اون یارو (تک تیر انداز) رو باید بزنی بعد ...
بهترین راهم این که بری جلوتر و از گوشه ها بزنیش .
اون یارو (تک تیر انداز) رو باید بزنی بعد ...
بهترین راهم این که بری جلوتر و از گوشه ها بزنیش .
Last edited by Akbar"22"; 08-09-2012 at 14:16.
دوستان یه سوال هم من دارم.
من تا حالا 4 الی 5 بار این گیم رو تموم کردم و الان حسابی مشغول مولتی هستم اما هنوز یه چیزی رو متوجه نشدم.
چرا وقتی از تو تنظیمات فری ایم و سافت لاک و هارد لاک رو تغییر می دم هیچ تغییری احساس نمی کنم ؟
اصلا چه جوریه ؟ البته تو نسخه PC.
دوستان من بازیو از شرکت نیکان گرفتم ، سه تا از دی وی دی معمولایست (4گیگی) ، ولی نوشته 35 گیگ فضا میخواد ، چجوریه این کامله ؟
سلام دوستان عزیز
مشکل من یکم عجیب غریبه ...
من بازی رو تا مراحل وسطش رفتم اما اون قسمتی که دمو میشه و مکس پین میره جلو آینه و موهاشو با ماشین ریش تراشی میزته
و بعد از اتاق خاج میشه که بره مرحله بعدی .... صفحه همین طور سیاه می مونه و هیچ کاری نمی کنه
میخواستم بدونم مشکل از کجاست؟؟؟؟
گرافیکت چیه عزیز؟
اگه ATI هستش کاریش نمیشه کرد
واسه من اینجا که شما گفتی وارد دیسک بعدی میشه. دقیقا بلایی که سر من اومد. از اینجا دیسک دو رو باید واسه ایکس باکس بگذاری. و از شانس تخیلی من دیسک 2 این بازی ایراد داره .اصلا کار نمیکنه !و اینطور شد که ما بازی رابه امان خدا رها کردیم تا یه خیر دیسک دو این بازی روبه من قرض بده !
والا ماله من که 4 تا dvd 9 بود نمیدونم چجوریه ولی فکر نکنم کامل باشه 3 تا dvd معمولی
من بازی رو چند بار تموم کردم بعدشم پاک کردم ولی شاید اگه از سیو مرحله بعد بازی کنی درست بشه یه درخواست بده بچه ها بهت میدن
سلام کسی سیو گیم مکس پین3 رو برای ایکس باکس داره؟
من بلک باکس خریدم امروز 3 تا دی وی دی هست با یه سی دی که فایل های دایرکت ایکس و اینا توشه. و کرک و اینا.
شما اشتب میگی نصبش 1 نیم ساعت طول میکشه. زده دوروربرای 3 ساعت!
در ضمن دارم بازی رو تو یه درایو دیگه نصب میکنم ولی درایو C هم داره پر میشه!! شاید بعد از نصب مثل قبل بشه.
Last edited by Ghaioom; 18-09-2012 at 19:26.
سی دی ؟؟؟من بلک باکس خریدم امروز 3 تا دی وی دی هست با یه سی دی که فایل های دایرکت ایکس و اینا توشه. و کرک و اینا.
شما اشتب میگی نصبش 1 نیم ساعت طول میکشه. زده دوروربرای 3 ساعت!
در ضمن دارم بازی رو تو یه درایو دیگه نصب میکنم ولی درایو C هم داره پر میشه!! شاید بعد از نصب مثل قبل بشه.
یعنی اینقدر پستت مهم بود برام پیغام خصوصی کردی ؟
من خودم 1.5 ساعته نصبش کردم با بقیه کاراش..حالا شما میخوای سه ساعته نصب کن..اصلا 24 ساعته نصب کن تو گینس هم ثبت بکنش..![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)