تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: P1i <<< یا >>> K810i

راي دهنده
380. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Sony Ericsson P1i

341 89.74%
  • Sony ericsson K810i

39 10.26%
صفحه 17 از 503 اولاول ... 71314151617181920212767117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 5022

نام تاپيک: کلوپ P1

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

من نمیدونم این نوکیا چرا انقدر گرونه ؟

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من نمیدونم این نوکیا چرا انقدر گرونه ؟
    یک چیزی میخوام بگم شاید فکر کنید چون خودم گوشی پی1 دارم واسه همین این حرفو میزنم.

اگر صفحات 2 و 3 همین تایپک رو نگاه کنید میبینید که حتی به من پیشنهاد شد که نوکیا ان95 بگیرم اما جواب من این بود

که گوشی P1 هیچ چیزی از نوکیا ان 95 کم نداره.

GPS که داره ...دوربین 3.2 مگاپیکسلیش رو ترجیح میدم به اون دوربین آبرنگیه 5 مگاپیکسلی نوکیا. پی1 هم کیفیت

عکسهاش خوبه و هم رنگ طبیعی تحویل آدم میده. تازه من از دوربینش فقط واسه مواقع ضروری استفاده میکنم و برای

عکس های خانوادگی و شخصی از Nikon D50 استفاده میکنم.

بعد موزیک پلیری که P1 داره اونم با کلی اکولیزرهای مختلف فکر میکنید نوکیا اصلا کیفیت پی1 رو داشته باشه.

الانم یک کارت 4 گیابایتی از نوع M2 روش انداختم و هر وقت دلم خواست کارتشو در میارم و مستقیم میزارم تو کامپیوتر

دیگه مثل نوکیا نیست که حافظه اش تو خودش باشه و سرعت انتقال دیتاش از نوع Usb 2.0 باشه.

حساب کردم از طریق کامپیوتر 40 مگابایت فایل موزیک رو در عرض کمتر از 35 ثانیه میتونه انتقال بده به مموری کارت.

بعدشم پی1 تاچ سکرینه که کار باهاش خیلی راحته ... اون مدادش دقیقا بجای موس کار میکنه و برای گشتن تو

منوها و قسمت های دیگه مجبور نیستم از دکمه های جهشی که همشونم کنار همن استفاده بکنم.

یک نکته خیلی مهمه دیگه اینکه باطری سونی اریکسون دیگه توی این مدل غوغا کرده هر چند که طبق اطلاعاتی

که بدست آوردم نوکیا هم باطری 1200 روی مدل 8 گیگابایتی ان95 گذاشته اما حرفه ای ها میدوننن که فقط قوی

بودن باطری نیست که طول مدت نگهداری باطری رو افزایش میده بلکه نوع سخت افزار و مخصوصا سی پی یویی که

در گوشی بکار رفته تاثیر زیادی در بیشتر نگه داشتن باطری میشه.

الان پی 1 حدود 10 ساعت تاک تایم داره نوکیا خودش رو بکشه میتونه برسه به 5 ساعت.

اونوقت نمیدونم این نوکیا با این امکاناتی که همشو پی1 داره چرا دوبرابر پی1 قیمت داره. اگر نکته هایی رو که در بالا

اشاره کردم متوجه شده باشید میفهمید که بحث اصلی من بر سر امکانات این 2 گوشیه نه اختلاف قیمت هاشون.

منظورم اینه که حتی اگر نوکیا ان 95 مدل 8 گیگابایتیش ارزونتر از پی1 هم بود بازم من پی1 رو ترجیح میدادم به یک

گوشی که باید تو رستورانها بجای گوشت کوب ازش استفاده بشه. اونم با این کیفیت هایی که نوکیا تو گوشی هاش

ارائه میده.

واقعا که ... انگاری که مردم .... و نمیفمن. به نظر من هر کسی این مدل نوکیا رو با این قیمت بخره یا خیلی دیونه

تشریف داره و یا مغزش تاب برداشته. وگرنه هیچ آدم عاقلی این کارو نمیکنه.

با این پول آدم میتونه بهترین لپ تاب رو برای کارهای روزانه اش بخره.

دوستانی در صفحات قبل گفتن که W960 قیمت گرونی داره اما بنظر من قیمتش مناسب اون امکاناتی هست که

داره. کلا گوشی های پی1 و دبلیو 960 قیمتشون مناسبه اما گوشی های K850 و W910 میبایستی یخورده ارزونتر

از این قیمت الانشون باشن تا بشه بهشون گفت قیمتاشون مناسب کارایی شونه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه New World's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Hell!

پيش فرض

آقا اين جوي استيك يا چيزي مشابه اون نداره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه New World's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Hell!

پيش فرض

ضمنا اينجا نوشته gps نداره. درسته ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

Persian Boy جان شما دیگه این جملات از شما واقعا بعید بود.شما نمی دونید چرا نوکیا N95 گرونتر از P1i؟CPU در P1i 220MHZ که در اصل 180MHZ کار میکنه در N95 معمولی 332mHZ سرعت داره صفحش با اینکه Touch Screen نیست 16 میلیون رنگ 2.6 .TOuch Screen به یک تکنولوژی معمول به یک قیمت مناسب رسیده تازه دوربینش هم در کل گرونتر از دوربینیه که در P1i هست.صداش هم که خیلی بهتره البته این دوتا نباید مقایسه بشن چون اون Bussiness Class و N95 Multimedia Class.
    کد:
    در ضمن دست از بی یاحترامی و توهین بردار خواهشن اینجا بحث تکنولوژیه نه تحمیل ایده های شخصی تو. هر کسی بسته به نیازش گوشی می خره تو این امر هم آزاده و هیچ کسی حق توهین به کسیو نداره.به خاطر چند تا گوشی که وسیله سرگرمی و رفع نیاز آدمند به کسی توهین نکن.

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

سلام . تو اون سایت هنوز قیمت رو نزده اما سایت هایی دیگه ای وجود دارند که قیمت رو مشخص کردند و حتی سفارش

رو هم قبول میکنند. البته سایت های سوئدی .

قیمت مدل 8 گیگابایتی نوکیا N95 از 7000 کرون هست تا 7413 کرون. خیلی خیلی خیلی خیلی ... گرونه و اصلا ارزش این

قیمت رو نداره. میشه قیمت 2 تا گوشی P1.

قیمت های مختلف این گوشی رو میتونید در سایت زیر مشاهده کنید اما یادتون نره 25 درصد مالیات سوئد رو ازش کم کنید.

کد:

دست شما درد نکنه بابت قیمت

در مورد گوشی های نوکیا وسلیقه مردم
    من این نکته رو اضافه کنم که این یک چیز کاملا شخصیه
    و واسه هر کس عقیدش محترمه

اما در مورد نوکیا این نکته رو اضافه کنم که نوکیا
    پول مارک و اعتبارش رو هم میکشه روی قیمت محصولاتش
    و این یه چیزه کاملا عادیه

یه مثال از صنغت خودرو میزنمکه هیچ شبا هتی به موبایل نداره!

شما که سوئد زندگی میکنین حتما ماشین ساب 9-3
    رو زیاد دیدن
    امکانات این ماشین خیلی بیشتر از bmw serie3
    330i
    است ولی قیمت مدل فول ان 70%
    قیمت همون بی ام و در مدل پایه است!!
    حالا باید بگیم چون ساب امکاناتش بیشتر
    bmw
    بی خوده و بدرد نخور و مردمی که
    بی ام و دوست دارن ومیخرن .... هستند ؟؟؟

بی ام و هم گرونه همه با کلاس تره و هم شرکتش معتبر تر دقیقا مثل n95 8gb

اصلا کلاس کاری این دو ماشین زمین تا اسمونه
    همچنین کمپانیاشون !!

بحث شرکت نوکیا هم همینه !!

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

یعنی Cpu اینقدر میاره رو قیمت گوشی؟

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

آقا اين جوي استيك يا چيزي مشابه اون نداره؟
    نه جوی استیک نداره. اصلا جوی استیک میخوای چیکار وقتی touch screen هست.

