دوست عزیز در اتوماتیکه اگه بری جلوش خودش باز میشه!
برو جلوش وایسا اگه باز نشد مجبوری وقتی دشمنا دارن میان بدو بدو بری بپری تو!
دوست عزیز در اتوماتیکه اگه بری جلوش خودش باز میشه!
برو جلوش وایسا اگه باز نشد مجبوری وقتی دشمنا دارن میان بدو بدو بری بپری تو!
اون قسمت باگ داره
اگه از ترینر استفاده میکنی اون قسمت رو بدون ترینر رد کن
دو روزه استارت اين بازي رو روي اكس باكس زديم. بازي جالبيه. بدك نيست فقط يه بدي داره من حالت داستاني بازي كه حالت نرمالش هست شروع كردم اول اينكه يه سري ويديو ها رو نميگذاري اسكيپ كنيم. بعد اينكه يه مشكل داره اونم اينه كه حين بازي هيچ منوي تو ايسك باكس واسم نمياره جز Pause. نميدونم حالا روي پي سي هم اينطوريه.
كلا بازي جالبيه. ولي خوب تريپ كاراي راك استار مثل همه. يكم تكسچر ها قويتر شده فقط!
همه ی اینایی که گفتید برای PC هم هستش .
سلام
بالاخره تمومش کردم
واقعا بازی خوبی بود و لذت بردم.دلم برای همچین بازیی تنگ شده بود
علی رغم همه مشکلاتی که داشت مزایاش به معایبش می چربید
هرچند بعضی از معایبش خیلی روی اعصاب بود
اینم چندتا از معایب و محاسن بازی از دید خورم
محاسن:
1.اینکه تیر به هرجای بدن دشمن می خورد عکس العمل متفاوتی داشت و تیر همونجا عمل می کرد
2.ویژگی Slow Motion کردن گلوله ها که فکر کنم اسمش Bullet Time بود خیلی خوب بود
3.شیرجه ها !خیلی حال میداد
4.گیم پلی خوب و واقعی بود.
...
معایب:
1.این فیلمها که حکم Loading رو داشتن و خیلی روی اعصاب بودن
2.یه مشکلی توی کاور ها بود و این بود که وقتی مکس تیر می خورد و می افتاد ، برای اینکه به کاور برگرده باید می ایستاد و می رفت به کاور ( شاید من اشتباه می کردم )
دیگه چیزی یادم نمیاد
موفق باشید
ویرایش:
اینم یه ترول برای بازی:
![]()
Last edited by Mohammad Yek110; 06-09-2012 at 15:29.
منم تازه گرفتم بازی رو اما 3 تا دی وی دی هست بعضی مغازه اها 7 تا دی وی دی هم داشتن؟ چه فرقی میکنه؟
بستگی به نوع دی وی دی داره یعنی 8.5 گیابایتی بودن یا 4.7 گیگ بودن و در ضمن ممکنه مال شما ورژن بلک باکس باشه.
سلام دوستان یه مشکل که با مکس پین3 دارم که بعد از مرحله برزیل هرچی مرحله رد میکنی مراحل ذخیره نمیشه اخرین اپدیت هم روش نصبه
سلام
بچه ها من توی چیتر 7 یا 8 گیر افتادم
اونجا که مکس بر می گرده به خاطراتش که یجایی هستن مثل کلیسا و قبرستون سر قبر زنش وایساده تقریبا آخر اونجا ما با اون رفیقه می رسیم زیر یک برج که روش یک تک تیر انداره
اون کاور میده ما باید بریم جلو و وارد برج بشیم
من همه رو می زنم می رسم دم در برج ولی در بسته هست و باز نمیشه باید چه کنم؟
Last edited by ehsan_; 08-09-2012 at 13:48.
والا من که 2 بار این بازی رو خریدم خراب بودهبهتره کلا بخیال شم یا یه روزی یه جایی رو سالمش رو پیدا کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)