من دستم شوک دار نیست سادست میتونم باهاش دریبل های مختلف رو بزنم ؟
اگه آره بگید باید چیکار کنم چون اصلا نمیدونم.
من دستم شوک دار نیست سادست میتونم باهاش دریبل های مختلف رو بزنم ؟
اگه آره بگید باید چیکار کنم چون اصلا نمیدونم.
ببین دوست من شما تو وسط یه ژاوی داری با overall 92
یه اینیستا داری با overall 92
و یه بوسکتس داری با overall 83
کلا اینا 3 نفرن
ولی شما تو دفاع یه پیکه داری باoverall 88
یه پویول داری با overall 87
یه دنی آلوز داری با overall 87
و یه ابیدال با overall 82
و به ویکتور والدز با overall 87
سلام
تو یه جایی خونده بودم برای اینکه بتونی یه بازیکن برداری و افساه شدن رو تجربه کنی اینبار قراره از پایه فونبال بازی کنی یه چیزی تو مایه های زمین خاکی و این چیزها !!!!
حالا تو ویترال پرو من یه بازیکن ساختم یه راست تو آرسنال سر درآورد این که اونی نیست که میگفتن
پس چطوریه کسی توضیح میده دربارش و یا روش درستش؟
تو همون منو بازی توجه کنی هستش
کسی هست ما رو راهنمایی کنه که چجوری میشه ضربات پنالتی رو زد و چجوری میشه پنالتی ها رو گرفت؟؟؟
كاملا يه نظر درست و منطقيًً....جوري حمله ميكنن كه با هر جون كندني كه موقع دفاع ميكني سه سوته ميرسن به دروازت كه تو لجندري خيلي اين داستان اغراق اميز و افراطي ميشه
اطلاعات غلط دادن از فیفا 10 تا الان همینطوری بوده اینم که از کجا سر در بیاره دست خودت هست من تیم پرو رو Free Agent میذارم تا ترکیب تیم دیگه به هم نخوره
البته به جز زمین خاکی سایر چیزها از صفر شروع میشه شما در ابتدای کار هیچ کاری بلد نیستی توی آرنا با آنالوگ راست دریبل اینا می زنی هرچی دریبل های متنوعی بزنی تعداد ستاره های دریبلینگت میره بالا پنج ستاره که شدی دیگه تکنیکی میشی کارهایی مطابق خواسته های اکامپلیشمنت ها انجام میدی که با انجام اونها واحد هایی به قدرت هات اضافه میشه و Overal شما افزایش پیدا می کنه در ضمن بعضی از اکامپلیشمنت ها مربوط به آیتم ها هستند شما می تونی با انجام اونها این آیتم ها رو آنلاک کنید:
ل-وازم اضافه مثل : مچ بند هد بند انگشتر ساق بند و ...
-مدل های موی بیشتر و جدید و تابلو و رنگ های موی تابلو و غیر نرمال
-کفش های خاص طلایی
-توانایی های ویژه مثل ضربه ایستگاهی سنگین و پرقدرت - کسب پاس های نمایشی و حرکات نمایشی - پرتاب اوت بلند - فاینس شوت فنی
-شادی های بعد از گل جدید
و غیره که نهایتا شما به یه بازیکن کامل تبدیل میشی
منم دقيقا همينوميگم ديگه.....چرا بايد يه مهاجم مثل vantaggiato كه تو بولونيا هست همه توپهايي كه نيستلرووي ميتونه تازه ٧٠ به ٣٠ گل كنه اون ١٠٠ درصد گل كنه؟
---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------
دوست عزيزم ايا مربوط به بخش virtual pro هستش؟
بله مربوط به بخش Vitrual pro هست.کسانی که نمیدونند کجاست توی منو اصلی بازی کاملا مشخص هست.قسمت اکامپلیشمنت هم مورد اولش هست.دوست عزيزم ايا مربوط به بخش virtual pro هستش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)