ضمنا اينجا نوشته gps نداره. درسته ؟
    gps داره ولی تو خود گوشی نیست.

Persian Boy جان شما دیگه این جملات از شما واقعا بعید بود.شما نمی دونید چرا نوکیا N95 گرونتر از P1i؟CPU در P1i 220MHZ که در اصل 180MHZ کار میکنه در N95 معمولی 332mHZ سرعت داره صفحش با اینکه Touch Screen نیست 16 میلیون رنگ 2.6 .TOuch Screen به یک تکنولوژی معمول به یک قیمت مناسب رسیده تازه دوربینش هم در کل گرونتر از دوربینیه که در P1i هست.صداش هم که خیلی بهتره البته این دوتا نباید مقایسه بشن چون اون Bussiness Class و N95 Multimedia Class.

در ضمن دست از بی یاحترامی و توهین بردار خواهشن اینجا بحث تکنولوژیه نه تحمیل ایده های شخصی تو. هر کسی بسته به نیازش گوشی می خره تو این امر هم آزاده و هیچ کسی حق توهین به کسیو نداره.به خاطر چند تا گوشی که وسیله سرگرمی و رفع نیاز آدمند به کسی توهین نکن.
    من کار به cpu ندارم. ولی در مورد صفحه 16 میلیون رنگ بگم تا وقتی resolutionش 240*320 هست زیاد فرق چندانی با بقیه صفحه ها نداره.
    در مورد قسمت آخر صحبت persian boy : فکر کنم ایشون نمیدونستن شما منتظرید n95 8gb وارد بازار بشه تا بخریش

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کد:

ببین دوست عزیز گرونتر بودن یک وسیله دلیل برتری اون نیست که شما میگی دوربین نوکیا گرونتر از دوربینیه که تو سونی

هست. خیلی از دوربینها هستند که از دوربینهای Canon و Nikon در عکاسی گرونترنتد اما دلیل برتریشون نیست.

همه افراد حرفه ای میدونند که تا کانون هست دوربینهای دیگه حرفی واسه گفتن ندارند. هر چند خودم نیکون دارم اما

حرف حق رو باید زد و قبول دارم که کانون دوربینهاش از نیکون یک سر و گردن بالاتره.این شرکت ها و کمپانی ها هم که

شما سنگشو داری به سینه میزنی مال جد و آباد ما نیستند که تعصب داشته باشم روش و تا یکی یک حرفی زد بپرم

سرش و بهش بگم تو حق نداری توهین کنی و ...

تو میدونی نوکیا که ساخت فنلانده به افرادی مثل تو میگند چی... کلا میدونی به ما ایرانی ها اینجا چی میگم بزار

خیالتو راحت کنم. به تو و من میگن کله سیاه لعنتی... و هزار لقب دیگه... چون ما رنگ موهامون با رنگ زرد موهای

اونا فرق داره.

میدونی توی فنلاند حتی یک ایرانی رو بهش اجازه ندادند که نماینده پارلمان و یا حتی شورای یک جایی بشه و غیز

مستقیم جلوشو میگیرن. منظور من این نیست که ما هم باید جواب بدی رو با بدی بدیم و یا اینکه همه فنلاندی ها

بدن... اتفاقا آدمهای خوبم توشون هست. اما منظور من اینه که این کمپانی ها چه سونی چه نوکیا و چه هر شرکت

سرمایه داری دیگه ای که اصلا به افرادی مثل من و تو فکر نمیکنند ارزش اینو ندارند که شما بلند شید سر پا و دستتو

بزاری روی کمرت و با انگشت اشاره ات به من بگی تو حق نداری. تو باید اینو بگی و اینو نگی. هر چند که بگی هم

خیالی نیست چون جوابشو میشنوی.

اما هیچ به این فکر کردید که چرا سونی اریکسون و نوکیا و یا کمپانی های دیگه کارخونه ها و تولیداتشون تو چین و

کشورهای فقیر آسیایی هست . یعنی همون کشورهایی که بهشون میگن کله سیاه... بخاطر اینکه کسی رو از

آسیایی ها فقیر تر گیر نیاوردن. کارگر ارزون و توسری خور آسیایی با کارگر پر پوز و افاده اروپایی که با بنزش میره

سر کار و کسی حق نداره بهش بگه بالای چشمت ابروه فرق میکنه.

شما کافیه خبر های چین و همین ایران خودمون رو بخونی متوجه میشی که روزانه چند کارگر بدبخت و بیچاره زیر

خروارها گل و سنگ و توی معادن بر اثر انفجار و اتفاقات دیگه جونشون رو از دست میدن. بخاطر اینکه هیچ گونه امنیتی

رو برای حفظ جون این انسانها رعایت نمیکنند. برای اینکه امنیت یعنی لباس... یعنی کفش... یعنی دیوارهای محکم

تر و ساخته شده از بتون آرمه ... یعنی تجهیزان و ماشین آلات بیشتر و همه اینها یعنی پول.

این پول رو هم برای ماها خرج نمیکنند. اما ما باید تولید کنیم و در عوضش بهترین جنس به اروپا و امریکا فرستاده

میشه و بدترین و بی کیفیت ترین جنس هم در بازارهای آسیایی مانند ایران و چین باید چونه بزنند روش تا ایجاد تفرقه

بندازن. مانند همین بیماری ایدزی که ساخته دست خود اروپایی ها بود و افریقای شمای رو کردند لابراتوار موش

آزمایشگاهی تا ببینند چه اتفاقی میوفته.

حرف در این مورد زیاده و خیلی چیزا رو هم نگفتم . این توضیحات هم برای این بود که افرادی مثل شما نیاید و نوکیا

نوکیا بکنید. چه سونی اریکسون چه نوکیا اول منفعت خودشون رو در نظر میگیرند نه رضایت من و شما رو.

اما در مورد تکنولوژی بکار رفته در نوکیا برای داشتن سی پی یو بالاتر و به اصطلاح پرسرعت تر...

شما فکر میکنید که سونی اریکسون نمیتونه و یا نمیتونست در پی1 و یا گوشیه های دیگه اش مانند دبلیو 960

سی پی یویی با سرعت بالاتر بزاره؟ حتما هم منظورتون همین بوده چون از حرفاتون معلومه. اما در جواب باید بگم که

اشتباه میکنید. سونی اریکسون میتونست سرعت پردازش گوشی هاش رو دوبرابر اینی که الان هست هم قرار بده

اگر باور نمیکنی من حاضرم فردا به شرکت سونی اریکسون زنگ بزنم و صدام رو هم ضبط کنم تا شما هم بشنوید

که چیا گفتم و چیا شنیدم. البته اگه سوئدی تون خوب باشه و بفهمید که من چی گفتم و اونها چی جواب دادن.

حاضرم همین فردا زنگ بزنم و بگم من یک گوشی شخصی و سفارشی میخوام که 600Mhz سرعت داشته باشه و

20 گیابایت هم حجم برای ذخیره دیتا داشته باشه. در ضمن 16 میلیون رنگ هم کیفیت ال سی دیش باشه.

فکر میکنید سفارشم رو رد کنند موقعی که بهشون بگم پول برام مهم نیست و فقط کیفیت برام مهمه؟

اگر قبول دارید که سونی اریکسون هم میتونست این کارو بکنه که بحث رو ادامه میدیم اما اگر بازم پافشاری میکنید و

میگید که نمیتونه من بهشون زنگ میزنم و نتیجه رو اینجا در همین انجمن جلوی روی همه اونم با مکالمه خودم

باهاشون بصورت ضبط شده براتون میزارم که حرفی برای گفتن نداشته باشید و اینقدر ادعای 16 میلیون رنگ رو

نکنید.

حالا اگر فرض کنیم شما قبول دارید که سونی اریکسون هم میتنه پس بحث بر تونستن و نتونستن نیست بلکه بحث

برمیگرده بر سر باطری و میزان نگه داشتن شارژ. سونی اریکسون به همین دلیله که سی پی یوی قوی با کیفیت

ال سی دی 16 میلیون رنگ رو فعلا در گوشی هاش استفاده نمیکنه چون مصرف باطری رو مثل گوشی های نوکیا به

نصف اون چیزی میرسونه که الان هست.

اگر اخبار های تکنولوژی رو دنبال کنید متوجه میشید که الان شرکت سونی و اریکسون و همچنین سونی اریکسون

دارند روی یک نوع باطری خیلی نازک که قابلیت شارژ شدن بدون سیم از راه دور رو داره کار میکنند. مخترعش هم یک

ایرانی بود که پارسال این نوع تکنولوژی رو به شرکت سونی اریکسون در سوئد به قیمت خیلی خوب فروخت.

بزار یک مثال بزنم شاید بیشتر جا بیوفته. فکر میکنید چرا کمپانی های سازنده لب تاپ ها سی پی یوی قوی و با

سرعت 3 گلگاهرتز به بالا را معمولا روی لب تاپ ها نصب نمیکنند؟ فکر میکنید که نمیتونند ... و یا از پس این کار بر

نمیان... پس چرا روی دستگاه های PC وجود داره اما روی لب تاپ ها نه ... یعنی همون بحث بالا . اینها میتونند که

این کار رو هم بکنند اما زمانی که مصرف باطری رو بالا میبره ارزش این رو نداره که بصورت عمومی لب تاپ هایی با

سرعت بالا رو در بازار ارائه بدند چون خریدارشون کم میشه. اما سفارش شخصی رو برای ساخت لب تاپ های

شخصی رو قبول میکنند. مانند سیستم هایی که در سازمانهایی مانند CIA و یا ناسا و غیره ... استفاده میشه.

امیدوارم که متوجه این نکته شده باشید که در دنیای عمومی نه خصوصی باطری حرف اول رو میزنه.

برای یک گوشی که به قول شما وسیله تفریح و رفع نیاز انسانهاست ال سی دی با کیفیت 16 میلیون رنگ و قدرت

پردازش بالا مناسب نیست چون نه ال سی دی آنچنان بزرگی داره که بخواد 16 میلیون رنگ رو در یک گوشی فسقلی

جا بده نه برنامه های سنگینی قراره روش اجرا بشه.

جواب این حرفتون رو هم در توضیحات بالا دادم. این شرکت ها مال من و شما نیستند و اصلا هم به خوشحال بودن و

رضایت من و شما براشون مهم نیست که من بیام حرفامو سانسور کنم و بزنم.

حتی اگر سونی اریکسون بیاد و قیمت دبلیو 960 رو با امکانات فعلیش 2 میلیون تومن ایران اعلام کنه بازم همین حرف

رو در این انجمن ایرانی میزنم. اگر کسی از این حرف من ناراحت بشه بهتر از اینه که راه بد رو نشونش بدم و دو دستی

اون شخص رو بندازم تو چاله.

در ضمن من اینجا نگفتم که کسی اینو نخره. مردم آزادند و شما هم اگر دوست داشتید میتونید برید بخرید اما بنظر

من کار عاقلانه ای نیست که این همه پول رو توی جیب این کمپانی ها بریزیم که فردا از این بیشتر سرمون بیارن.

اگر ادامه مطلب قبلی من رو هم خودنده باشید متوجه شدید که من حتی در مورد K850 و W910 نیز که گوشی های

سونی اریکسون هستند همین حرف رو زدم. اینها گوشی هایی نیستند که اینقدر ارزش داشته باشند. اینم نظر

شخصی منه و شما هم نمیتونید و حقش رو هم ندارید که به من بگید نظرم رو نگم. منظور من هم توهین کردن

به افراد نبود و نیست بلکه پیشنهادیه که یا میتونه قبول بشه و یا رد بشه. همین.

فعلا تا بعد ...
    Last edited by Persian.Boy; 01-10-2007 at 22:59.

10. این کاربر از Persian.Boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

بچه ها اگر لطف کنید یکم بیشتر رعایت کنید بهتر نیست.این تاپیک جزء بهترین تاپیکهای بخش سونی اریکسون بوده به نظره من.پس پیشنهاد میکنم همون روال قبل رو ادامه بدین و به حاشیه ها کمتر بپردازید.ممنون از دوستان.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •