تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 167 از 180 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 1794

نام تاپيک: Max Payne 3

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

ما که آرزوی مولتی بازی کردن تو دلمون موند و هیچ کس هم پیدا نشد یه را درست و حسابی بهمون نشون بده.
    اما امروز همینجوری رفتم تو قسمت مولتی و داشتم کاراکترها رو نگاه می کردم، جالبه که کاراکتر مکس پین 1 تو قسمت مولتی خیلی بهتر از قسمت سینگل طراحی شده و چشماش هم بازه :

2. 5 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aban366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام
    دوستان ممنون میشم راهنمایی کنین که تو چپتر نه تو کشتی وقتی به طبقه فوقانی میرسی و دشمنها رو میکشی جلو یه درب بسته هستی که نمیدونم باید چیکار کرد اونجا در باز نمیشه؟چیگکار باید بکنم؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض آموزش نحوه اجرا و بازی بخش مولتی پلیر

آموزش نحوه اجرا و بازی بخش مولتی پلیر

دوستان این روش رو من از یه دوست پاکستانی یاد گرفتم و امتحان کردم و بالاخره جواب داد. باید تمام مراحل رو مو به مو انجام بدید تا اجرا بشه.
    من خودم انواع روش ها و روش هایی که خودم به ذهنم می رسید رو انجام دادم اما فقط این روش جوابگو بود.

مراحل کار :

1) ابتدا بازی مکس پین 3 رو از سیستم خود آنینستال (پاک) کنید. فراموش نشود که از پوشه Rockstar Games موجود در داکیومنت در جای دیگری بک آپ بگیرید و آن را نیز از داکیومنت حذف کنید.

2) بازی رو دوباره نصب کنید و تمامی آپدیت های 10.0.17 و 10.0.22 و 10.0.28 و 10.0.29 و 10.0.47 و 10.0.49 و 10.0.55 را نصب کنید.(یا بگذارید که خود به خود آپدیت شود) و همچنین فایل MP3_Launcher_1_27_0_0.exe و سوشیال کلاب ورژن 1.0.9.7 را هم نصب کنید. توجه داشته باشید که نباید کرک را کپی کنید.

3) در این مرحله باید اجازه اتصال بازی به اینترنت را بدهید و در صورت بلاک کردن آن در فایروال، آن را از بلاک خارج کنید.

4) در سایت سوشیال کلاب برای خود اکانتی بسازید.

5) وارد بازی شده و با زدن دکمه home پوزر و پسوورد خود در سوشیال کلاب را وارد کرده و لاگین شوید و هنگامی که بازی از شما شماره سریال خواست، با زدن دکمه های Ctrl+Alt+Del از بازی خارج شوید.

6) حال بار دیگر آپدیت 1.0.0.28 را نصب کنید و در ادامه کرک 1.0.028 تتا (Theta) را در محل فولدر بازی کپی کنید. توجه کنید که فقط باید کرک تتا را استفاده کنید.

7) حال از لینک زیر Lanfix مربوطه را دانلود کرده و آن را در پوشه بازی اکسترکت کنید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8) برنامه تانگل را نصب و آن را اجرا کنید و با ساختن اکانتی در آن وارد روم مکس پین 3 شده و سپس بازی را اجرا کنید که پیغام آفلاین می دهد و در همان حالت آفلاین وارد بازی شوید.

9) با یوزر و پسورد خود در سوشیال کلاب وارد بازی شده و گزینه مولتی پلیر را انتخاب کنید. اروری که می دهد را رد کرده و وارد قسمت لن شوید و از بازی لذت ببرید.

نکته 1 : توجه داشته باشید که معمولا روم های مکس پین 3 شلوغ نیست، پس یا باید در ساعاتی خاص بازی کنید تا افرادی برای بازی حضور داشته باشند و یا اینکه با دوستان خود در ساعت خاصی قرار بذارید برای بازی.

نکته 2 : با این روش شما می توانید هم در حالتی که اینترنت وصله و هم در حالتی که اینترنت قطعه، به بازی بخش سینگل بپردازید اما خب مطمئنا برای بخش مولتی باید به اینترنت وصل باشید.

نکته 3 : شما در این روش و یا روش های دیگر نمی توانید از سیوهای قبلی خود برای بخش سینگل پلیر استفاده کنید اما می توانید با ادغام سیوها، 2 یوزر داشته باشید تا برای بخش سینگل و یا آرکید از یوزر قدیمی خودتون استفاده و برای بخش مولتی از یوزر جدید استفاده کنید.

به این صورت سیو ها رو با هم ادغام کنید :

1) به داکیومنت رفته و شاخه زیر را باز کنید :
    Documents\Rockstar Games\Max Payne 3\profiles
    پوشه ای که در این جا می بینید که تشکیل شده از چند حرف و عدد، مربوط به یوزر جدیدتون هستش. بهش دست نزنید و به مرحله 2 بروید.

2) حال به بک آپی که از سیو های قبلی خود گرفتید رجوع کرده و به همون پوشه پروفایل اشاره شده در بند 1 بروید و اون پوشه که ترکیبی از حرف و عدد هستش رو کپی کنید و در آدرس مربوط به بند 1 پیست کنید.
    به این صورت الان در پوشه پروفایل آدرس بند 1 شما دو تا پوشه دارید با اسم های متفاوت که هر کدوم از حرف و عدد تشکیل شده.

3) حال به آدرس زیر بروید :
    Documents\Rockstar Games\Social Club\profiles
    می بینید که این جا هم پوشه ای وجود داره که هم نام همون پوشه بند 1 هستش. حال به مرحله 4 بروید.

4) به پوشه بک آپ رجوع کرده و پوشه پروفایل اشاره شده در بند 3 رو باز کنید و اون پوشه داخلش رو کپی کرده و در آدرس بند 3 پیست کنید.
    به این صورت در این پوشه پروفایل هم دو تا فولدر وجود داره با نام های متفاوت.

5) حالا همه پنجره ها رو ببندید و وارد بازی بشید. در صفحه ای که گفته کلید اینتر رو بزنید، دکمه home رو زده تا سوشیال باز بشه.
    می بینید که اینجا دو تا یوزر وجود داره که یکی یوزر قدیمیتون هستش که باهاش سینگل بازی می کردید و دیگری یوزر جدیدتون که باهاش می تونید هم سینگل بازی کنید(البته از اول) و هم مولتی.

امیدوارم این آموزش مفید واقع شده باشه. متاسفانه من الان لینک مستقیم کرک 1.0.0.28 تتا رو ندارم اما آپدیت ها رو می تونید از پست اول تاپیک مشکلات بازی دانلود کنید.
    سوالی بود در خدمتم

5. 4 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aban366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام
    دوستان ممنون میشم راهنمایی کنین که تو چپتر نه تو کشتی وقتی به طبقه فوقانی میرسی و دشمنها رو میکشی جلو یه درب بسته هستی که نمیدونم باید چیکار کرد اونجا در باز نمیشه؟چیگکار باید بکنم؟
    ????????????

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

این دوتا جای دو تا فلکه ی دریچه ی هوا هستش بازش کن اول تا زنده بمونی بعدش از در روبرو برو بیرون
    اینم شکلش:

8. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

سلام
    برای من وقتی دشمنا میومدن خودش باز می شد
    وقتیم که همه رو کشتم باز بود خودش

این دوتا جای دو تا فلکه ی دریچه ی هوا هستش بازش کن اول تا زنده بمونی بعدش از در روبرو برو بیرون
    اینم شکلش:
    اون که یه چکپوینت دیگس
    یکم جلوتر از اینجاست

10. 2 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

سلام
    اون مرحله که Flashbang میندازن توی راه پله.و مکس باید دنبال راه فرار بگرده
    هیچکدوم از درها باز نمیشن
    چیکار کنم؟

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

سلام
    اون مرحله که Flashbang میندازن توی راه پله.و مکس باید دنبال راه فرار بگرده
    هیچکدوم از درها باز نمیشن
    چیکار کنم؟
    فلش بنگ نیست گاز اشک آوره..
    اونجا یه دریچه هست بهش تیر بزن بعد برو توش..
    البته میدونم الان میای میگی خودم ردش کردم...!

13. 3 کاربر از ali_agha1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    نسخهxbox مکس پین دیسک دوم مربوط به چی هست ایا ادامه بازییه یا مختص به لایو ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

سلام
    نسخهxbox مکس پین دیسک دوم مربوط به چی هست ایا ادامه بازییه یا مختص به لایو ؟
    ادامه ی بازی هستش
    نصف بازی تو دیسک یک هستش نصف دیگش تو دیسک دو هستش

16. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •