بابا چیه این فیلمهای مکس پین اعصاب برام نذاشته حالا کیفیتش بالا باشه به چه دردی میخوره همون 4 دی وی دی هم کیفیتش فیلماش خوبه و هم الکی پولتو دور نمیندازی!سلام
نسخه بلک باکس 4 تا با نسخه 7 تا دی وی دی فرقش چیه؟![]()
بابا چیه این فیلمهای مکس پین اعصاب برام نذاشته حالا کیفیتش بالا باشه به چه دردی میخوره همون 4 دی وی دی هم کیفیتش فیلماش خوبه و هم الکی پولتو دور نمیندازی!سلام
نسخه بلک باکس 4 تا با نسخه 7 تا دی وی دی فرقش چیه؟![]()
اه اه حال منم بهم زده این فیلما![]()
مثل این که حالتو خیلی بده یه سر به بیمارستان بزنید !
اگه فیلم های بازی حالتنو میزنه بهم بازی نکنید یه جوری میگید که انگار ... کسی اینو تا حال بازی نکرده باشه و بخواد بیاد این جا فکر میکنه چه افتضاحی شده ، پشت این بازی کمپانی راک استار هستش حالا شما ها هی گیر بدید !
واسه اسپم زدن یه فکر دیگه بکنید !
خداوکیلی اعصاب خورد کنه سه ساعت بشینی نیگا کنی و نتونی ردشون کنی
گیم پلیش عالیه ولی فیلما نه.اگه میان پرده هارو می شد رد کرد و همون پنجره Loading رو داشتیم خیلی بهتر بود
من اگه بخوام وسط یکی از این میان پرده ها بازیو ببندم چیکار باید بکنم؟
.....
Alt + F4
.....
میدونم پشت این بازی چه شرکتی بوده ...
من فقط نظرم رو گفتم و دلیل هم دارم :
1- مثلا یه جا جونمون رو از دست میدیم بازی میخواد از آخرین چک پوینت لود بشه ، ما بازم مجبوریم اون فیلم ها رو ببینیم
2- افکت تار شدن تصویر هم خیلی رو اعصابه...
حالا کی اسپم میده؟
به این میگن راه حل منطقی .. تو کجا بودی راکستار در به در دنبالت میگرده میخواد مکس 4 رو بسازه ..
فکر نمیکنه .. میفهمه چه گندی زدن ..
دِ آدم به خاطر همین میسوزه .. راکستار نبود آدم میگفت به درک اینکاره نیستن ولی آخه این کارا از این شرکت بعیده .. آدم انتظار یه چیز خفنی داشته باشه بعد اینو بذارن جلو آدم انگار رفتی بستنی طلایی بخوری بستنی قیفی میدن بهت
تونستی 1 دونه نارنجک بندازی؟؟؟ یعنی تو این سبک آدم نتونه نارنجک بندازه دیگه هیچی ..
وضعیت کاور گیری رو دیدی؟
دقت کردی وسط یه مرحله (نه بین چپتر ها) و مثلا از یه در وارد میشی اسلحه رو میگیره ازت؟ یا بعضی وقتا 4 رو میزدی اسلحه رو به جای اینکه ورداره مینداخت زمین؟
یا مثلا 3 تا اسلحه داری 2 تاش پره یکی خالی .. بعد از لود اون اسلحه خالی رو میداد دستت؟ چرا چون اسلحه پیشفرض اونه .. حالا این راکستار شما اینو نمیفهمه وقتی من اسلحه پر رو دارم بعد از میان پرده کوتاه (نه بعد از مردن و نه بعد از لود اول چپتر ها) نباید اسلحه رو عوض کنه؟ یا اصلا عوض کرد لااقل اسلحه پر رو بده؟ ..
و خیلی چیزای دیگه که چون میدونم اهلش نیستی نمیگم..
مثلا شما بازی کردی اینو؟ اینایی که گفتیمو ندیدی؟
اگه ندیدی یا اصلا اینکاره نیستی یا باید بری چشم پزشک
این اشکالاتی که میگیم دلیل نمیشه همه ی بازی زیر سوال بره من با این وضع 2 بار بازی کردم .. گرافیک خیلی خوب . داستان نرمال به بالا و جذابیت ذاتی مکس پین و ... اینا همشون هستن ولی دلیل نمیشه شرکت سازنده یا سابقه بازی چشم رو کور کنه که اشکالات وحشتناک رو نبینیم
پست شما بیشتر به اسپم شبیه .. بی جهت دارین اشکالات رو نادیده میگیرید آدم فکر میکنه پسر خاله ی صاحاب راکستاری
Last edited by afceaglee2013; 30-08-2012 at 04:33.
دوست عزیز ، نظر شما و همه محترم هستش ولی این که حرف رو تکرار کنید این میشه اسپم ! قبل از پست شماره #1642 چند نفره دیگه گفتند که این بازی فیلماش این طوری اونجوری فلانه ! که پست شما هم حاوی پیام اونها هستش شما نهایتا باید دکمه تشکر رو کلیک می کردید نه این که دوباره پست بزنید !
به اینها توجه کنید :
بابا چیه این فیلمهای مکس پین اعصاب برام نذاشته حالا کیفیتش بالا باشه به چه دردی میخوره همون 4 دی وی دی هم کیفیتش فیلماش خوبه و هم الکی پولتو دور نمیندازی!
من نمیدونم این گیمه یا فیلم!! 5 دقیقه باید بشینی نیگا کنی حتی نمیشه از گیم بیای بیرون .. واقعا موندم دلیل این کارشون چیه شرکت پدر مادر داری هم هست نمیشه گفت بلد نیستن .. راکستار چرا اینقد گند زده نمیدونممیشه با حذف فایلهای مربوط به فیلم از پوشه Movie از دست این فیلم ها خلاص شد واقعا اعصاب برام نذاشته
شما ها چند بار یه حرفو میزنیداین Loading ها واقعا اعصاب منم خورد کردن
ولی گیم پلی فوق العادس![]()
!!!!!!!!!!!!!!!!
خدا رو شکر منطق قنطق هم دارید !!!!!خوب دیگه تو یکی اگه مکس پین چهاری اومد بازی نکن
البته هر کسی با حرف های شماها یه بازی رو انتخاب نمیکنه اونم یک بازی از طرف راک استار بزرگ !!!
مگه قرار بود یک دونه () نارنجک هم بندازیم این قابلیت وجود نداشت تو این نسخه تموم شد و رفت .
لا الله الا الله ، دلبندم مگه ما داشتیم در مورد اینا حرف میزدیم ! شما اینارو وسط کشیدی ، میخوای حرف های هفته ی گذشته امام جمعه ی کاشان رو هم بیار اینجا .
پسر خوب ، اینایی رو که گفتی بهش میگن " باگ " . نرم افزار (بازی ...) بدون باگ نداشتیم تا حال شما هی بگو این طوری بود اینجوری بود .
![]()
![]()
آیا میدانید اولین کسی که باگ های بازی مکس پین را کشف کرد چه کسی بود ؟ ختاب ، نه ! جناب afceaglee2013
برو بچه ...
خدا شفات بده !برو خوش باش الان فکر میکنی کی هستی !
برو تجدیدی هاتو بده یا پشت کنکوری دانلود باز ساعت 5 صبح داره هستش داره اسپم میده !
--------------------------------------------------------------------------------------
تیکه انداختی بهم ، بهت تیکه انداختم >>>> اگر بی احترامی کردیی منم به شما بی احترامی کردم معذرت میخوام![]()
شما توی این پستت کجا در مورد بازی و تاپیک حرف زدی؟که به بقیه اسپمر میگی؟
دلم خواست در مورد بازی یه چیزی نوشتم.شروع کردی ایراد گرفتن.تو نه ناظری نه مدیری نه سوپر مدیری نه ادمین.
فقطم توهین کردی به این و اون
این بازی چه جوریاست ارزش خریدن داره؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)