دوستان تو پنالتی با دسته با چی میپره؟!من از آنالوگ سمت راست هم استفاده کردم ولی نپرید!
دوستان تو پنالتی با دسته با چی میپره؟!من از آنالوگ سمت راست هم استفاده کردم ولی نپرید!
آقا ما بازی اصلی رو خریدم (key) و دارم آنلاین بازی میکنم (بدون هیچگونه Lag / Delay) برام خیلی جالب بود که اصلاْ delay یا لگ نداره! در صورتی که توی گیم رنجر اعصابم از دست Delay خورد شد. و حد اکثر ۱ دقیقه صبر میکنی تا یه نفر پیدا بشه باهات بازی کنه نه مثل گیم رنجر که باید نیم ساعت وایمیستادی تا تا یه نفر دلش به رحم بیاد و بیاد هاست بشه بعد وسطش یارو گل میخوره بازی رو قطع کنه. اگر وسطش بازی رو قطع کنی درصد DNF میره بالا و توی لیگ ها بازیت نمیدن !تازه بازی رو ۳-۰ میبازی
قسمت آنلاینش کلی امکانات داره :
1- لیگ آنلاین
2- بازی کردن ۲۲ نفره! ۱۱ به ۱۱
3-بازی دوستانه
4- virtual pro آنلاین
و کلی امکانات دیگه
حالا هرکی بازی رو به صورت اصل خریده یوزرنیمش رو توی Origin بده تا ما ادد کنیم.
یوزر نیم من : muhammadzangeneh
میشه یک توضیح بدی بعد خرید سریال دیگه باید چه کرد ؟
من با رئال مادرید بازی میکنم و نیمار رو از سانتوس یه قیمت 116،000،000 خریدم....ولی لامصب عجب بازیکنیه.. ضرر نکردم..
من تو حالت پروفشنال بازی میکنم و بعد از 30 تا بازی دقیقا لم بازی دستم اومده و الان حداقل به هر تیمی 3 تا میزنم
ولی خدایی خیلی بازیه توپیه من که اصلا خسته نمیشم![]()
بعد از خرید یه سریال میده بهت . بعد نرم افزار Origin رو که 40 مگابایت هست دانلود میکنی بعد یه اکانت از طریق نرم افزار توی EA میسازی بعد رمز رو که خریدی بهش میدی خودش بازی رو تشخیص میده و لینک دانلود رو بهت میده.
حالا دو حالت داره:
1- بازی رو دانلود کنی از خود Origin
2- بازی رو از بیرون خریده باشی که در این صورت بازی رو بهش معرفی میکنی که بعدش میگه بازی ناقصه و باید 300 مگ دانلود کنه.
بعدش میتونی با تمام دنیا به راحتی بازی کنی.
1-توي قسمت بازيكنهات يك جا هست به نام قرارداد يا contract اونجا بازي كنها رو ميبيني كه قراردادشون ماه يا سالشون چقدر مونده بعد بازي كن و روش ميزني و گزينه new contract رو انتخاب ميكني و يك جا سال نوشته يكجا هم دستمزدش هست
2- ميري به بخش Yong academi و يك مربي ميفرستي به نقاط جهان كه برات بگردن بازيكن بيارن بعد از يك ماه يك ايميل برات مياد كه فلان بازيكنها رو پيدا كرده و شنا هم به بخش yong academi ميري و بازيكنهات رو بعد از چند وقت استخدام ميكني
3-بله اگه قرارداد داشته باشن برميگردن اون بازيكنهاي 0 هم كه ميگي جزو ذخيره هاتون هستند و به آكادمي ربطي نداره
اورجینال الان تو بازاز هست؟ قیمت چنده؟
والا برا من با همون میپره
شما میتونید حرکات تکنیکی رو انجام بدین
بله هست. قیمتش 25 تومنه.
خب بعد از تست دو نسخه کنسول و Pc متوجه شدم که باز نسخه Pc ضعیف کار شده هم در گرافیک و هم در گیم پلی.گیم پلی بازی در pc خیلی خشک و پاسکاری آسون هست اصلا حال نکردم یه جورایی طبیعی نبود شوتها منو یاد 11 انداخت در صورتی که نسخه کنسول شوتها و پاسکاریها طبیعی تر هست.گراف بازی در حد همون 11 شایدم 10 در آخرین رزولیشن و تنظیمات.بافتهایه بازی ضعیف دوربین برودکاست جدید بازی هم نزدیکتر به زمین بود ویه جورایی همون تله بود در حالی که در کنسول تمام زمین دیده میشه و متفاوت هست.باز هم برتری کنسول در فیفا 12 رونمایی شد برعکس حرفی که گفته بودن که 2 نسخه باهم برابری میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)