ممنون از جوابتون.![]()
ممنون از جوابتون.![]()
این موضوع شارژ برای گوشی های قدیمی صدق می کنه و در گوشی های امروزی نیازی به شارژ اولیه نیست.
کاملا درسته اما برای این میگم 8 ساعت بزنید چون دفعه های بعد که می خواین شارژ کنین گوشی میزنه فول شارژ اما روی آیکن باتری که می زنین میبینید 98٪ زده و کامل شارژ نمیشه!
اولا تبریک میگم عضویتتونو
دوما دوست عزیز شارژ اولیه گوشی به نظر بنده مثل آب بندیه ماشینه که ما با درست شارژ کردن باتریه گوشی میتونیم ازش لذت ببریم![]()
حرف دوستمون كاملا درسته. گوشيهاي جديد ( جديد يعني 2-3 سالي هست كه اين مطلب صدق ميكنه) نه احتياج به شارژ اوليه دارن و نه لازمه كه صبر كنيم كامل د-شارژ بشن و بعد شارژ كنيم ( اون هم كامل) .
اگه میشه دلیلی برای گفته هاتون بیارید ...!!!
نه ربطی نداره! این باگ نسخه های قبلیش بود
مال من دقیقآ این طور بود از 98 بیشتر نمیشد!
وقتی آپدیت کردم درست شد
در مورد شارژ بگم که هیچ فرقی نمی کنه که 8 ساعت بزنیم یا 2-3 .من روزی که گرفتمش بعد از اینکه 1 بار شارژش تموم شد زدم تو شارژ بعد همین که دیدم شارژش پر شد(تقریبا 2 ساعت شد) ورداشتم و دوباره ازش استفاده کردم(اخه ذوق زده شده بودم) ولی تا الان که باطریش مشکلی نداشته. تا 100٪ هم پر می کنه.
اولا مرسی!
من هم مثل mohmous بار اول گوشیم رو فقط تا زمان فول شدنش شارژ کردم و الان هم با باتریش هیچ مشکلی ندارم و تا 100% هم پر میشه.
خوب دوستان عزیز خدارو شکر منم این حرفارو برای خودم نزدم برای راهنمای بوداگه گفتم 8 ساعت برای این بود که من از آپدیت های جدید خبری نداشتم . برای احتیاط بیشتر عرض کردم
آخه فکر کنم گوشی من از نوع اولشه و cda نروژ که اتفاقا بحس همین بود که اگه خدا بخواد یه حالی بهش بدم یه دستی به سرو روش بکشم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)