تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 164 از 461 اولاول ... 64114154160161162163164165166167168174214264 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,631 به 1,640 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

پروفشنال hadi_vazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    چالوس

پيش فرض

من دستم شوک دار نیست سادست میتونم باهاش دریبل های مختلف رو بزنم ؟
    اگه آره بگید باید چیکار کنم چون اصلا نمیدونم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    هر کجا میخواهم باشم باشم اسمان مال من است !!

پيش فرض

ببین دوست من شما تو وسط یه ژاوی داری با overall 92
    یه اینیستا داری با overall 92
    و یه بوسکتس داری با overall 83

کلا اینا 3 نفرن
    ولی شما تو دفاع یه پیکه داری باoverall 88
    یه پویول داری با overall 87
    یه دنی آلوز داری با overall 87
    و یه ابیدال با overall 82
    و به ویکتور والدز با overall 87

3. 3 کاربر از M-I-L-A-D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    تو یه جایی خونده بودم برای اینکه بتونی یه بازیکن برداری و افساه شدن رو تجربه کنی اینبار قراره از پایه فونبال بازی کنی یه چیزی تو مایه های زمین خاکی و این چیزها !!!!
    حالا تو ویترال پرو من یه بازیکن ساختم یه راست تو آرسنال سر درآورد این که اونی نیست که میگفتن
    پس چطوریه کسی توضیح میده دربارش و یا روش درستش؟

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

اون وقت کجاست این virtual pro ؟
    تو همون منو بازی توجه کنی هستش

پروفشنال mj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    RAMSAR

پيش فرض

کسی فیفا 12 رو ارجینال خریده؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

کسی هست ما رو راهنمایی کنه که چجوری میشه ضربات پنالتی رو زد و چجوری میشه پنالتی ها رو گرفت؟؟؟

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

به نظر من این بازی یکی دو تا مشکل تا حالا داشته
    اون هم اینه که سرعت بازی زیاده و به نظر طبیعی نیست...البته این روند زمانی شدت بیشتری پیدا میکنه که تیم تحت کنترل Cpu بخواد حمله کنه
    حملات تیم های مختلف خیلی سریع صورت میگیره که غیر منطقیه...تیم ها خیلی سریع از فاز دفاع به حمله میرسن
    تا اونجایی که من دیدم اکثر نفوذهای تیم های تحت کنترل Cpu از کناره ها انجام میشه.

البته فیفا 12 نقاط قوت زیادی داره...ولی این قسمت حملات تیم های حریف یک کم به نظر من آزار دهنده است و طبیعی نیست
    كاملا يه نظر درست و منطقيًً....جوري حمله ميكنن كه با هر جون كندني كه موقع دفاع ميكني سه سوته ميرسن به دروازت كه تو لجندري خيلي اين داستان اغراق اميز و افراطي ميشه

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    تو یه جایی خونده بودم برای اینکه بتونی یه بازیکن برداری و افساه شدن رو تجربه کنی اینبار قراره از پایه فونبال بازی کنی یه چیزی تو مایه های زمین خاکی و این چیزها !!!!
    حالا تو ویترال پرو من یه بازیکن ساختم یه راست تو آرسنال سر درآورد این که اونی نیست که میگفتن
    پس چطوریه کسی توضیح میده دربارش و یا روش درستش؟
    اطلاعات غلط دادن از فیفا 10 تا الان همینطوری بوده اینم که از کجا سر در بیاره دست خودت هست من تیم پرو رو Free Agent میذارم تا ترکیب تیم دیگه به هم نخوره

البته به جز زمین خاکی سایر چیزها از صفر شروع میشه شما در ابتدای کار هیچ کاری بلد نیستی توی آرنا با آنالوگ راست دریبل اینا می زنی هرچی دریبل های متنوعی بزنی تعداد ستاره های دریبلینگت میره بالا پنج ستاره که شدی دیگه تکنیکی میشی کارهایی مطابق خواسته های اکامپلیشمنت ها انجام میدی که با انجام اونها واحد هایی به قدرت هات اضافه میشه و Overal شما افزایش پیدا می کنه در ضمن بعضی از اکامپلیشمنت ها مربوط به آیتم ها هستند شما می تونی با انجام اونها این آیتم ها رو آنلاک کنید:

ل-وازم اضافه مثل : مچ بند هد بند انگشتر ساق بند و ...
    -مدل های موی بیشتر و جدید و تابلو و رنگ های موی تابلو و غیر نرمال
    -کفش های خاص طلایی
    -توانایی های ویژه مثل ضربه ایستگاهی سنگین و پرقدرت - کسب پاس های نمایشی و حرکات نمایشی - پرتاب اوت بلند - فاینس شوت فنی
    -شادی های بعد از گل جدید
    و غیره که نهایتا شما به یه بازیکن کامل تبدیل میشی

10. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان من هر وقت توپ از دست میدم اینگار طلا از دست دادم چون خیلی سخته دوباره توپ بگیری ! تیم دسته 2 انگلیس مقابل من (چلسی) سوپر تیکی تاکا بازی میکنه به خدا ! به خدا چنین حفظ توپی رو تو واقعیت فقط بارسا بلده انجام بده نه منچستر بلده نه چلسی ! چنین پا به توپی رو هم افرادی مثل ژاوی و اشنایدر بلدن نه بازیکن دسته 2 انگلیس !
    منم دقيقا همينوميگم ديگه.....چرا بايد يه مهاجم مثل vantaggiato كه تو بولونيا هست همه توپهايي كه نيستلرووي ميتونه تازه ٧٠ به ٣٠ گل كنه اون ١٠٠ درصد گل كنه؟

---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------

اطلاعات غلط دادن از فیفا 10 تا الان همینطوری بوده اینم که از کجا سر در بیاره دست خودت هست من تیم پرو رو Free Agent میذارم تا ترکیب تیم دیگه به هم نخوره

البته به جز زمین خاکی سایر چیزها از صفر شروع میشه شما در ابتدای کار هیچ کاری بلد نیستی توی آرنا با آنالوگ راست دریبل اینا می زنی هرچی دریبل های متنوعی بزنی تعداد ستاره های دریبلینگت میره بالا پنج ستاره که شدی دیگه تکنیکی میشی کارهایی مطابق خواسته های اکامپلیشمنت ها انجام میدی که با انجام اونها واحد هایی به قدرت هات اضافه میشه و Overal شما افزایش پیدا می کنه در ضمن بعضی از اکامپلیشمنت ها مربوط به آیتم ها هستند شما می تونی با انجام اونها این آیتم ها رو آنلاک کنید:

ل-وازم اضافه مثل : مچ بند هد بند انگشتر ساق بند و ...
    -مدل های موی بیشتر و جدید و تابلو و رنگ های موی تابلو و غیر نرمال
    -کفش های خاص طلایی
    -توانایی های ویژه مثل ضربه ایستگاهی سنگین و پرقدرت - کسب پاس های نمایشی و حرکات نمایشی - پرتاب اوت بلند - فاینس شوت فنی
    -شادی های بعد از گل جدید
    و غیره که نهایتا شما به یه بازیکن کامل تبدیل میشی

دوست عزيزم ايا مربوط به بخش virtual pro هستش؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوست عزيزم ايا مربوط به بخش virtual pro هستش؟
    بله مربوط به بخش Vitrual pro هست.کسانی که نمیدونند کجاست توی منو اصلی بازی کاملا مشخص هست.قسمت اکامپلیشمنت هم مورد اولش هست.

13. این کاربر از MJ assassins creed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •