راستی دوستان یه RM خوب میخوام تو زمستان برای تقویت تیم بخرم!!!
کی رو بخرم بهتره و میصرفه نسبت به پولی که میخوام بهش بدم؟؟؟(حدود 10 تا 20 تا میتونم خرج کنم)
تو نقل و انتقالات پیش فصل هرچه قدر سعی کردم ان زوگبیا رو بخرم ندادن بهم!!!![]()
راستی دوستان یه RM خوب میخوام تو زمستان برای تقویت تیم بخرم!!!
کی رو بخرم بهتره و میصرفه نسبت به پولی که میخوام بهش بدم؟؟؟(حدود 10 تا 20 تا میتونم خرج کنم)
تو نقل و انتقالات پیش فصل هرچه قدر سعی کردم ان زوگبیا رو بخرم ندادن بهم!!!![]()
اخه به نظرم اون صدا اصلاً صدای تیر دروازه نیست
ولی خیلی بازیه خوبیه. شاید ضعف های کوچک داشته باشه اما شاید در خیلی از موارد اصلاً به چشم نیاد.
منم یه سوال در مورد کریر مود داشتم اونم اینه که میشه بازیکن رو پرورش داد یعنی قدرتشونو ببری بالا بعد با قیمت بالا بفروشیمش ؟؟ اگه اره کدوم قسمت ؟
کریر رو شروع نکرده رونی پیغام داد که میخواد بره... بعد منم تحویلش نگرفتم و از لجش نگرش داشتم تو ترکیب ثابت تیم!(موقع بازی دمو جالب (البته تعجب آمیز) واسه رونی پخش کرد)!
حالا سوالم اینه که قرار داد نبستن بازیکن و درخواست به رفتنش و عدم توجه بهشٰ بعد از اتمام ترانسفر سیزنٰ تاثیر میزاره رو عملکرد بازیکن که قراره موندنی بشه؟!
+
چه جالب... اخراجی (کارت قرمز مستقیم) بدی تو پریمیر لیگ، درست مثل واقعیت ممکنه سه جلسه محروم بشی...![]()
البته توجه چند راه داره میتونی تو قسمت ترانسفر بری و مبلغ قرارداد رو ببری بالاتر تا دیگه فکر رو خیال برش نداره بخواد بره عدم توجه هم هی باعث میشه برات ایمیل بیاد زود زود ادمو خسته کنه
تو مواقع نقل و انتقالات این موارد پیش میاد
این گلر رو چجوری باید تو پنالتی زدن هدایت کرد؟، فقط وسط وایمیسه!
كلا اين پنالتي زدنش چي جوريه دروازه بان با چي اين طرف و اون طرف مي پره ؟![]()
منم این مشکل رو دارم
با انالوگ سمت راست تکون میخوره شما انالوگ رو تکون بده تا دروازره بان تکون بخوره
رزولیشن از کجا تنظیم کنم؟ خیلی گرافیکش پاینه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)