سلام
یه سوال دیگه، شنیدم وقتی برای اولین بار گوشی روشن کنی، ازت زبان گوشی رو می پرسه. فارسی رو انتخاب کنم یا En رو؟
در ضمن فارسی منو ها رو که فارسی نمی کنه؟ در کل تفاوتشون در چیه؟ بعدا هم میشه دوباره تنظیم کرد؟
ممنون![]()
سلام
یه سوال دیگه، شنیدم وقتی برای اولین بار گوشی روشن کنی، ازت زبان گوشی رو می پرسه. فارسی رو انتخاب کنم یا En رو؟
در ضمن فارسی منو ها رو که فارسی نمی کنه؟ در کل تفاوتشون در چیه؟ بعدا هم میشه دوباره تنظیم کرد؟
ممنون![]()
سلام دوست خوبم جناب zhina_gian و بقيه دوستان
همان طور كه قبلا گفتم فرميمور گوشي من هم فكر مي كنم سوئد بود مثل مال شما
اينم مشخصاتش:
phone:
CXC162037 R9H004
bluetooth:
CXC162143R1D
ORGANIZAR:
CXC162108 R6E30
CDA:
CDA162024/92 R4A
مي دونم قبلاشايد توضيح داده باشين.اما پيدا نكردم.براي آيديت كردن و.... چيكاربايد بكنم.اول چه چيزهايي رو دانلود كنم و....كلا به صورتي كه زبان فارسي رو هم تحت پوشش داشته باشه.
دوستان ديگر هم اطلاعاتي داند ممنون ميشم.
ياحق
Last edited by vahid121; 27-05-2008 at 23:09.
من هم این مشکل رو داشتم.ولی دوستان کمک کردند.اینم لینک صفحه(پایین صفحه است)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از همون سایت adobe میگرفتید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فرقی نمیکنه اگه فارسی را انتخاب کنی کیبورد مجازی sms فارسی . منوها فارسی نمیشه . بله تنظیم میشه
يعني كسي نيست جواببده!
مشکل شما هست که صفحات قبل رو نخوندید.البته با این سرعت اینترنت نفتی حق دارد.يعني كسي نيست جواب بده!
من اون صفحه که آخرین فریمورها رو توی اون مشخص کرده بود رو روی کامپیوتر save داشتم ولی پیداش نکردم.
لطفا صفحات قبل رو چک کنید.
CDA گوشی شما ماله اندونزی هست!در ضمن گوشي من با اين مشخصات نياز به Update داره يا نه؟
CDA: 162024/52 R8A
Organizer Vesion: cxc 162108 R6g04
Bluetooth Version: cxc 162143 R1D
Phone version: cxc 162037 R9K009
آخرین ورژن ماله تاریخه 05.03.2008...
کاش بدون هک میشد.نسخه جدید Walkman 3.0 که از روی آخرین نسخه Firmware گوشی W960 برداشته شده براي P1
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)