه شماره ی 2 رو بازی کنی میگی شاهکاره.
    اتفاثقا منم DC 2 رو فقط بازی کردم خیلی حال می داد سبکش که با اویل مو نمی زد فقطی جای زامبی ها رو تو بازی دایناسورا گرفته بودن که اتفاقا خیلی هم سریع بودنمی شد تو بازی اسلح ها رو آپگرید کنی که اینشم خیلی حال می داد
    موافقم ، یعنی این تصور رو بکنید که رزیدنت اویل توش فقط سگهاش باشند ، هیجان بازی واقعا بالا میره.

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نكنه ميخواي بگي اينم بازي نكردي؟
    نه متاسفانه اینم بازی نکردم! فقط تعریفشو شنیدم ! گفتم که از کپکام فقط اویل رو رفتم

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

البته فكر كنم شماره 2 هم بازي كردم.يادم نيست.كي اومد تو بازار؟ رو كدوم كنسول بود؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •