تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 168 از 461 اولاول ... 68118158164165166167168169170171172178218268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,671 به 1,680 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

راستی دوستان یه RM خوب میخوام تو زمستان برای تقویت تیم بخرم!!!
    کی رو بخرم بهتره و میصرفه نسبت به پولی که میخوام بهش بدم؟؟؟(حدود 10 تا 20 تا میتونم خرج کنم)
    تو نقل و انتقالات پیش فصل هرچه قدر سعی کردم ان زوگبیا رو بخرم ندادن بهم!!!
    James milner رو بخر....عاليه.البته اگر تا اون موقع من سيتي نفروختتش

2. این کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

چطور میشه موقع تک به تک ها حرکت مناسبی کرد ؟ دروازبان من اصلا نمیپره.واستاده اونا میرنن.پیتر چک !

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کریر رو شروع نکرده رونی پیغام داد که میخواد بره... بعد منم تحویلش نگرفتم و از لجش نگرش داشتم تو ترکیب ثابت تیم! (موقع بازی دمو جالب (البته تعجب آمیز) واسه رونی پخش کرد)!
    حالا سوالم اینه که قرار داد نبستن بازیکن و درخواست به رفتنش و عدم توجه بهشٰ بعد از اتمام ترانسفر سیزنٰ تاثیر میزاره رو عملکرد بازیکن که قراره موندنی بشه؟!
    +
    چه جالب... اخراجی (کارت قرمز مستقیم) بدی تو پریمیر لیگ، درست مثل واقعیت ممکنه سه جلسه محروم بشی...
    كلا يه بازيكن كه ميخاد بره بهترين كار فروششه.اگه بزور نگه داريش صد درصد روحيه ياmorale مياد پايين و تو بازيش تاثير مستقيم ميذاره

5. این کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

چطور میشه موقع تک به تک ها حرکت مناسبی کرد ؟ دروازبان من اصلا نمیپره.واستاده اونا میرنن.پیتر چک !
    اگه فك ميكني خودت بصورت manual متوني دروازباني كني دكمه sسمت چپي start رو بزن تا كنترل دروازبانتو بدست بگيري.بعدشم واسه واكنش برو practice mode اول تمرين كن چون سخته.

---------- Post added at 11:47 AM ---------- Previous post was at 11:43 AM ----------

Liverbarcaجون همه ي سختي كه بچه ها ازش دم ميزنن همه و همه برميگرده به سيستم tactical defending.وگرنه با legacy defending راحت ميشه برد.اينكه شما ميگي بازي با سيستم دفاعي جديد واسع ادم 'بد عادت' ميشه يكم عجيبه.تنوع اين لازي به همون تاكتاكال دفندينگشه وگرنه از لحاظ كليت تفاوتي با ١١ نداره.

7. این کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    شهر عشق

پيش فرض

سلام من اولین بارمه fifa 12 نصب کردم اما وقتی میخوام بازی کنم میره تو قسمت تمرین بعدش هم بازی شروع میشه و به تنهایی بازی میکنم
    چی کار کنکم؟؟

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام من اولین بارمه fifa 12 نصب کردم اما وقتی میخوام بازی کنم میره تو قسمت تمرین بعدش هم بازی شروع میشه و به تنهایی بازی میکنم
    چی کار کنکم؟؟
    شما استپ بزن برو تو kick of و از بازی لذت ببر

---------- Post added at 10:01 AM ---------- Previous post was at 09:58 AM ----------

رزولیشن از کجا تنظیم کنم؟ خیلی گرافیکش پاینه
    برو تو محل نصب بازی Game\fifasetup تو این پوشه فایل fifaconfig رو باز بکن و تنظیمات دلخواه رو اعمال بکن

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

با انالوگ سمت راست تکون میخوره شما انالوگ رو تکون بده تا دروازره بان تکون بخوره
    تکون میخوره ولی نمیپره ،باید بپره دیگه

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

یکی بگه برای ما کیبورد بازها که آنالوگ نداریم چجوری باید شیرجه بزنیم موقع پنالتی؟؟

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

James milner رو بخر....عاليه.البته اگر تا اون موقع من سيتي نفروختتش
    اره تو نقل و انتقالات تابستانی دیدم سیتی گذاشته تو ترنسفر لیستش و خواستم بخرمش که دیدم پول زیادی میخوان...
    قیمتش توسط بازی 13.5 میلون یورو انتخاب شده اگه اشتباه نکنم ولی سیتی 18.5 میخواست!!!

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

اگه فك ميكني خودت بصورت manual متوني دروازباني كني دكمه sسمت چپي start رو بزن تا كنترل دروازبانتو بدست بگيري.بعدشم واسه واكنش برو practice mode اول تمرين كن چون سخته.

---------- Post added at 11:47 AM ---------- Previous post was at 11:43 AM ----------

Liverbarcaجون همه ي سختي كه بچه ها ازش دم ميزنن همه و همه برميگرده به سيستم tactical defending.وگرنه با legacy defending راحت ميشه برد.اينكه شما ميگي بازي با سيستم دفاعي جديد واسع ادم 'بد عادت' ميشه يكم عجيبه.تنوع اين لازي به همون تاكتاكال دفندينگشه وگرنه از لحاظ كليت تفاوتي با ١١ نداره.
    والا خیلیها اومدن و گفتن نمیتونن با حالت قدیمی هم بازی رو ببرن!!!
    در مورد tactical defending هم باید بگم درسته شاید کمی توع بد نباشه ولی دیگه نه اینقدر!!!
    اوردن سبک دفاع رو عین فوتبال خیابانی کردن!!!
    منکه چون حوصلش رو ندارم خوشم نیومد و امیدوارم تو فیفا 13 هم حالت قبلی باشه...
    راستی دقت کردین cpu...شده از هر دو روش برای توپ گیری استفاده میکنه؟؟؟

---------- Post added at 11:24 AM ---------- Previous post was at 11:21 AM ----------

من تازه از دیروز متوجه شدم این کریر مود چی هست(کلا 3 روزه دارم فیفا 12 رو بازی میکنم) و چه حالی داره!!!!!(تا به حال تو فیفا به جز بازی دوستانه و یه لیگ 24 تیمه که خودم ساخته بودمش دیگه هیچی بازی نکرده بودم!!!)
    دیروز شانسی رفتم کریر مود و سه تا گزینه اورد که وسطی رو انتخاب کردم(یعنی خودش رو وسطی بود و منم بهش دست نزدم(منیجر مود))
    تنظیمات رو اورد و هر دو رو گذاشتم روlegendary و 3 تا ایمیل اومد(فقط نامردا 17.5 میلیون یورو پول دادن!) و رفتم برای نقل و انتقالات(لیورپول بودم دیگه!!!)
    کلا هر چی بازیکن زیر 70 داشتم یا فروختم یا قرضی دادم رفتن و 2 تا بازیکن(78 و 75)گرفتم و لوکاس و اورلیو و اسپرینگ رو هم فروختم و رفتم بازی و همه ی بازیها رو تا الان یا 1-0 یا 2-0 یا 3-0 و یا 3-1 میبرم راحت و الان هم هم تو لیگ اولم و هم همه ی بازیهای دوستانه رو هم بردم و کلآ تا حالا نه مساوی داشتم و نه باخت!!!(البته قبلا 2 بار تو فیفا 12 باختم)
    اینا رو گفتم چون واقعا حرفاتون برام عجیب بود!!!درسته بازی نسبت به11 pc سخت تر شده ولی خداییش دیگه اینقدر سخت نشده که نشه برد(هر چند هر وقت توپ پای cpu میوفته خیلی سخت میتونم بگیرم ولی عوضش وقتی توپ پای منم هستش اونا خیلی سخت میتونن بگیرن)
    نامردا تا بهشون میرسی یا 180 درجه تغییر مسیر میدن یا پاسهایی که عمرا به فکر ماها برسه!!!
    در ضمن اینو هم بگم که من حالت دفاعی رو رو قدیمی گذاشتم و به نظرم با این وضعیت بازی cpu بازی رو حالت دفاعی جدید یه اشتباه محضه(هر چند کلا بازی رو این حالت اشتباه محضه(چه اماتور چه لجنداری) چون اگه بهش عادت کنی دیگه نمیتونی هیچ فوتبال دیگه ای رو بازی کنی!)
    در ضمنیه چیز دیگه م برای من خیلی عجیب بود:میخواستم Diaby بازیکن ارسنال رو بخرم که هر کاری کردم زیر 7,500,000 بهم ندادن و حتی بعد ازچندین بار پیشنها دادن اخرش یه ایمیل عجیب برام اومد که فکر کنم بهم فهش داده بودن توش!بعدش دیدم همین Diaby رو با 5,000,000 یورو فروختن به لورکوزن!!!
    از چلسی هم خواستم میکل و دروگبا رو بخرم که با پیشنهادهای عجیبازم استقبال کردن و لوکاکو رو هم هیچ رقمه بهم ندادن!!!
    خلاصه 14 میلیون یورو خرید کردم(2 تا بازیکن در پیتی) و بیش از 25 تا هم فرختم و پولم هم الان بیشتر از زمانی هست که اول بازی بهم دادن!(این پول که جایی نمیره و اضافه میشه به پول نقل و انتقالات زمستانی دیگه؟؟؟)
    فقط چند تا تا سوال داشتم از دوستان حرفه ای این قسمت:
    1-من چون بار اولم هست این قسمت رو بازی میکنم نمیدونم چطوری قرارداد بازیکنام رو تمدید کنم؟؟؟ و اینکه یه درصد هم هست که من هرچی خریدم و فروختم رو 0 اون انجام شده!!!اون چیه؟؟؟
    2-تیم اکادمی چیه و بازیکناش کیا هستن؟؟؟من اصلا همچین تیمی ندارم!!!
    3-من الان چند تا بازیکن قرضی دادم رفتن که دیدم 1 سال از قراردادشون مونده(ای کاش میفروختمشوننه؟) و منم 12ماه(همون یه سال دیگه)قرضشون دادم به یه تیم دیگه!!!
    اینا الان بعد از اینکه این یه سال گذشت به تیم برمیگردن یا مفقود و فراری میشن!!!
    ببخشید اگه زیاد حرف زدم و سرتون رو درد اوردم
    ویرایش:نکنه اون بازیکنای زیر 70 ای که قرضشون دادم بازیکنای اکادمی باشن و تیمو فلج کرده باشم؟؟؟
    یه نفر از اساتید جواب بده،ممنون

14. این کاربر از LiverBarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •