تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 168 از 359 اولاول ... 68118158164165166167168169170171172178218268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,671 به 1,680 از 3585

نام تاپيک: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

آقا این ------ ها ایمن هستند؟؟
    من که از چیز پی ان استفاده میکنم و خیلی کم پیش میاد که قطع بشه. سرعت هم متغیره. صبح ها تا23 و شبا 10-12
    هر پروووک30 یا چیز پی انی میتونه مطمئن باشه می تونه نباشه

---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------

تا نیم ساعت قبل قطع بود .. :\
    سرعت اش هم فعلا پایینه ...
    من پینگ ام تا ایرانسل قبلا میانگین 240 بود ولی الان روی 660 هست !
    این پین با ایرانسل هنوز هم افسانه ای کلاتو بنداز هوا

---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------

بچه ها من امروز اج دار شدم و سرعتم از 5 رفت روی 26.دارم بال در میارم. دم ایرانسل گرم
    خوش بگذره
    دیشب ساعت یازده و خورده ای:

امروز ساعت ده و نیم صبح:

مکان: شهرک آپادانا. گوشی: سامسونگ ویو (کلاس 10)

راسنی چرا دیشبو زده افرانت؟
    پینگت واسه این روش خیلی خوبه. راستی 11 تا 12 شب خیلی بده ساعات غیر اوج مصرف دیگه شده ساعات اوج مصرف
    سلام دوستان. من میخوام 5شنبه ی این هفته دوباره تمدید کنم برا یه ماه دیگه.
    چون 5شنبه میشه هشتم و ماه اخر زمستون هم هست
    ایا اعتبار استفاده از اینترنت من تا 8 دی خواهد بود یا اینکه همون اول دی قطع میشه؟
    برو حالشو ببر
    تایید میکنم
    من یک هفته ای هست که سیمکارت ایرانسل گرفتم و بسته 1 ماهشو گرفتم چون خیلیا بهم گفتن سرعت ایرانسل از همراه اول بیشتره ولی الان پشیمونم که چرا همون همراه اول رو تمدید نکردم
    سرعت ایرانسل برای من که edge ندارم در بهترین حالتش حدود 4-5 کیلوبایته و خیلی وقتها disconnect هم میشه
    اما همراه اول متوسط 7-8 کیلو دانلود میکردم و همیشه به اینترنت وصل و پایدار بود
    شما اول بدون بسته تست میکردیم علامت E میاد یا G حالا موبایلو تو کل خونه بچرخونین ببینی اصلا علامت E میاد اگه نشود ببین اصلانو تو محله و کوچه شما E میاد یا EDGE ساپورت نیست؟!

---------- Post added at 09:36 AM ---------- Previous post was at 09:32 AM ----------

سلام دوستان. من میخوام 5شنبه ی این هفته دوباره تمدید کنم برا یه ماه دیگه.
    چون 5شنبه میشه هشتم و ماه اخر زمستون هم هست
    ایا اعتبار استفاده از اینترنت من تا 8 دی خواهد بود یا اینکه همون اول دی قطع میشه؟
    الان ایرانسل و همراه اول کل گذاشتن واسه رو کم کنی هم شده هیچ کدوم جا نمیزنه رقابته دیگه اپراتور سوم که بیاد داستان جذاب تو میشه

---------- Post added at 09:37 AM ---------- Previous post was at 09:36 AM ----------

ساعت 10:12 سرویس قطع.مثل اینکه جمعه ها تهرونیا نباید رو اینترنت ایرانسل حساب کنن
    اره پنج شنبه جمعه یه ذره مورد داشت
    یدونه گوشی 70 تا 100000 با سرعت بالا برای اینترنت می خوام به کامپیوتر وصلش کنم با سرعت 460 کی سراغ داره اسمش رو بهم بگه متشکرم
    اگر گوشی را وصل کردید به کامپیوتر اون سرعت 921 کیلوبیت نه کیلوبایت سرعت اتصال بین گوشی و کامپیوتر هست .
    سرعت gprs یا edge نهایتاً 180 کیلوبیت هست.
    QUOTE=speedr;5651808]سرعت اتصال 921 کیلو بیایت در ثانیه هست ولی سرعت دانلود کمه من برای دانلود 100 مگا بایت 14 ساعت وقت گذاشتم کسی میدونه جریان چیه[/QUOTE]

دوستان چرا توهم می زنید مگه پست اولو نخوندید
    edge کلاس 32=296 کیلو بیت=37 کیلو بایت
    این بالا ترین کلاسه! اون عددی که شما میگین ربطی به سرعت اتصال کامپیوتر به گوشی نداره مثلا اگه شما با بلوتوث وصل شین سرعتو میزنه 115k(سرعت کانکشن) ولی دانلود و ریسیو تا 20 - 30 میره
    Last edited by tik2tak; 29-11-2010 at 09:55.

2. این کاربر از tik2tak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام. میگم چطور میشه فهمید چند روزه دیگه از حساب باقی مونده؟

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

فکر کنم این کد را باید بزنی:
    ستاره141ستاره8مربع یا
    ستاره140ستاره 8 مربع
    شک دارم.

یکی اخر به من نگفت وقتی مودم ادج داری یعنی دکل هم باید ادج داشته باشه؟کلاس چنده؟32؟یکم توضیح میخواهم.ممنون

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

# 6* 141 * اینترنت شبانه 11 شب تا 6 صبح این کد رو بزن..
    # 8* 141 * اینترنت روزانه همه ساعته این کد رو بزن ..

6. این کاربر از ali_agha1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

# 6* 141 * اینترنت شبانه 11 شب تا 6 صبح این کد رو بزن..
    # 8* 141 * اینترنت روزانه همه ساعته این کد رو بزن ..
    من تازه یه اشتراک یک ماهه اینترنت شبانه از ایرانسل به قیمت 3000 تومان خریدم. بعد یه SMS برام اومد که گفت اشتراکت فعال شده. وقتی کد *141*6# رو میزنم میگه 0 روز باقی مونده!!! اینکه چیزی نیست . من شارژم 5 تومنی بود و هزینه اینترنت رو از 2 تومن باقی مونده کم مینه!!!
    چرا؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من تازه یه اشتراک یک ماهه اینترنت شبانه از ایرانسل به قیمت 3000 تومان خریدم. بعد یه SMS برام اومد که گفت اشتراکت فعال شده. وقتی کد *141*6# رو میزنم میگه 0 روز باقی مونده!!! اینکه چیزی نیست . من شارژم 5 تومنی بود و هزینه اینترنت رو از 2 تومن باقی مونده کم مینه!!!
    چرا؟؟؟
    یه بار هم واسه من همچین اتفاقی افتاد اما من بسته 1000 تومانی خریدم.

بچه ها میخواین کاری کنید که از اینترنت شبانه ایرانسل بیشتر استفاده کنید؟مثلا به جای 6 صبح تا هر وقت که دوست داشتین از اینترنت مجانی استفاده کنید؟

من تمام طول شب میزارم گوشیم آنلاین باشه تا هر وقت که دیسکانکت میشم (یا خودش دی سی میشه) اینترنت مجانیه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

یکی اخر به من نگفت وقتی مودم ادج داری یعنی دکل هم باید ادج داشته باشه؟کلاس چنده؟32؟یکم توضیح میخواهم.ممنون
    هم گوشی باید EDGE داشته باشه و هم دکل، بهترین کلاس گوشی هم 32 می باشد. جهت جستجوی یک گوشی خاص در مورد EDGE و اطلاع از کلاسی که پشتیبانی می کنه، به این لینک هم یه سری بزن:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

هم گوشی باید EDGE داشته باشه و هم دکل، بهترین کلاس گوشی هم 32 می باشد. جهت جستجوی یک گوشی خاص در مورد EDGE و اطلاع از کلاسی که پشتیبانی می کنه، به این لینک هم یه سری بزن:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من یه گوشی نوکیا 3120 دارم که کلاسش 32 است. تستش کردم با IDM سرعتم متوسط 6 و 7 بود. اما یه گوشی قدیمی نوکیا 6681 رو تست کردم سرعتش متوسط 20 بود که کلاس 10 است. N73 هم سرعتش مثل 6681 بود. که کلاس Edgeش 11 است و کلاس GPRSش 10 است.
    در کل تجربه من میگه کلاس 32 اصلا جالب نیست و کلاس 10 بهترینه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من یه گوشی نوکیا 3120 دارم که کلاسش 32 است. تستش کردم با IDM سرعتم متوسط 6 و 7 بود. اما یه گوشی قدیمی نوکیا 6681 رو تست کردم سرعتش متوسط 20 بود که کلاس 10 است. N73 هم سرعتش مثل 6681 بود. که کلاس Edgeش 11 است و کلاس GPRSش 10 است.
    در کل تجربه من میگه کلاس 32 اصلا جالب نیست و کلاس 10 بهترینه.
    احتمال داره کلاس edge دکلهای اینجا 10 باشه
    تو یه فوروم دیگه دیدم که پیشنهاد داده بودن از گوشیهای با کلاس اج 10 استفاده کنید

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

من منظروم خریدن مودم ادج بود.نه گوشی ادج.
    مثلا برم مودم ادج را بخرم و سیمکارتم را بزارم داخلش چی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •