تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 166 از 461 اولاول ... 66116156162163164165166167168169170176216266 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,651 به 1,660 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

اگه نباشه جاش خالی می مونه ashk1377's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نسخه اورجینال باید داشته باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مهم مهم
    برای کیفیت بهتر بازی
    توجه کردید تصویر خیلی تاریک شده؟
    داخل بازی یه بازی رو شروع کنید
    سپس Esc بزنید برید تو SETTINGS بعدش GAME SETTINGS بعدش GAME BERIGHTTNES CONTROLحتما باید داخل مسابقه باشید تا این گزینه باشه وگرنه تو خارج از مسابقه نمیاد .
    دوتا گزینه داخلش میاد
    اولی رو دوتا خالی بذارید.
    دومی هم تا آخر پر کنید.
    حالا از نورپردازی جدیدتون لذت ببرید.
    برای دفاع بهتر هم کافیه با سرعت بیوفتین دنبال بازیکنی که توپ دستشه طرف کلا هول میشه بعدش مربع چندبار بزنید این روش پاسخ میده برا من که پاسخ داد دارم حالشو میبرم.
    نقشه بازی هم که بهتون گفته بودم چطور سه بعتی کنید که؟
    تو همون SETTINGS یه VIUAL هست کافیه برید داخلش گزینه RADER رو که 2Dهستش بکنیدش 3D

3. 3 کاربر از ahmad rezaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

به نظرم وقتی توپ به تیر دروازه برخورد می کنه خیلی صدای بدی میده اصلاً صدای طبیعی نمیده !! معلومه صدای توپ نیست مثل آهن می مونه صداش !! نظر شما چیست ؟؟

موفق باشید.

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با gameranger چی؟ نمیشه انلاین زد؟

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

با gameranger چی؟ نمیشه انلاین زد؟

نرم افزارایی مثل هاماچی گیم رنجر تانگل و ... فقط در صورتی می تونی باهاشون آنلاین بازی کنی که بازی تو بازی تحت شبکه یا همون لن داشته باشه. بازیهایی که این گزینه رو ندارن نمیشه با این نرم افزارها به صورت کرک شده آنلاین بازیشون کرد.

---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:52 PM ----------

برای دفاع بهتر هم کافیه با سرعت بیوفتین دنبال بازیکنی که توپ دستشه طرف کلا هول میشه بعدش مربع چندبار بزنید این روش پاسخ میده برا من که پاسخ داد دارم حالشو میبرم.
    مطمئنی داری روی level world class بازی می کنی ؟ چون وقتی با سرعت نزدیک بازیکنا میشی به راحتی با یه سر توپ جات میذارن. فقط باید صبور باشی و دقیق.

---------- Post added at 09:56 PM ---------- Previous post was at 09:53 PM ----------

سلام

به نظرم وقتی توپ به تیر دروازه برخورد می کنه خیلی صدای بدی میده اصلاً صدای طبیعی نمیده !! معلومه صدای توپ نیست مثل آهن می مونه صداش !! نظر شما چیست ؟؟

موفق باشید.

به نظر من خیلی طبیعیه. چون اگه طبیعی هم بازی کرده باشین می بینین که صدای تیر دروازه میاد نه صدای توپ. ولی تو فیفا اگه اینکارو می کردن که شدت ضربه روی این صدا تاثیر داشت بهتر میشد چون بعضی وقتا شوتای آروم هم این صدا رو دارن.

7. 2 کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با سرعت از کناره های بازیکن برید تو پاشون مخصوصا از پشت
    از جلو هم یه مربع کافیه
    رو لژیون بازی میکنم من

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بالاخره بعد از دادن 25000 تومن پول بی زبون و دوبار دانلود بازی از origin بالاخره برای اولین بار در عمرم یه بازی ارجینال بازی کردم تا وقتی که مردم نگن ارجینال ندیده

اولین نکته ای که باید بگم اینه که متاسفانه اینترنت مخابرات من پورتهای EA سرور رو بسته و نمیتونم بدون چیز شکن وصل شم . اونم فکر کنم پینگش اصلا بدرد انلاین نخوره . کلا به نظرم ضرر کردم .
    اولش کلی دنگ و فنگ داشت واسه وصل شدن به EA و کلی قبول کردن قوانین و ... . هنوز انلاینش رو امتحان نکردم ببینم چجوریه . خدا کنه فقط پینگش مشکل نداشته باشه .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام.
    طريقه تغيير دكمه هاي كيبورد يا صحفه كليد در بازي فيفا 12؟ لطفا راهنماييم كنيد با تشكر

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام به همگی من قبلا از pes بازهای معروف بودم دیروز امتحانی فیفا 12 خریدم تازه تازه دارم معنی فوتباله واقعیو میفهمم خیلی جذابه. pes به کل از زندگیم انداختم بیرون.ولی خیلی سخته ه ه ه ه دفاع کردن تو این بازی.میشه بگید کدوم بخشش از همه جذابتره؟من اصلا از منوهاش سر در نمیارم اگه میشه کاری کرد که بازی جذابیتو هیجانش بیشتر بشه لطفا بهم بگید

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

من تازه از دیروز متوجه شدم این کریر مود چی هست(کلا 3 روزه دارم فیفا 12 رو بازی میکنم) و چه حالی داره!!!!!(تا به حال تو فیفا به جز بازی دوستانه و یه لیگ 24 تیمه که خودم ساخته بودمش دیگه هیچی بازی نکرده بودم!!!)
    دیروز شانسی رفتم کریر مود و سه تا گزینه اورد که وسطی رو انتخاب کردم(یعنی خودش رو وسطی بود و منم بهش دست نزدم(منیجر مود))
    تنظیمات رو اورد و هر دو رو گذاشتم روlegendary و 3 تا ایمیل اومد(فقط نامردا 17.5 میلیون یورو پول دادن!) و رفتم برای نقل و انتقالات(لیورپول بودم دیگه!!!)
    کلا هر چی بازیکن زیر 70 داشتم یا فروختم یا قرضی دادم رفتن و 2 تا بازیکن(78 و 75)گرفتم و لوکاس و اورلیو و اسپرینگ رو هم فروختم و رفتم بازی و همه ی بازیها رو تا الان یا 1-0 یا 2-0 یا 3-0 و یا 3-1 میبرم راحت و الان هم هم تو لیگ اولم و هم همه ی بازیهای دوستانه رو هم بردم و کلآ تا حالا نه مساوی داشتم و نه باخت!!!(البته قبلا 2 بار تو فیفا 12 باختم)
    اینا رو گفتم چون واقعا حرفاتون برام عجیب بود!!!درسته بازی نسبت به11 pc سخت تر شده ولی خداییش دیگه اینقدر سخت نشده که نشه برد(هر چند هر وقت توپ پای cpu میوفته خیلی سخت میتونم بگیرم ولی عوضش وقتی توپ پای منم هستش اونا خیلی سخت میتونن بگیرن)
    نامردا تا بهشون میرسی یا 180 درجه تغییر مسیر میدن یا پاسهایی که عمرا به فکر ماها برسه!!!
    در ضمن اینو هم بگم که من حالت دفاعی رو رو قدیمی گذاشتم و به نظرم با این وضعیت بازی cpu بازی رو حالت دفاعی جدید یه اشتباه محضه(هر چند کلا بازی رو این حالت اشتباه محضه(چه اماتور چه لجنداری) چون اگه بهش عادت کنی دیگه نمیتونی هیچ فوتبال دیگه ای رو بازی کنی!)
    در ضمنیه چیز دیگه م برای من خیلی عجیب بود:میخواستم Diaby بازیکن ارسنال رو بخرم که هر کاری کردم زیر 7,500,000 بهم ندادن و حتی بعد ازچندین بار پیشنها دادن اخرش یه ایمیل عجیب برام اومد که فکر کنم بهم فهش داده بودن توش!بعدش دیدم همین Diaby رو با 5,000,000 یورو فروختن به لورکوزن!!!
    از چلسی هم خواستم میکل و دروگبا رو بخرم که با پیشنهادهای عجیبازم استقبال کردن و لوکاکو رو هم هیچ رقمه بهم ندادن!!!
    خلاصه 14 میلیون یورو خرید کردم(2 تا بازیکن در پیتی) و بیش از 25 تا هم فرختم و پولم هم الان بیشتر از زمانی هست که اول بازی بهم دادن!(این پول که جایی نمیره و اضافه میشه به پول نقل و انتقالات زمستانی دیگه؟؟؟)
    فقط چند تا تا سوال داشتم از دوستان حرفه ای این قسمت:
    1-من چون بار اولم هست این قسمت رو بازی میکنم نمیدونم چطوری قرارداد بازیکنام رو تمدید کنم؟؟؟ و اینکه یه درصد هم هست که من هرچی خریدم و فروختم رو 0 اون انجام شده!!!اون چیه؟؟؟
    2-تیم اکادمی چیه و بازیکناش کیا هستن؟؟؟من اصلا همچین تیمی ندارم!!!
    3-من الان چند تا بازیکن قرضی دادم رفتن که دیدم 1 سال از قراردادشون مونده(ای کاش میفروختمشوننه؟) و منم 12ماه(همون یه سال دیگه)قرضشون دادم به یه تیم دیگه!!!
    اینا الان بعد از اینکه این یه سال گذشت به تیم برمیگردن یا مفقود و فراری میشن!!!
    ببخشید اگه زیاد حرف زدم و سرتون رو درد اوردم
    ویرایش:نکنه اون بازیکنای زیر 70 ای که قرضشون دادم بازیکنای اکادمی باشن و تیمو فلج کرده باشم؟؟؟
    Last edited by LiverBarca; 04-10-2011 at 23:14.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •